Ikväll!

Idag har jag serverat som jag inte har gjort på ett och ett halv år, kändes rätt bra fast det hade gått så långtid.
 
Ikväll ska jag och tjejerna på min barndomskompis studentskiva, hollywood tema, Det ska bli riktigt kul!

Så här kommer ni se mig ikväll:






Jag älskar att vakna bredvid dig!


Jag har världens bästa pojkvän!

När jag trodde jag skulle dö av längtan efter Oskar så bestämde han sig för att komma hit över helgen! Det har varit en underbar helg, det är varje helg när jag är med dig! Nu ses vi nästa gång på lördag och då kommer vi vara med varandra hela lovet, gu vad jag längtar.

I helgen var vi ensamma hemma, Jag, Oskar och Jenny

I fredags var vi bara hemma och tog det lugnt, såg en film och så. Blev rätt sent fast jag hade sagt till mig själv att det inte skulle bli det eftersom att jag skulle jobba dagen efter.

I lördags jobbade jag från halv 8 till 12, sen kom Oskar och mötte mig vid tåget. Vi tog det mest lugnt hela förmiddagen tills vi bestämde oss för att åka  in till stan och äta med Matilda också, det var riktigt mysigt. Blev ett ställe som heter Agaton som ligger i Gamla Stan, efter middagen tog vi en väldigt lång promenad till Östa för sen ta tåget hem. På våran promenad från Gamla Stan hälsade vi på några underbara vänner till mig som var på ett ställe och åt sen fortsatte vi våran promenad.

I dag skulle jag egentligen ha jobbat men ja mådde inge bra när jag vaknade så jag ringde jobbet och sjukanmälde mig. Jag somnade om och vaknade med Oskars arm runt mig, jag älskar att vakna så, jag känner mig så trygg då och vill aldrig gå upp. Men man är ju tvungen.. Vi gick upp och sen var det bara för mig och Jenny att göra i ordning oss för vi skulle på High School Musical med våran kusin. Jag lämnade Oskar här hemma med mamma eftersom att hans tåg gick senare..  Vi sa hej då och sen gick jag iväg till tåget, kändes jobbigt att lämna honom fast ja vet att vi ses om en vecka igen. Musikalen var jätte bra!

Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig i en väldigt tom säng.. När ja kom upp på mitt rum för att lämna en sak såg jag att det låg en lila hjärtkudde på min säng, vet inte om det var med mening eller om den bara hade hamnat där. Det värmde i alla fall mitt hjärta!

Jag saknar dig, 1 vecka & 4 dagar kvar!


Våffeldagen!

Idag fick vi våra nya mobiler, tyvärr måste den ladda tills imorgon så jag har inte fått använda den än..  Idag är det våffeldagen och då blev det såklart våfflor till middag! Efter middag var jag och mamma och hälsade på min kära moster och kusiner, lämnade lite urvuxna kläder där och så blev det en liten fika.



Det är jobbigt att se dig så ledsen, du förtjänar verkligen inte det här! Du är helt perfekt, kan ingen fatta det?!



24/3

Idag vi i stan med hotellgruppen, det var trevligt men väldigtväligt kallt.. Vi slutade vid 12 och då åkte jag hem och fikade med Mamma och Farmor.
Idag har jag också varit hos tandläkaren och lagat hål efter det kom pappa och hämtade mig och vi åkte och köpte en ny tapet till mig och sen varsin ny mobil till mig och Jenny.


Walk in Closet = KLAR!!

En liten försmak innan ni får se den på riktigt!


Lyckad!

Helgen blev väldigt lyckad, var nog tack vare mina underbara tjejkompisar!

I fredags va den första fredagen på länge som jag var hemma här i Stockholm, har ju åkt till Oskar varje helg sen flera månader tillbaka. Så i fredags var jag och tjejerna på bio, " Män som hatar kvinnor" andra gången ja ser den.
En riktigt bra film måste ja säga!

Lördagen var jag först på kalas, min kusin fyllde 8 år! Sen efter kalast åkte jag, familjen och kusinerna in till stan och träffade några kompisar. Vi åt på Hard Rock Café och sen skulle de andra bowla men jag åkte till Emilia ist där det var party!
Blev en mycket trevlig kväll med mycket skratt och dans!

Idag har jag varit på Ikea med pappa och Jenny, köpte lite saker till våran garderob som vi håller på att bygga förfullt.. Idag har jag också sökt ett jobb, får se hur det går med det...

Nu har jag en hel vecka till framför mig, inte heller den här veckan kommer jag få träffa dig!


Jag kommer aldrig klara 2 veckor!


Vår känslor!

Fick ett sms från en kär vän precis innan jag slutade, hon undrade om jag ville följa med ut och gå när jag hade kommit hem från skolan. Såklart kände jag för det i det här härliga vårvädret som var här idag. Så vi möttes vid mig och var ute och gick i 1 timme med solen i ansiket, gu vad jag längtar till sommaren!



Jobbigt



Det är jobbigt att se att det är så många vänner som jag verkligen bryr mig om mår så dåligt, önskar jag kunde göra någonting men de enda jag kan göra att att finnas till!

Jag finns alltid här för er!


13 månader

13 månader idag, de har gått sjukt fort! Jag älskar dig fortfarande lika mycket!

Helgen var super och jätte mysig, som ja skrev i förra inlägget så kändes det väldigt jobbigt att åka därifrån när man vet att jag inte kommer att få träffa honom på länge.. men de är ju bara att acceptera läget.

Hände väldigt mycket i helgen: Rätt par åkte ur lets dance, Jenny kom till lilla Gävle i lördags, Kollade på Oskars skit match, Vi åt på ett jätte coolt ställe, Helt fel låt vann melodifestivalen, Vi låste in oss själva i Oskars rum (tur att Håkan var hemma, annars hade vi nog suttit där än).

Idag har jag och Jessica tagit lite bilder, här är en av dem:
 




Nu har jag en hel skolvecka framför mig, utan att se dig på hela veckan.. Tur att jag har min familj och mina vänner som alltid ställer upp!

Helgen!

Blir borta hela den här helgen igen men den här  helgen blir annorlunda!

Så imorgon bär det av till min kära pojkvän igen, blir nog rätt långtid tills ja åker dit igen efter den här gången.. Oskar kommer nog mer hit efter den här månaden för då är hockey säsongen slut!

Ja kommer vara i Gävle vid halv 7 och då går ja till Oskars träning och sen kommer hans pappa och hämtar oss där. På kvällen vet ja inte vad vi ska hitta på men nått blir det säkert.

Lördagen blir väldigt speciell den här helgen, MIN LILLA SYSTER KOMMER UPP OCH HÄLSAR PÅ! Hon kommer vid halv 2 så då ska vi titta lite i affärer (ja ska visa det jag kan av gävle, är ju rätt litet så blir nog inte så svårt) Halv 3 börjar Oskars match så då ska vi se den och sen efter den ska  vi 3 äta på stan och sen åker Jenny hem halv 7...
BLIR NOG EN MYCKET TREVLIG DAG!

Söndag åker jag hem, sen dröjer det några veckor till jag får träffa Oskar igen.. Blir nog jobbigt att vara utan han i 3 veckor nu när vi har sett varje helg i mer än en månad..


Nu ska jag sova, skirver kanske ett inlägg imorgon om jag har tid..



Vill ha sommar!


Vet inte vad jag ska skriva.. VARFÖR KOM DET MER SNÖ?!

Just nu längtar jag bara till sommaren, kunna bara ha klänning, kjol eller shorts när man går ute.. inte behöva ha vinterstövlar och en stor tjock jacka!

Lägger in en sommarbild istället!


Just nu skulle ja bara behöva en kram av DIG!


Flo Rida Feat Keyshia - Right Round


Helgen

Nu har jag varit borta hela helgen, åker bort nästa helg igen.. som några hatar mig för att jag gör.
Men om ni hade varit jag hade ni nog också gjort samma sak! 

Helgen va i alla fall underbar, vi gjorde inte så mycket tog det mest lugnt. Hyrde en film som var skit bra, 21 heter den! Lördagen var det hockeymatch som gällde.. tyvärr förlorade de med 2 - 5, men de är inget att hänga läpp över, nya tag nästa match! Elit väntar!

Träffade en trevlig ung man igår på tåget på väg hem, tänk att så många människor vill börja prata med mig när jag åker till eller från Gävle.. Oskar tror att det är ja som börjar prata, men så är det faktiskt inte, de slår sig ner brevid mig och börjar prata efter ett litet tag. Jag är väldigt pratglad, som de flesta som känner mig vet ,men de är ändå inte ja som börjar pratstuden. Ragga nya vänner på tåg/buss varför inte? 
 

Nu sitter ja här på Hotellet och bara längtar till helgen då jag får träffa dig igen! 
Hoppas att alla får en super dag så skriver ja kanske senare. 

Skolan..



Nu sitter jag i skolan och vill bara att skoldagen ska ta slut så att jag får träffa Oskar igen!




Borta hela helgen!

Kände för att ja måste skriva ett inlägg, blev ju inget igår och de kommer inte bli något på hela helgen heller..

Igår efter skolan var det dans igen, vi fick veta vilken låt vi ska dansa till på vårshowen. De blir Please Don't Stop the Music - Rihanna! Så planera in den 9 maj för då är det vår show!

Efter dansen var jag och Jenny hos mormor och morfar hela kvällen och när ja kom hem var jag jätte trött och behövde packa så därför blev det inget inlägg..

Idag efter skolan tar jag tåget till min kära pojkvän! ♥
Förlåt tjejer för att jag bara lämnar er här i Stockholm.. Men nästa helg lovar jag att det blir krogen!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av till skolan.. 
Ha en jätte bra dag och en super helg!

Vi spårar igen, typiskt HR- brudar!

Vad ska man säga, vi spårade igen.. idag blev det inte mycket gjort på arbetsmiljö och säkerhetslektionen. Jessica var galen men vi andra pratade om det vi för det mesta alltid pratar om... HAHA!

Imorgon har vi projektarbete, haha gruppen ni vet juh vad det innebär! Rulla pappas punchbollar!!


Grym!

Haha, jag vill inte vara egoistisk men ja är GRYM på att köra bil!
Övningskörde idag med mamma och det gick verkligen bra, snart är det trafikskolan som gäller sen ser ni mig i en
Lila Audi A1!


Tjejorna!



Helt sjukt hur mycket ja saknade er tjejer förra veckan!

Sportlovet!

Ännu ett lov över.. Tänk att loven alltid går för fort!


Jag vet inte riktigt vad ja ska skriva om det här lovet, det har iaf varit super! Blev mycket skidåkning, har fortfarande träningsvärk i låren..

Lägger in lite bilder ist! Bilder säger juh mer än ord!

Sushi afton!



På hemvägen stannade jag och sov hos min kära pojkvän, det var mysigt eftersom jag hade saknat honom så otroligt mycket!



Jag älskar dig!





RSS 2.0