Första dagen i backen!

Igår satt jag i bilen hela dagen så det är inte så mkt jag kan skriva om det...

Vaknade halv 9 imorse sen var det bara sätta igång att fixa sig. Vi var vid backen vid halv 12, var i Tandådalen idag!
Första åket gick inte så jätte bra, var rätt stel och allmänt trött...Men med solen skinande i ansiktet så blev man faktiskt väldigt pigg. Åkte skidor hela dagen och åt Tacos till lunch, var riktigt gott.

Nu sitter jag här i stugan och ska snart hoppa in i duschen.. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll men nått hittar vi säkert på.

Jag saknar Honom otroligt mycket! Men jag får se det på den possetiva sidan.. När jag kommer hem är det bara 1vecka kvar till vi ses igen!

Nu ska jag vara lite social. Men försöker att skriva lite varje dag!
Puss från en Skidglad flicka!

Imorgon drar vi!

Vaknade halv 8 imorse och fick panik! Jag skulle juh gå till skolan idag fast jag är jätte förkyld, var hemma igår..
Pappa körde mig till skolan för att jag skulle hinna. Jag och E gjorde en jätte god fruktsallad med någon sås som inte var lika god...
Kom hem vid halv 5 från skolan, då var jag jätte trött och hungrig... Pappa satte igång med maten så fort han kom hem, det blev kött, potatis och svampsås..jättegott!

Nu sitter jag i mitt rum med M och Jenny och tittar på Lets dance.. borde egentligen packa!

Imorgon drar vi till Sälen, Äntligen! Det ska bli så härligt att få åka skidor igen. Jag ska försöka skriva lite varje dag för vi kommer att ha med oss datan. Så då får ni läsa om hur jag har det och så ^^



Nä men nu ska jag fortsätta att packa! Vi hörs när jag har tid...

puss från en Skidbrud!

2 days left!

Jag vet liksom inte vad jag ska skriva det har inte hänt något som jag kan berätta och som är intressant att läsa...

Jag kan berätta att jag längtar jätte mycket till sportlovet! Ska bli så kul att få åka skidor och att bara vara i Sälen igen! Det ända tråkiga med den här sälen resan är att inte B ska med...

Men vet du?! Jag kommer att sakna ihjäl mig efter dig när jag är i Sälen! Jag vill bara träffa dig igen.. När vi sågs förra gången sågs vi ju inte så länge.. hade velat stanna i Gävle så mycket längre!

Nu ska jag titta på tv men skriver mer imorgon om det händer något intressant... Puss från en jätte förkyld Sofia!



Måndag igen..

Så nu är det måndag igen... om en vecka är det lov!
Gick till min frisör idag efter skolan och bokade en tid för klippning men när jag satt i bilen på väg hem så kom jag på att vecka 13 är det ju påsklov..så jag får boka av den tyvärr.

Det är verkligen som jag trodde att det skulle vara. Nu när jag har träffat HAN så vill jag bara vara med honom hela tiden.. det är jätte jobbigt eftersom att vi bor långt ifrån varandra.. Jag saknar han jätte mycket!

Hej då från Sofia


Underbar helg!

Igår var jag i Gävle och träffade HONOM! Tog två timmar med bil och startade hemifrån 12.00 så vi  var i Gävle vid 14.15 då åkte vi direkt till Läkerol Arena och tittade på när han spelade match, han var jätte duktig. "stolt"  de vann med 5-1. Efter matchen träffades vi för första gången,då var jag riktigt nervös..men det gick väldigt bra och det nervösa släppte. Vi tog lokalbussen in till centrum och när vi satt där på bussen frågade en man i 35 års ålder om vi var från sthlm, haha vadå utpekad ^^ När vi var inne i centrum eller stan va det nu heter, haha så gick vi till ett café och där satt vi nästan i 2 timmar.. Sen var det dags att åka hem, jag ville verkligen inte åka hem! Jag ville vara kvar hos han! Tack mamma som orkade köra mig hela vägen till Gävle och hem!

Idag när jag vaknade ville jag bara åka tillbaka till Gävle! Men det gick juh inte.. vi åkte ist och tittade på när pappa spelade fotboll med sitt jobb och sen åkte vi och shoppade i täby c köpte en ny vår jacka och en ny tröja. Jag lämnade också in ett kort på mig och ett på han på förstoring så att dom får plats i en tavla. 

Snart ska jag sätta upp tavlan och mina nya gardiner som jag köpte i veckan.

Hej då från Sofia som har haft världens bästa helg!

Fredag!

Har just tittat klart på lets dance och det var verkligen helt fel par som åkte ut...!

Imorgon gäller det! Ska åka till gävle med en kompis i klassen och träffa HAN! Jag längtar jätte mycket men börjar bli riktigt nervös också..

Idag så bakade jag bröd och gjorde havreflan.. det är så mycket lättare att göra saker än vad man tror.. tror nästan alla kan bli mäster kockar bara man kollar på recepten ^^

Gu va jobbigt det är att ha tejpad rygg man måste liksom sitta helt rakt hela tiden och kunde knappt sova i natt. Men det blir nog bättre i natt eller så kommer jag inte kunna sova för att jag är så pirrig ist..haha!

Skriver imorgon om hur det gick i gävle! Puss Sofia

Alla hjärtans dag!

Så nu har man blivit som alla kändisar som går på Rehab, haha! nä men idag var jag på min första tid hos min sjukgymnast, det var kul och jag ska äntligen få bli av med nack ontet.. Blev tejpad för att jag ska få bättre hållning..AJ! Det var tydligen att av problemen..

Som alla vet så är det alla hjärtans dag idag... hmm hur ska jag fira den.. jo genom att åka och träna. Det ska bli jätte skönt att få träna har inte gjort det på 2 veckor typ.. 

Nu kom mamma hem med gelehjärtan till mig och Jenny... åh va gott!

 
haha jag måste bara lägga in den här låten!

Ha en fortsatt bra alla <3-dag! Puss Sofia

Kanske...

Tillbaka tii skolan idag igen.. neh men det var helt ok. Åkte skridskor idag på idrotten gick bättre en förra gången men fortfarande inte helt stabil, haha! Var i Täby C idag efter skolan med tjejorna, de köpte alla hjärtansdag presenter till sina killar och jag köpte ...... kanske kommer en speciell person få ett brev imorgon i sin brevlåda, tihi!

Ikväll kommer M hit och då ska vi fika och titta på Grey's Anatomy för de nya avsnitten börjar ikväll kl 21 på 5an.

Ciao


Studiedag!

Vaknade halv 11 imorse och tänkte nu ska jag inte sova bort hela dagen så jag gjorde iordning mig och gick ner och gjorde frukost till mig och min syster som är hemma och är sjuk.. Det blev inte värsta hotell frukosten men frukost blev det iaf.

Vi tittade på en film idag som vi inte hade sett på länge, Get over it heter den. Haha vi kan fortfarande alla låtarna utan till..


Hejdå // Sofia

Jag älskar honom!

Jag älskar BJÖRN GUSTAVSSON!

Roligt!

Det är så roligt för min kära vän från sälen har börjat blogga! Det ska bli jätte roligt att läsa din blogg, hoppas bara att du bloggar lite varje dag..

Prinsessan på ärten?

Åh va jag har sovit skönt inatt i den nya sängen fast tror jag kommer att sova ännu skönare inatt när jag är lite mer van med att jag inte har en 90 säng längre..

Det var helt ok att vara tillbaka i skolan idag.. Tack E för presenten! Började 8.20 och slutade 16.30 men dagen gick faktiskt riktigt fort.
Imorgon är jag ledig!

Vet DU?! Jag längtar grymt mycket till helgen! Bara att min syster blir frisk och att inte jag och mamma åker på den där dunder förkylningen... för då blir det nog inget Gävle för min del... Men man får hoppa på det bästa!

Hej då från en frisk och glad Sofia!


Äntligen!

Den nya sängen är moterad och klar för att sova i... kan bara säga att det är lite skillnad med en 120 säng från en 90 säng. Mitt rum blev liksom mer vuxet på något sätt eller så var det bara för att jag har städat riktigt ordentligt, längtar faktiskt till att få gå och sova. Skriver imorgon om jag sov riktigt bra eller inte...

jag kanske är knäpp men jag längtar lite till skolan imorgon för att få träffa alla kompisar som jag inte har gjort på en vecka.. Har fått reda på att vi är lediga på tisdag igen, det ska bli skönt fast hade hellre varit ledig lite längre fram i stället..

Ciao // Sofia

Pinsamt!

Hur fan röstar svenska folket? Liksom Christer Sjögren... hans låt var den sämsta jag har hört... Amy Diamond var helt ok. Jag tyckte att Velvet skulle gå vidare den var verkligen jätte bra.
Jag säger bara: PINSAMT SVERIGE!

Hoppas det blir bättre låtar som går vidare nästa vecka!

Nu ska jag åka och titta på en ny säng med pappa...
byebye // Sofia

Åh...

Den här låten kan jag lyssna på hur mycket som helst!



Pusspuss från Sofia

Melodifestivalen

Idag börjar melodifestivalen, hoppas att det blir bra låtar som går vidare till finalen i globen!


tråkig...

Jag ska skriva lite kort fattat.. är hemma idag igen och känns som om jag aldrig kommer att bli frisk. Pratade med mamma förut och hon sa om inte jag blir bra till imorgon så måste vi nog åka till doktorn. Jag vill inte åka till doktorn för det känns som man bara får höra massa dåliga saker då, och jag orkar inte höra mer dåligt! Men ändå vill jag bli frisk!

Gu vad det känns som om jag bara skriver om tråkiga saker i min blogg... Jag ska förbättra mig!

2 veckor kvar till LOV och det menas med 2 veckor kvar till Sälen tjejor! Jag hoppas att vi får det lika roligt som vi har varje år och i år får vi med oss en till, Välkommen till sälen gänget B!

image30

Nu ska jag gå och titta på en film men skriver kanske mer senare, Ciao från Sofia

Aldrig som man tänkt sig

Veckorna går så sjukt snabbt.. det är liksom redan torsdag..
Jag vill bli frisk och gå till skolan, missar så mycket.. Jag missade t.ex min första sjukgymnast tid idag..
jag som har varit så taggad att äntilgen få börja där men som jag har sagt förut " det blir aldrig som man tänkt sig! "

Har sett en film idag med Jessica Simpson, den var faktiskt helt ok.. Blonde Ambition hette den.

Om en vecka precis är det alla hjärtansdag! Det tråkiga med den dagen är att jag inte kan träffa Honom..
Men man får göra det bästa av situationen och skicka ett brev eller nått sånt..

Ciao / Sofia

Onsdag...

Gick och la mig vid halv 10 igår för mådde verkligen inte bra... tror jag har fått det som min syster hade i fredags.
När jag vaknade imorse mådde jag verkligen inte bättre men jag ville försöka så jag hoppade in i duschen men när jag klev ut ur duschen så höll jag på att spy så jag och mamma bestämde att jag skulle vara hemma idag från skolan... jag gick och la mig igen och vaknade inte förens vid halv 12...

Så hela dagen har jag bara tagit det lugnt och tittat på film. Såg Underbar och älskad av alla, den var faktiskt riktigt bra.

Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon för börjar hos min sjukgymnast då...

Ciao / Sofia

hmm..

Igår var jag i stan och åt på Jensen böfhus med tjejerna i klassen, det var mysigt och maten var jätte god. Våran servitör var jätte trevlig så det var ju ett plus, Så till Jensen böfhus kommer vi nog gå tillbaka!

Känns så skönt att vara ledig idag igen men imorgon böjar skolan igen, suck... Tillbaka till vardagen..


Jag måste bara lägga in att jag tänker jätte mycket på dig B! Det som du har varit med om tycker jag ingen ska få vara med om... Jag vet inte vad jag ska skriva men bara så att du vet så finns jag alltid här för dig! 

Kommer du ihåg? haha våran låt!



eller den här? du fanns alltid där för mig när jag mådde dåligt så nu är det min tur att finnas här för dig!



Men nu ska jag gå och titta på en film, skriver kanske senare // Sofia

Resume av min födelsedag!

Familjen kom in och sjöng och grattade mig vid 10 tiden och sen var det bara full rulle hela dagen. Släkten kom vid 1 och då åt vi tårta och fikade. Sen var det bara för mig och jenny att snygga till oss lite för att vi skulle åka  in till stan och äta med lite kompisar.. Vi åt på Mongolian Steakhouse så om någon var där vid 7 tiden och hörde några som skrattade och hade väldigt roligt så var det nog vi.

Mina presenter:
en 120 säng
kläder
underkläder
smycken
mascara
väska
bodylotion
pengar
chokladask
m.m

Jag är ledig idag och imorgon så ikväll ska jag ut och äta med tjejerna från klassen.

Puss från Sofia


17 idag!

Idag fyller jag 17 år, bara 365 dagar kvar till 18!
Har fått massa fina presenter men skriver mer imorgon kommer nog vara ganska upptagen hela dagen! 
 
GLÖM INTE ATT RINGA!

Hej då från 17 åringen :D


Från en super födelsedag till en inte riktigt så super dag...

Känns som om min födelsedag inte riktigt blev som jag hade tänkt mig...

Fick veta idag att Han inte kommer till sthlm för att det var fullt på bussen och tåget... känns inte så jätte kul.
Och sen så blir det typ ingen middag med tjejerna heller.. för vi fick inte plats på någon restaurang.. men jag, B och M ska ändå gå ut och äta för det blir juh inte så kul att sitta hemma på sin födelsedag..
På kvällen sen ska jag typ träffa Flicksen och ha trevligt, hoppas jag.
Varför blir det aldrig som jag har tänkt mig?



 

det var allt för mig.. puss // Sofia

RSS 2.0