Äntligen Jullov!

Tänk, nu har jag äntligen jullov och på jullovet ska jag verkligen ta det lugnt och umgås med min pojkvän!


Idag var första dagen jag var i skolan på 1 vecka, fick äntligen träffa tjejerna igen! Men tyvärr varade det inte så länge, alla skulle åt olika håll och nu kommer vi nog inte ses på hela lovet... guu va jag kommer sakna er tjejer!

Nu är ja helt färdig med alla julklappar!


Imorgon åker jag till min pojkvän, äntligen! Kommer hem den 23e igen, kommer nog inte blogga när ja är där så ni blir uppdaterade när ja kommer hem!

Godnatt och ha en super helg!
Pusspuss / Sofia

RIP Gammel Farmor Birgit!

Idag var det begravning för min gammel farmor Birgit, ja har inte träffat henne sen jag var 10 år men ändå känns det på något sätt tomt..
Jag var inte med på begravningen, hade julavslutning i skolan.. Mamma har berättat att begravningen var iaf jätte fin och att min farbror sjöng en låt Kärleken är heter den, den låten är jätte fin!




Pusspuss / Sofia

JENNY 15 ÅR!!

Grattis syster, nu är det äntligen din tur att fylla år!



Svaren har kommit!

Ja så har provsvaren kommit, blev inte precis klokare på dem.. Tydligen var det helt normala, va kan det då vara för fel?
Aja får fortsätta leva med att jag blir sjuk ofta, de är så jobbigt bara. Missar så mycket!

Kate Perry - Hot n cold



Pusspuss / Sofia

Sjuk!

Fy va jag hatar att vara sjuk!


Ha, så är man sjuk igen och har fortfarande inte fått svar på blodproverna... Va är det egentligen för fel på mig?!
Var hemma idag och blir hemma imorgon igen.. fy va ja hatar att vara sjuk!
Idag har jag iaf sett två filmer, först blev det Narnia - Prins Caspian och sen blev det Linas kvällsbok. Imorgon får ja se var det blir för film..

Jag och Jenny hade det jätte jul mysigt igår! Vi tittade på Grinchen och drack varm choklad!

Nu är det inte långt kvar till JULLOV och på lördag åker jag till pojkvännen min och sen fyller han 18 på Tisdag! Ja kommer hem igen samma dag och sen kommer han hit den 26e!

Pusspuss / Sofia

10 månader

Och ja är fortfarande lika kär om inte mer!



Pusspuss / Sofia


En konstig dag..

Tänk va mycket konstigt det kan hända på en dag..


Dagen började med att jag åkte till min praktik plats, vi gick runt där och kollade rummen då det helt plötsligt blev helt kolsvart.. när man liksom är hemma och det blir strömavbrott  så vet man ju precis var allt står men när man är på ett ställe som man inte känner till så bra så börjar man gå in i olika saker och helt plötligt möter man människor i mörkret, de var faktiskt en ganska läskig känsla..

Pappa kom och hämtade mig från praktien så åkte vi till doktorn, ja var väldigt nervös när ja satte mig i bilen. Men när ja väl kom dit blev ja faktiskt lugnare, vi gick in i labet och ja la fram min arm och sen var det över.. att ta stick i fingret är värre än det där! Nu har jag iallafall gjort det och nu väntar ja bara på provsvaren..

Efter doktorn åkte jag och pappa till Täby C, vi köpte en ny mobil laddare till mig eftersom att min helt plötsligt gick sönder.. Skulle inte klara mig utan mobilen!

Nu har ja och Jenny precis bakat bullar till hennes födelsedag på torsdag. Tänk att min lilla syster blir byxmyndig, hon blir liksom stor!


Pusspuss / Sofia

Rädd!

Imorgon gäller det, eftersom att det inte blev något blodprov i torsdags så blir det imorgon ist.. ja är faktiskt riktigt rädd, ja hatar nålar och sånt.. som tur är att jag har pappa med mig men ändå.. JAG VILL INTE men ja måste för att kolla om de är någon sjukdom ja bär på..

Usch ja längtar verkligen inte till morgondagen!

Pusspuss / Sofia

With Every Bit Of Me


Vilken helg!

Tyvärr är denna super helg över nu, men nästa blir nog ännu bättre!


I fredags var Jessica här och vi såg Idol och pratade om allt, de är så skönt vi kan verkligen göra det! Jag är så glad gumman över att vi har blivit så bra kompisar! Ja menar bara förra helgen, vilka minnen!
De var iaf helt rätt person som vann Idol och inte bara det, AIK vann över Leksand med 3-1!! Så snart är det  väl AIK - Dif!

Lördagen såg ut så här, julstäda hela huset sen åkte ja in till stan och julhandla med Jessica och Emilia, är nästan klar med alla julklapparna nu!
Vid 7 mötte vi upp Millan så gick vi och fikade, sedan träffade vi Elsa och André utan för bion och sist träffade vi Matilda. Vi såg "Vi hade iaf tur med vädret igen". Den var sjukt rolig, så ja uppmanar alla med humor att se den!

Idag har jag bara pluggat hela dagen och sen följde ja med pappa och handlade lite sladdar...

pusspuss / Sofia

Kommer ni ihåg tjejer?!


Fredag!

Nu är ännu en fredag snart avklarad.
Dagen började med att jag och Jessica såg min lilla systers lucia tåg sen åkte vi vidare till skolan och såg ett lucia tåg till, väldigt många lucia tåg idag..
Sen var det vanlig dag igen,  min grupp redovisade om Teckenspråk idag, var nog inte så jätte intressant att lyssna på menmen...
Efter skolan åkte ja direkt till min massör och blev masserad i 1 timme. Nu sitter ja här och väntar på att Jenny ska komma hem med maten, som idag blir Sushi!
Kl 7 kommer Jessica hit och då blir det Idol kväll! Vem vinner Kevin eller Alice? Själv hoppas ja på Kevin.



Ha en fortsatt bra Fredag så skriver ja kanske senare eller imorgon!
Pusspuss / Sofia

Dagen avklarad!

Tänk att en dag jag verkligen inte har sett fram emot inte blev som jag tänkt mig..

De nationella provet kändes bra men man vet ju aldrig.. Efter det hade vi 3,5 timmes rast så vi gick runt i Täby C och tittade på olika saker, efter skolan följde Jessica med mig till doktorn för att ta proverna men tydligen hade inte en grej kommit fram så ja fick aldrig ta det... ska ta det på måndag i stället och då kan ingen följa med och hålla mig i handen..

Ja gick ut besviken från doktorn, gick till Täby C för att möta min syster och shoppa de sista julklapparna, de blev inte mycket shoppat ska ja säga.. Vi var 3 tjejer som mest gick runt och letade kläder till oss själva.

I helgen blir det nog mer shoppat hoppas ja, då ska jag och tjejerna ut och julhandla!

Pusspuss / Sofia


Tänk att bara få segla iväg bort från allt jobbigt!


Börja om!

Nu tänker ja börja om igen, förra gången gick det ju inte så bra som alla vet. Ja kanske inte kommer hinna skriva varje dag men ja kommer skriva så ofta jag kan i alla fall.


Imorgon ska vi ha Nationellt Matteprov, ja är faktiskt väldigt nervös för det. Eftersom att del 1 var ganska lätt så känns det som att del 2 kommer bli svårare..  Hade Nationella Engelska Muntligt idag, fick G så jag är nöjd!

Skulle egentligen ha tränat idag men eftersom att jag börjar få ont i halsen så sket ja i det, vill bli frisk istället! Imorgon ska jag till Doktorn och ta blodprov, är nästan sjuk hela tiden så ska kolla upp va det kan vara.. Det kan bara vara att jag har en vädlig otur men de är bäst att kolla, så om det är något så kan man göra något åt det.  Missar ju så mycket i skolan när ja är sjuk hela tiden.

Ja är ganska nervös för det eftersom att jag aldrig har tagit blodprov i armen förut... Men min snälla kompis Jessica ska följa med mig och hålla mig i handen så det känns bättre!


För er som vill veta är ja fortfarande tillsammans med min kille, vi har 10 månader nästa vecka!

Nu ska jag inte skriva mer idag tror ja, om ja inte kommer på något super viktigt att skriva om!
Pusspuss Sofia

RSS 2.0