Jag har världens bästa vänner!


Skönheten och Odjuret!


En helg hos Oskar

Helgen har varit super!
Jag fick umgås med min lover boy hela helgen! Usch va jag hade saknat honom.. Är så underbart att träffas igen när man har saknat varandra så mycket. Man behöver liksom inte göra något speciellt utan bara umgås med varandra.

I fredags mötte oskar mig vid tåget, blev helt glad i hela kroppen när ja såg han igen. På kvällen gjorde vi inte så mycket.. åt, tittade på tv och sen gick vi och la oss. Fast ja kunde inte somna så jag låg och tittade på Törnrosa. Oskar sov så sött bredvid mig.

I lördags gick vi upp och gjorde i ordning oss, vid halv 12 skjutsade Håkan Oskar till sin match och då följde jag med men stannade i stan och där hämtade Nina och Lasse upp mig. Vi åkte och köpte några nya kuddar till deras nya soffa. Efter det åkte vi hem till dom åch fikade och tittade på tv. Sen åkte vi till Oskars match, där mötte vi upp Martin och Pär också. Matchen slutade 4 -4 och oskar fick matchstraff 13 minuter in i sista perioden.
På kvällen tittade vi på fotbollen fast det var en skit match.. Innan vi somnade tittade vi på Skönheten och Odjuret.

I söndags vaknade jag av oskars pussar, det är det bästa som finns att vakna till. Vi åkte till Nina och Lasse och åt lite innan jag skulle åka hem. Det var jobbigt att lämna oskar igen.
Nu ses vi inte fören på Höstlovet och det känns som en evighet dit.

Vi hörs!

Usch va jag saknar dig!


Ayo Technology


Har hänt..

Söndags kvällen blev riktigt mysig, vi bokade biljetter till The ugly Truth och sen gick vi och köpte godis och tog en snabb fika. På caféet pratade vi tjejsnack som alltid, den här gången flyttade ingen runt omkring oss som tur var. Så skönt att kunna prata av sig ibland!
Bion började 20 över 9. Filmen var jätte bra men nog en tjejfilm men vi hade 8 killar över oss som också verkade roade så det kanske var en killfilm också..

I måndags och idag var jag hemma sjuk.. tråkigt, hade ju planerat att träffa Sofia ikväll. Då får det bli en annan dag!
Imorgon måste jag må bättre för då ska jag klippa mig och sen praktisera kväll.. Kommer ju bli en liten förändring på min frisyr, men det kommer ja inte berätta om här än.

Vi hörs!


Till mina vänner!


1 vecka sen!

För en vecka sen lämnade jag Gävle och Oskar för att fortsätta min praktik här. Första dagen på praktiken var lite stel, gillar mer personalen och gästerna på hotell aveny men själva stället är underbart :)

Jag har ju blivit en moppe flicka igen, varje dag åker jag och jessica moppe till praktiken, är som man är 15 igen.. Det sköna med att vara hemma är att jag kan umgås med min familj och mina vänner hur mycket som hellst. Det jobbiga är att jag saknar Oskar så otroligt mycket.

Den här helgen har jag umgåtts med Matilda, jobbat, firat morfar och jobbat. Ikväll ska jag fika och gå på bio med Annie och Elsa. Vi har mycket att prata om, känns så skönt att man verkligen kan prata om allt med mina vänner!
Veckan som kommer ska jag praktisera igen, både kväll och tidigt morgon :) På onsdag ska jag klippa mig innan praktiken kanske ska göra en liten förändring då, vem vet? ;)

Nu måste jag fixa iordning mig lite, kan ju inte se ut som ett monster när ja ska träffa mina vänner som jag inte har träffat på lääänge!

RSS 2.0