Besviken..

Jag är besviken på dig, varför hör du inte av dig.. känns som att du inte bryr dig om oss. Ja hoppas verkligen att du har en förklaring när vi ses om det blir av någon om som sagt.. Dig har jag alltid kunnat prata med om allt, fattar du inte att det är jätte jobbigt för mig när du aldrig hör av dig? Vi har juh inte setts på mer än 1 månad saknar du oss inte?




Pusspuss // Sofia

Vill ha Jul!

Guu vad ja längtar till Julen!


Skolfoto..

Idag hade vi skolfoto i skolan.. känns som jag aldrig har blivit nöjd och blir nog inte det i år heller. Behövde inte stå längst upp och ut på kanten idag, fick stå näst längst ut bredvid våran lärare Tor på mittenraden. Nu längtar ja bara till katalogen kommer för att få se hur ful man blev ^^

Haha gu va det går bra på våran hotellblog.. tror nästan vi har skrivit 15 inlägg bara på två dagar!

De var allt för mig idag, om ja inte kommer på något senare att skriva om!

Pusspuss // Sofia

Hotellgruppen!

Nu har vi i hotellgruppen skapat en blogg som jag gärna vill att ni spanar in! Vi kommer att skriva om våra lektioner på hotellet samt vårat vardagsliv...
http://hotelbitches.blogg.se

Pusspuss //Sofia

7 månader!



Vad mer ska jag säga än att, Jag älskar dig!

Helgen avklarad!

Så nu var ännu en helg avklarad..
Den här veckan som väntar känns jätte tråkig, känns som jag inte har något att se fram emot på hela veckan..

I Fredags var jag hemma och tittade på film med Matilda och mamma, det var lugnt och skönt.
I går serverade jag, Elsa, Emilia, Cicci och Annie på ett bröllop, det var verkligen jätte kul och alla var jätte fina!

Idag har jag bara tagit det lugnt.. Var väldigt jobbigt att jobba igår så är helt slut i hela kroppen..

Nu ska jag ringa ett litet samtal till min kära mormor och morfar, vi hörs kanske senare eller imorgon!
Pusspuss Sofia

P.S Jag saknar min pojkvän väldigt mycket! D.S

Såklart!

Såklart, nu när skolan har börjat igen så ska jag bli sjuk.. Idag blev jag hemma från skolan tack vare denna dumma förkyldning som alla bär, tror nästan att lite mindre än hälften av klassen var sjuka idag.. De blir väl lätt så nu när alla ses efter ett helt underbart sommarlov!

Igår var jag barnbakt till mina helt underbara kusiner, det var mysigt och kul!

Nu ska jag sätta på ännu en film och göra en kopp varm choklad till.

Pusspuss // Sofia

Måste bara lägga in två låtar som är väldigt bra!

Den första är ett minne från NRJ in the park..





Den andra är bara väldigt bra...




Fullt upp!

Jag har haft fullt upp sen i torsdag så har tyvärr inte hunnit sätta mig vid datorn någon gång men här kommer ett litet inlägg i alla fall..

Torsdag:
Mamma och Pappa åkte till Rom på dagen och jag och jenny åt hemma hos vår mormor och morfar på kvällen, där var också våra kusiner som vi inte hade träffat på länge så det var trevligt! 
På kvällen gick vi hem till oss igen och sov och sen var det dags för skola igen på fredag..
Juustee! Jag och mina vänner träffade AIK A-laget också när vi gick från skolan!

Fredag:
Efter skolan skyndade jag mig hem för att börja städa och göra i ordning mig för kvällen.. Jag och Jenny lagade en fin liten middag och bjöd över Matilda, sen var det bara att åka iväg till City terminalen för att hämta min pojkvän från bussen. Gu vad jag hade saknat honom, efter att inte har setts sen Barcelona så hade vi mycket att prata om och ta igen..
På tåget på väg hem träffade vi några av de vänner som skulle komma hem till mig på filmkväll (pyjamasparty).
Vi var 11 pers här och det var verkligen jätte trevligt, vi såg 1 film som var 2 timmar lång! Den heter A walk to remember..
Den var verkligen bra och ja tror nästan att vi tjejer som var här grät allihop..

Lördag:
Vi gick upp vid halv 10 för att sedan åka in till Gröna Lund! De var jag, pojkvännen min, Jenny och Hanna som var där. Tyvärr regnade det hela dagen men det var ändå trevligt och vi åkte nog det mesta!
På kvällen kom Hanna hit och jennys kompis Sara. Vi åt Sushi och tittade sedan på let´s dance och en film, det var mysigt och en väldigt lugn lördag.

Söndag:
Tog vi lite sovmorgon tills vi sedan bestämde oss för att åka in till stan innan han skulle åka hem igen.. Jag lyckades köpa 2 tröjor och jenny en jacka och en mössa..
Vi fick veta att mamma och pappas plan från Rom var 10 timmar försenat och att de nu skulle landa vid halv 12 ist för halv 2 på dagen, vi var alltså föräldrarlösa en dag till..
Min pojkvän åkte hem och det blev lite tårar men med mina underbara vänner och syster så kändes allt mycket lättare, vi tog en promenad och sen gick vi hem hit och såg en film..

Måndag:
Skola igen...

Tisdag:
Skola igen...

Duktig!

Idag när vi satt och åt middag så kände jag bara att jag måste ut och gå, så jag ringde min trogna vän Matilda och bestämde att vi skulle gå 5 km.. Så det gjorde vi och nu känns allt mycket lättare!

Igår skulle jag och Jenny börja dansa igen och vi hade anmält oss till en grupp som heter Latinjazz, vi hade jätte höga förväntnigar på den gruppen.. vi trodde att det skulle vara en lite sexigare varijant av jazz men när vi kom dit hade vi helt fel.. Vi fick lära oss Rumba..
Så idag ringde vi dit och sa att vi inte ville dansa i den gruppen längre.. Så nu är vi utan danslektioner.. Jag som verkligen hade längtat till att få börja dansa igen och så händer det

Är det någon som vet någon bra dansskola norr om stockholm med roliga grupper?!

Här är iaf en jätte bra danslåt just nu som varken jag eller Jenny kan sitta still till!



Pusspuss //Sofia

Tillbaka till vardagen!

Nu har jag bestämt mig efter att jag inte har skrivit något sen ja åkte till Menorca så ska jag börja igen.. Har missat att skriva om massa saker jag har gjort i sommar.. Ja kan kortfatta vad ni har missat.. 1 vecka på gotland med massa trevligt nytt folk och sen en vecka i Barcelona med pojkvännen och mormor och filip, mer tänker ja inte berätta!

Så nu börjar vi om från nytt!
Sitter här i skolan och har min första webbdesign lektion och ska sedan vidare till hotellet för att läsa hotell... 

Nu går jag då i 2an och trivs fortfarande jätte bra, är fortfarande tillsammans med världens underbaraste pojkvän och livet känns helt ok! 

Mer får ni höra senare..

puss // Sofia 

RSS 2.0