Lycklig

Idag mår jag verkligen bra, känner mig lycklig i hela kroppen!
Kanske för att jag har världens bästa praktik plats fast jag gjorde bort mig idag... Kanske för att jag har världens bästa familj, pojkvän och vänner! Kanske för att jag äntligen är frisk igen..

På fredag åker jag äntligen till Oskar igen! Jag hoppas på att det kommer bli en helt underbar helg!
Jag saknar honom så otroligt mycket, 2 veckor är alldeles för lång tid utan varandra!


P.S Jag hoppas att du åker dit i helgen, det behöver du.. Jag håller tummarna på att han hör av sig! D.S


Saknar!

Jag saknar mina vänner som är bortresta och min pojkvän!
Men Oskar träffar jag i helgen som tur är!


Sitter på mammas jobb

Sitter på mammas jobb, gick hit efter tandläkaren.. lagde ett hål där så känner mig helt uppsvullen som en ballong i ansiktet..
Praktiken gick jätte bra idag, jag trivs verkligen! Men börjar 7 varje dag så det är lite jobbigt, då måte jag gå upp kl 5.. men jag parvlar mig upp bara för att jag tycker det är så roligt!
Jag har kommit på att det är konferens jag vill hålla på med när jag har gått ur skolan. Det är på den avdelningen jag trivs bäst!

Den här låten har min kusin gjort!


Snart 19!

Om 9 dagar fyller jag 19 år... är helt sjukt va tiden har gått fort!
Kändes som det bara var några månader sen jag fyllde 18 och hade 18 års fest med mina bästa vänner.. Krogen har jag varit på en del men inte överdrivet mycket, trodde att när ja hade fyllt 18 så skulle jag hänga där varje helg men så har dte verkligen inte blivit. Men det känns ändå mer som en frihet när man är 18, då en helg när man inte har något att göra så är det bara att ta med sig ett gäng ut och sätta sig någonstans och ta en drink..

När man fyller 19 händer det ingenting.. man blir bara ett år äldre.. ett år närmare 20!
Snart kan inte Oskar kalla mig liten längre för då är vi faktiskt lika gamla fast han är född ett annat år..

Den 2 februari blir jag en ännu större flicka!

Veckan som varit!

Fredag 15/1
Dagen började med att jag var hos Lena och klippte och slingade mig, fick skicka ett sms till mormor och fråga om de kunde komma och hämta mig där så att jag skulle hinna till tåget. Väldigt tur att man har mormor och morfar nära ibland! Blev väldigt nöjd med håret, äntligen blond igen! Hatar vintern på ett sätt det är att håret blir så mörkt och tråkigt.. Mormor och morfar hämtade mig och körde hem mig så jag kunde hämta min packning innan vi åkte vidare till tåget.
När ja var uppe i Gävle mötte jag Oskar på stan för han hade varit och gymmat. Vi tog bussen hem till honom. Väl framme där så var det bara att sätta igång med maten för att han skulle iväg på träning senare.
Jag och Julia satt och tittade på Lets dance och pratade om massa saker. Blev en väldigt mysig kväll.

Lördag 16/1
Oskars farmor kom och hämtade oss för att köra Oskar till sin match. Jag hoppade också av där men tog en promenad genom stan hem till Nina och Lasse. Där var jag tills vi gick tillsammans till Oskars match. Matchen började med en tystminut för deras lagkamrat Joel som dog i en trafikolycka. Matchen förlorade de. Efter matchen fick jag stå och vänta på honom utanför deras omklädningsrum, fyfan va det stinker där.. När han väl var klar tog vi en promenad in till stan för att gå och äta. Fira 23 månader! När vi var mätta och belåtna gick vi hem till Nina och Lasse där Julia hämtade oss sen.
Senare på kvällen kom Oskars kompis Erik över och vi tittade på tv och satt bara och pratade om allt möjligt.
Jag somnade gott i Oskars famn.

Söndag 17/1
Det bästa sättet att vakna på är av Oskars pussar. Vi gjorde i ordning och blev sen hämtade av Nina och Lasse. Hemma hos dom spelade vi kort och åt en god middag. Sen var det dags för mig att gå till tåget. Var jobbigt att lämna Oskar när man vet att jag inte kommer att få träffa honom på 2 veckor.
Väl hemma var det dags för överraskningsfest för mamma och pappas kompis som fyllde 50 år. Så vi var ett gäng som åkte dit med tårta och champange.

Måndag 18/1
Första dagen på praktiken!
Precis när jag var på väg ut från dörren hörde jag att tåget tutade väldigt högt men ja tänkte inte mer på det eftersom att det händer rätt ofta om något djur är på spåret. Jag fortsatte min vandring till bussen och ser att tåget står still precis där gångvägen börjar. Tänker att det är signalfel och fortsatte gå.. jag fick hjälpa en mamma med sina två barn under bommarna då dom hade gått ner. Men tåget stod ju still så det var bara att smita under. Precis när vi hade kommit under så mötte vi polisbilar, ambulanser och ambulanshelikoptern flög precis ovanför mitt huvud, då förstod jag att det hade hänt en olycka. Jag ringde mamma och hon läste att det var en pojke som hade blivit påkörd av tåget. Då visste jag inte vem det var.. Jag fick gå hem till mormor och morfar då inte bussen kom förbi övergången. Mormor och morfar körde mig till praktiken så jag hann i tid.
Blev väldigt bra mottagen på praktiken och jag trivdes jätte bra. När jag hade slutat såg jag att jag hade massa missade samtal och sms på min mobil. Jag ringer min mamma och får veta vem som hade blivit påkörd.. Hon berättade att Jenny, Hanna och Olivia var hemma hos Olivia och att hannas familj och att pappa skulle komma dit. Jag åkte också dit, så skönt att vara tillsammans när något sånt här har hänt. Vi åkte ner till skolhagen och tände lite ljus, skrev i boken och sen beställde vi pizza och åkte tillbaka till Olivia.
Jag sov inte mycket den natten...

Tisdag 19/1
Praktik

Onsdag 20/1
Praktik & gym

Tordag 21/1
Praktik & vattengympa

Fredag 22/1
Sjuk... fick en superförkylning. Men på kvällen kom iaf Jessica över och vi pratade om veckan som har varit och allt möjligt.

Lördag 23/1
Farmor Inga 90 år!


Farmor Inga 90 år!

Idag fyller min gammel farmor 90 år!
Det ska vi fira!
Vi ska äta middag på Såstaholm (min gamla praktikplats).


Imorgon och resten av helgen slipper jag sova själv!


Imorgon!

Idag har jag spenderat dagen hos tandläkaren, i stan med två av mina bästa vänner och på gymmet.. Idag åkte mina tre andra bästa vänner bort för att praktisera på andra håll och kanter.. kommer sakna alla så otroligt mycket! Tur att i alla fall Jessica stannar här i stan!

Imorgon ska jag först klippa mig och sen åker jag till Gävle och spenderar helgen med min älskade pojkvän!
Men det känns som inte vi kommer ses så mycket, hans hockey tar upp rätt så mycket tid. Men på lördag ska vi i alla fall ut och äta för då har vi 23 månader!

Träningsnarkoman!

Efter jag och Jenny fick våra gymkort i julklapp känner jag mig som en träningsnarkoman. I veckan har jag tränat 3 dagar i rad och idag tränade jag inte förutom idrotten och nu känner jag mig helt rastlös. Tur att jag ska till gymmet imorgon igen! Beachen 2010 here i come! Om jag fortsätter såhär så kommer jag inte längre behöva stå i vassen och skämmas..


Bilder från jullovet


Såå nyår!


Jul och Nyår

Nu ligger jullovet bara som ett minne blott...

Lovet började i Gävle hos Oskar.
Vi handlade dom sista julklapparna och tog det mest lugnt. Jag tittade på hela Pelle svanslös julkalendern, den var ju så bra när den gick.
Den 23 december fyllde Oskar 19 år och det var också dags för mig att lämna Gävle för att fira jul hemma med familj och släkt. Oskar födelsedag blev mysig vi åt middag och Nina och Lasse och sen åkte jag upptåget hem till Stockholm.
Julafton blev väldigt mysig med släkten och tomten var till och med förbi en liten stund innan han skulle vidare till andra familjer.
Juldagen kom släkten över till oss och åt julmat. Och senare på kvällen träffade jag matilda och tog en promenad.

Den 30 december åkte jag till Oskar igen för att fira nyår där.

Nyår
På nyår kom Elsa och Matilda upp till lilla Gävle. Jag & Oskar mötte dem vid tåget men sen gick Oskar mot bussen och vi tjejer gick till lägenheten för att lämna all tjejernas packning. Sedan tog vi en promenad ner till stan och tittade lite i affärer och handlade all mat till kvällen. Efter det tog vi en sväng förbi Mcdonken.. Har aldrig ätit en sån äcklig cheeseburgare så slängde halva.. Efter besöket där mötte Oskar upp oss och vi tog en promenad tillbaka till lägenheten. Vi började göra i ordning oss och hela lägenheten innan de andra killarna skulle komma klockan sju. Det blev en super nyår år med så mycket skratt och massa av upplevelser som vi aldrig kommer att glömma.. säger bara saker som, Batteri i såsen, borttappad lösnagel, dans i köket till Martin Svensson - (Du är så) Yeah Yeah Wow Wow, alla kommentarer av matilda in på småtimmarna som tex.. jag vet vad det är som luktar.. det är ju köttfärs!
Jag är så glad över att tjejerna kom upp till Gävle och firade in det nya året med mig och Oskar!

Nyårsdagen vinkade jag av till tjejerna som skulle med tåget tillbaka till Stockholm. Sen låg jag och Oskar i sängen hela dagen.. varför behöver vi inte gå in på men vi såg iaf massor av filmer.
Den 2 januari åkte jag och Oskar hem till mig. Den kvällen tog vi det bara lugnt. Men resten av dagarna som Oskar var här så åkte vi skidor, jag låg och asgarvade åt min kära pojkvän som aldrig i hela sitt liv har stått på ett bar långa skidor. Vi tittade på 100 tals filmer, vi var ute och åt på en mysig restaurang och vi gjorde massa mer saker.

6 jan åkte Oskar hem till lilla Gävle igen och jag åkte på fest hos Becca som fyllde 19 år! Jag saknade honom redan efter bara några timmar.
7 jan började skolan igen och det var riktigt roligt att träffa alla igen!
8 jan låg jag och resten av familjen magsjuk...
9 jan skulle jag egentligen ha följt med tjejerna ut på krogen men efter att det hänt lite saker så bestämde ja mig för att stanna hemma och umgås med Matilda istället. Vi tog en väldigt lång promenad, tittade på mamma mia, åt en trevlig middag och tittade ännu på en film.
10 jan gick jag och jenny upp tidigt för att åka och gymma. Efter det blev det kalas hos min moster då hennes sambo fyllde 36 år.

Det var mitt lov och lite vad som har hänt den senaste tiden!
Bilder kommer senare!

Jul & Nyår



Jag har haft världens bästa jul och nyår!!
Skriver mer om det en annan dag!


RSS 2.0