Imorgon!


Imorgon gäller det, MÖSSAN SKA PÅ!!


Konstig dag

Dagen började med att jag gick upp lite försent så ja tänkte att jag kunde åka med mamma, för bussen ja brukar ta visste ja att jag skulle missa.. Hon skulle precis gå upp men kunde inte komma upp ur sängen, ryggskott... Vi bestämde att jag skulle köra bilen till skolan och sen åker hon ner till Rehab. När ja väl kom till skolan försenad i 10 min kollade jag min mobil och såg att jag hade ett missat samtal från min kära vän Jessica. Vi hade ingen religon och eftersom ingen av oss läser engelska b så hade vi håltimme till kl 1.. Vi bestämde oss då för att köra mamma till Rehab och sen köra henne till jobbet så vi fick bilen.

När vi hade släpt av henne där så bytte jag och Jessica plats eftersom att det är hon som har körkortet. Vi körde till Ikea och köpte lite ljus åt mamma, åkte sen hem och lunchade med Jenny som ligger hemma sjuk.. Sen var det dags för idrott och samhälle..
Efter skoldagen hoppade jag, Emilia och Jessica in i bilen igen. Nu var det overalljakt! Vi åkte runt hela Täby och gick in i varje måleributik.. Ingen hade... Vi gick då in på ABC-gruppen och frågade. Dom var inte helt säkra men skulle ringa tillbaka när dom hade kollat, vi åkte vidare och letade utan resultat. Emilia fick helt plötsligt ett samtal, dom hade overaller men eftersom de inte fanns i dom storlekarna vi ville så fick vi 50 kr rabatt.

Nu ligger jag här i min säng, lite småspänd inför morgondagen då det är MÖSSPÅTAGNING! Men först är det ett sam prov vi ska klara av.



Positiva och Negativa dagar - Matilda

Jag har blivit riktigt dålig på att blogga... till och med mina vänner klagar! Måste försöka att skärpa mig har ju egentligen en massa att berätta men vet inte hur jag ska få ner det i bloggen bara...

Börjar iallafall med måndagen
Dagen började men den kort hotellektion, vi pratade nog mest om vår skiva och om allt skvaller som hände där. Sen blev det en väldigt stressig lunch för vi skulle hinna med bussen till Åva. Där blev det informationsmöte om mösspåtagningen, gubbskivan och sen själva STUDENTDAGEN! Vi slutade vid halv 1 och då gick jag, Emilia, Jessica och Vonka till Täby för att kolla lite. Jag hjälpte mamma med lite ärenden och sen blev det lite mat på Mcdonken, tjock som man är! Vi satt där ute i solen och bara njöt tills jag blev träffad av en jävla fågelskit!! Vi åkte hem...
När ja kom hem blev det en lååång promenad med Matilda och efter maten gick jag och mamma och lämnade ut alla inbjudningar till min studentmottagning. Känns helt sjukt att det redan är min tur!

Igår var jag på studiebesök med hotellgruppen blev Hotell Riddargatan, Nordic Light och Berns hotell. Verkligen tre helt olika hotell... Efter besöken blev det en mjukglass i solen med Michelle och Vonkan. När ja var på väg hem i regnet som var i Täby så fick jag ett samtal från en vän som inte var så kul...

Idag var det en valig skoldag. Vi hade boxning på idotten, kommer ha träningsvärk imorgon. Vi hade dock inget projekarbete så slutade kvart i 2. Vi gick till Täby C och när vi väl var där så träffade jag min kusin som jag inte har träffat på ett halv år. Det var riktigt trevlig men hon var äckligt brun.. Jag tog sedan bussen vidare till tandläkaren. När jag var klar där åkte jag hem och spöade Jenny i Nhl och sen lagade vi mat. Efter maten tog jag en promenad med Matilda. Nu ligger jag här och ska snart sova men först blir det ett samtal till min älskling.




Det är tomt här utan dig :(


Har varit en väldigt bra vecka!

Här kommer en kort resumé eftersom jag har varit väldigt dålig på att blogga....
Jag hoppas att ni har haft en super helg!
I onsdags var jag först på en matmässa med hotellklassen, mässan heter Gastronord och vi var där förra gången i 1an.. Då gick jag in i en lyktstolpe så de är det minnet jag har därifrån. Efter det har jag blivit kallas lyktstolpsingående Sofia av mina vänner..
Efter mässan tog jag pendeln till Upplands väsby där jag mötte min älskade pojkvän. Vi tog bussen hem och sen var det bara att börja att göra iordning sig innan vi skulle med tåget till min klassskiva...

Det var den bästa skivan jag någonsin har varit på! Det var så otroligt roligt, det går inte ens att förklara med ord! Vi stod iaf på dansgolvet hela natten låååång!
P.s Jag är klassens pratkvarn... D.s



I torsdags var jag och Oskar "sjuka". Var verkligen mysigt att bara ligga hemma och ta det lugnt med sin älskling.
På kvällen åkte han hem och jag somnade gott i min säng.

I fredags hade vi Nationella prov i Svenska B... Tror det gick bra men det är jätte svårt att säga. Jag skrev om nätdejting, kunde berätta min egen historia i den.
Efter provet åkte jag till Järva Krog och skrev på lite papper och Marie visade mig allt inför helgen eftersom att jag skulle jobba själv där hela helgen. Efter det kom pappa och hämtade mig och vi åkte och handlade tillsammans. Blev lite strul men vi löste det, som alltid! ♥
När allt var handlat så åkte vi hem och efter ett tag kom mamma och hämtade mig så åkte vi och hämtade Oskar.
I lördags gick ja upp tidigt för att jobba... var väldigt nervös men allt gick hur bra som helst! Jag åkte hem och duschade och sen somnade jag i Oskars armar framför hockeyn. Vi beställde pizza men jag tog en sallad och sen blev det film men ja somnade till den. Oskar skickade upp mig till min säng ist. Jag älskar att sova brevid dig!

Idag gick jag upp ännu tidigare... Pussade Oskar lite snabbt och sen skyndade jag mig iväg till bussen. Gick jätte bra på jobbet men när ja hade slutat hade Oskar redan åkt hem så jag hann aldrig säga hej då till honom.
När ja kom hem så kom farmor och Johanna över. 


Nu börjar snart en ny vecka igen.... men på fredag är det Valborg- Mösspåtagning!




Tror ni fattar vad jag ska vara nu....






COWGIRL!


IMORGON GÄLLER DET, IMORGON SMÄLLER DET!


VI KOMMER ATT SPÅRA TILL 1000!




Ps... fick min studentmössa idag, nu känns det som att slutet är nära! Ds..


Imorgon..

Imorgon är det en vanlig skoldag igen men ja har hotell...

Idag lyssnade vi på en föreläsning av Thomas Fogdö, han pratade väldigt bra och gjorde det verkligen intressant.
Efter lunchen kollade vi på en dansk film som heter efter bröllopet... den va verkligen inte bra! Jag och Cicci fick värsta utskällningen av en kille framför oss... vem tror han att han är egentligen? ;)

Nu måste jag sova, måste orka med en skoldag imorgon!

Vill bara att det ska bli onsdag nu!


Lycklig!


Just nu känner jag mig som världens lyckligaste!
Pappa är hemma, jag har fått massa helger att jobba och jag har världens bästa pojkvän!



Nu är hela familjen samlad igen!

Imorse kom pappa hem från Island, han flög till Norge igår och sen buss därifrån.
Han är äntligen hemma och missar inte min skiva!!

Nu har klumpen i magen försvunnit, det har ändå varit lite oroligt att ha honom därborta..
Igår firade vi pappas hemkomst men utan pappa då.


Jag har kommit på vad jag ska vara på skivan, men det berättar jag inte riktigt än..
Längtar så otroligt mycket till onsdag nu!
Oskar kommer på onsdag så jag möter honom efter mässan..



26 månader ♥!



Jag älskar dig Oskar! ♥


I JUST WANT TO


Imorgon...

Imorgon ska jag jobba till kl 12... skriver ett längre inlägg imorgon!

Pappa, kom hem från Island nuuuuu!

:)

I like the way you sound in the morning
We're on the phone and without a warning
I realize your laugh is the best sound I have ever heard
I like the way I can't keep my focus
I watch you talk, you didn't notice
I hear the words but all I can think is 'we should be together


Every time you smile, I smile
And every time you shine, I'll shine for you


Well, I like the way your hair falls in your face
You got the keys to me, I love each freckle on your face
Oh, I never been so wrapped up
Honey, I like the way you're everything I ever wanted
I had time to think it o-over
And all I, can say is come closer
Take a deep breath and jump then fall into me


Gymmet!


Kom precis hem från gymmet, gick väldigt bra idag!
Kände mig väldigt motiverad idag faktiskt.
Jag fick nya övningar av Dennis så nu kanske jag slipper att ha ont i axlarna längre.


Imorgon är det redovisning.. jag börjar bli nervös!

Men ja vet att gruppen fixar det här tillsammans.





GLAD!


Jag är så otroligt glad!
Oskar bestämde sig igår för att komma på min klassskiva, kommer vara underbart att ha honom där.




Men är det någon som vet vad vi kan klä ut oss till?
Temat är:
Vad var du i ditt förra liv!


12/4

Igår efter skolan så gick vi hem till mig och tränade inför projektredovisningen som vi ska ha imorgon... vi skrattade mest igenom hela men Emilia och Jessica hade varit duktiga.

Vi höll på till 8 på kvällen, vi har det väldigt roligt ihop!
När mina kära vänner hade åkt hem blev det sushi för mig och sen körde ja och mamma till Arlanda för att hämta pappa. Usch va avundsjuk man blir när man står och tittar när alla bruna männiksor kommer hem. JAG VILL OCKSÅ VARA BRUN!

Ikväll blir det gymmet som gäller plus att jag måste läsa på min repliker till imorgon! 



 


Jag vill sluta!


Nu orkar ja inte längre... jag vill sluta!
Ska hem och jobba med projektarbetet med Emilia och Jessica!
Jag vill också hinna med en promenad i det fina vädret.


Ikväll



Ikväll ska vi se när AIK krossar Växjö och tar sig upp i elitserien!
Vi kommer vara där, kommer du?!


Tack!



Tack Emilia och Jessica som tog tag i projektarbetet under lovet!!!!

Det var grymt!!!



SpIS föralltid!


Lovet!

Det här lovet har gått alldeles för fort men det säger jag om alla lov...


Lovet började hemma hos mig och vad vi gjorde där har jag skrivit om i tidigare inlägg. I tisdags tog vi tåget upp till Gävle. De första dagarna bodde vi hemma hos Oskars mamma. På dagarna tittade vi i affärer som jag också skrev tidigare... 
På tordagen efter middagen blev vi körda hem till Oskars pappa där det vankades hockey tittande med Martin. Vi skulle egentligen ha sett DIF- Linköping men fastnade ist för Södertälje - AIK som är en mycket bättre match enligt mig. AIK vann den matchen! Tur att jag har en väldigt snabb vän så vi fick biljetter till kvällens match.

I fredags gjorde vi inte så mycket på hela dagen.. Fick sms av Martin som undrade om vi ville följa med och spela bowling. Innan bowlingen åkte vi en sväng till Köpis med Oskars syster Julia. Blev lite shopping där... köpte en tunika från gina som jag tänker ha på kryssningen i sommar som strandklänning. Vi åkte hem och lagade mat och senare blev vi hämtade av Martin och Nicke.
Vi spelade bowling i 2 timmar... Jag kom 2a! Dock hade Oskar 100 poäng mer än mig så jag var inte ens nära till vinst..
Efter bowlingen åkte vi hem till Martin och spelade wii och drack... Blev nog lite väl mycket för mig men det kände jag inte fören dagen efter..

Jag vaknade av illamående och sprängande huvudvärk... Oskar ställde sin papperskorg nerdanför sängen ut ifall att magen skulle vända sig... Han hämtade också en samarin och vatten. Jag blev liggande i sängen i några timmar, tittade på pocahontas. Oskar tyckte vi skulle gå ner och äta lite...  helt skakig i hela kroppen tog jag mig ner för trappen... har seriöst aldrig mått så dåligt av alkohol. Skulle nog aldrig ha tagit den sista shoten Jäger..
Vi tog det lugnt hela dagen, blev senare körda av Håkan hem till Nina och Lasse igen för att äta middag och sova där. Efter maten tog vi en promenad och hyrde 3 filmer.
Jag somnade när vi var mitt i den tredje...

Idag blev vi väckta av Nina och Lasse som sa att det var frukost. Och nu sitter jag på tåget på väg hem för att sedan få på matchen ikväll!

Nu är lovet bara ett minne blott....


Ikväll


Ikväll blir det Bowling!!
Jag ska utklassa killarna!


Rädd

Jag är rädd för att åka hem utan dig. Jag är rädd för att bli ensam och alla de jobbiga tankarna ska komma tillbaka...Jag är rädd för att må så där dåligt jag gjorde i skolan dagen innan lovet. Jag ville bara försvinna därifrån. Jag kände mig trygg så fort jag pratade med dig men så fort jag var ensam så kände jag mig helt övergiven och rädd... rädd för mina egna tankar.

Ja vill inte bli ensam och rädd igen!

Shopping!

Idag har jag, Oskar och Nina shoppat. Oskar är en riktig shopahlic!
För mig blev det en rödrandig tröja från Gina. Oskar köpte en Fred Perry jacka, ett par skor och ett par jeans.
Blev också en fika på mingel och bar, det var ett väldigt trevligt ställe.

Var riktigt vår väder i Gävle idag! Jag använde mina nya skor som jag fick i påskpresent av mamma och pappa.

Imorgon får vi se vad som händer.

Vi klarade det tillsammans!


Idag 6/4!

Idag åker vi till den lilla staden. Vet inte hur länge jag blir där, får se helt enkelt.

Är så otroligt skönt med lov och jag fick precis svar på ett mail som jag har varit väldigt orolig för men nu känns det som jag kan flyga! Känner mig så otroligt lycklig!

Hitills har lovet varit super. Har blivit lite för mycket godis bara, min tandläkare skulle bli galen... I söndags var vi och simmade. Simmade bort påskmat och godis.
Igår var vi hemma hos mormor och morfar och åt oxrollader, min favorit! Efter maten var det hockey som gällde men inte för mig och mormor, vi satt och tittade på sommarstugor istället. Har hittat mitt favoritställe!

Nu måste jag fortsätta att packa så att vi inte missar bussen till upplands väsby.

Tack för att ni alltid ställer upp!



Tack tjejer för i onsdags och torsdags, jag behövde er verkligen!
Vet inte om jag hade klarat av skoldagen i torsdags annars eller onsdagskvällen!

TACK ELSA FÖR ATT DU KOM SÅ FORT!






Ps... jag förlorade inte Tegeloskulden... D.s


GLAD PÅSK!

Glad påsk alla Läsare!

Förlåt att jag inte har bloggat på länge.. har hänt massa saker men nu är allt bra igen!

Nu har jag påsklov och i torsdagskväll kom Oskar hit, igår hjälpte vi min farbror att flytta. Idag kommer släkten över på påskmiddag. Hoppas påskharen tittar förbi!

Jag ska försöka att blogga under lovet! På måndag åker vi upp till Gävle!


RSS 2.0