Ska börja blogga igen!

Ja blir ledsen på mig själv som inte bloggar längre.. Ja vet ju att det är ganska många som läser min blogg och ändå bloggar ja inte.. Men nu ska det bli ändring på det!

Ja kan skriva lite om min helg som var väldigt kul faktiskt!

I fredags på kvällen så var jag, Emilia, Cicci, Robin och Jessica på djurgården först och åt glass sedan gick vi till kungsan där det var något som hette "Clowner utan gränser"..  Det var faktiskt lite coolt! Sedan gick vi vidare till drottninggatan där vi mötte upp Ciccis kompisar och gick hem till en av dom. Det var trevligt med mycket skratt och dans ^^ 

I går gick jag, mamma och jenny upp vid 9 för att gå på ett friskis och svettis pass som började kl 10. Efter passet åkte vi hem och åt frukost ute, sen var det bara att byta om till bikini och lägga sig och steka, fick ganska mycket färg. Vid 1 åkte jag, jenny, hanna, matilda mf. in till stan och gick på den där karnevalen.. Det var trevligt. Efter den gick jag, jenny och sara vidare till ett ställe som heter Josefinas som ligger på djurgården. Där mötte vi upp mamma och hennes två kompisar. Det känns verkligen som utomlands där! Vi åt på en restaurang innan vi åkte hem och jag skulle på en strandfest.

Jag mötte upp Emilia, Cicci och Anna och sedan gick vi till stranden där festen var. Det var jätte trevligt och jag var inte hemma förens vid 2. På festen träffade jag lite killkompisar som jag inte hade träffat på jätte länge så det var kul!

Idag har jag solat hela dagen och snart ska jag åka i väg på AIK - Malmö.. Sista matchen innan uppehållet.

Hej då från en lite solbränd Sofia!

RSS 2.0