Dåligt av mig!

Haha fy va jag är dålig på att blogga men det blir ju så när man är borta, vill vara ute och umgås med Oskar känns fel att sätta sig vid datorn då.

I Gävle var det ialla fall jätte mysigt. Satt nere vid ån varje kväll och bara njöt, sista kvällen hade Oskar köpt ett kastspö så då fiskade vi. Oskar fick en liten gös och 6 aborrar.



I torsdags följde Oskar med mig hit och på fredagen började han lägga plattor hos mormor och morfar och jag jobbade. Jag har jobbat sen jag kom hem från Gävle, mycket pengar rullar in på kontot snart!

Idag åkte Oskar hem men ja kommer åka upp till honom på Söndag efter jobbet igen, då fyller Oskars syster Julia 20 år!


En perfekt dag!

Igår jobbade jag och sen när jag kom hem så bokade vi Gotland! Så det blev gotland i sommar ändå, vi kommer vara där från den 24/7 - 29/7!  Så vi ses på gotland då! På kvällen kom mormor och morfar hit och åt, det var jätte mysigt!

Idag tog jag sovmorgon eftersom att jag var ledig. Jag och Jenny gjorde i ordning lite lunch och senare kom matilda och hanna över. Jenny och Hanna tog mopparna till ängsan och jag och Matilda satt bakpå. Där solade och badade vi hela dagen!
Ikväll ska jag packa till Oskar, eftersom att jag åker dit imorgon efter jobbet. Det blir också en tidig sänggång så ja orkar upp imorgon!

Alanya 15/7 - 22/7


Nu kommer min resumé som jag har lovat så länge

Lördag 13/6
Blev en väldigt seg dag.. killarna började tvättahuset och sen åkte Sonny, Pär och Martin på bio. Jag och Oskar var bara hemma och tog det lugnt.

Söndag 14/6
Vi vaknade rätt sent och det ösregnade ute så killarna kunde inte börja måla. Vi bestämde oss för att åka till Eriksdalsbadet och bada istället efter det blev det äta på restaurang.

Måndag 15/6
Killarna började måla och jag och jenny fixade här hemma. Farmor och Johanna kom över och grattade pappa i förskott. Blev också en väldigt lugn dag eftersom att jag skulle jobba dagen efter.

Tisdag 16/6 Pappas födelsedag
Gick upp tidigt för att jobba, jobbade till kl 14. Efter det tittade jag och Jessica på skor, hittade ett par enkla pumps. Kom hem och dog på sängen tills maten var klar.

Onsdag 17/6
Jobbade igen och sen var det bara att åka hem och sova en liten stund och sen åka iväg och jobba igen med Emilia men då på en 50 års fest. Det var kul, alla blev jätte nöjda med oss! Kom hem och somnade på soffan i Oskars famn.

Torsdag 18/6
Sovmorgon.. gjorde inte så mycket. Killarna åkte hem på eftermiddagen och då var det bara att börja städa hela huset. Blev riktigt tomt och tråkigt när dom hade åkt hem.

Fredag 19/6 Midsommar
Var på midsommar lunch hos Bomans och sen hade vi tipspromenad hit för att sedan grilla. Blev en lugn kväll för mig eftersom att jag skulle jobba dagen efter.

Lördag 20/6
Vaknade av att jag mådde skit illa, gick upp och spydde och ringde sedan jobbet och sjukanmälde mig. Typiskt när det är midsommardagen, tror alla på jobbet tror att jag är bakissjuk men så är det verkligen inte.
Idag har jag inte gjort så mycket, ska jobba imorgon så blir en tidigkväll för mig.

Bortaa

Nu har killarna åkt hem till lilla gävle, gu så tomt och tyst det är.. Jag vet inte riktigt när vi ses nästa gång men ja hoppas det blir snart!



Jag skriver senare om hela veckan!

Som ja trodde

Som ja trodde blev inte skolavslutningen som ja ville att den skulle bli, men den va ändå trevlig och dom flesta var här. Det blev inget krogen som vi hade tänkt att det skulle bli hände lite saker som gjorde så att vi inte kunde gå iväg. Eller jag och Oskar stannade hemma och resten gick men när de missade tåget kom några tillbaka och några åkte och köpte chips och godis. Blev en liten filmkväll ist, men ja kunde inte riktigt njuta av den.. satt dersperat och försökte få tag i en person..

Här är iaf lite bilder från kvällen:




Skiver senare om Lördag och Söndag.. Måste ner och fixa frukost åt killarna eftersom att de står ute och målar.

Imorgon ses vi äntligen igen!


Sommarlov imorgon!

10 veckors långt sommarlov väntar, ska bli så skönt men ska jobba i 4 veckor innan ja får ett riktigt sommarlov!

Jag kommer nog inte kunna blogga på rätt länge eftersom att killarna kommer hit och det är mycket som händer i veckan..

Imorgon blir det grillfest här med mina närmaste vänner tyvärr kan inte alla komma men så är det ju alltid.
Alla är samlade samtidigt och så har det inte varit på länge, det kommer bli helt underbart! 

Alla kläder är framtagna till imorgon och ja känner på mig att morgondagen kommer blir bäst! Fast när ja känner på mig det brukar alltid någonting hända som förstör det mesta..Men vi får hålla tummarna att allt blir som ja vill den här gången.
Känns som att det här kan bli en helt OK sommar iaf!

Igår var en helt onödig dag och det kommer den här också bli!

Igår började vi halv 2 och när jag kom dit hade vi typ inge lektioner.. på lektionerna pratade vi om hur året hade varit och så, vi slutade iaf halv 4a.
När vi hade slutat gick tjejerna och jag till täby c och åt lite. På vägen dit kom vi på att vi är som dom 7 dvärgarna i snövit.

Trötter = Annie
Butter = Vonkan
Glader= Emilia
Tooker = Jecca
Prosit = Sofia
Blyger= Elsa
Kloker= Cecilia


Efter vi hade varit i Täby C ett tag kom mamma och hämtade mig och Jecca. Då åkte vi och tittade på Jennys bal, alla var jätte fina!
Vi körde hem Jecca och tittade på fobollen. Efter den övningskörde jag till Coop där jag och mamma handlade allt för helgen.

Idag börjar ja halv 12 och slutar typ 1. Efter det ska jag gå till trafikskolan och anmäla mig. Vill ju ta körkort snart!
Jag kommer också få hjälp av Klas med teorin under sommaren.

När jag kommer hem från allt måste ja städa, Killarna kommer ju imorgon!


Skriver kanske mer senare!
Skolan väntar..

Sommarlov om 2 dagar!


Fort!

Jag konstaterad precis att jag börjar bli gammal, på fredag går min lilla syster ur 9an och det känns som att jag gjorde det förra året men de är helt sjukt, det var för 2 år sen, 2 ÅR! Det är helt sjukt vad tiden har gått fort!
Till hösten börjar jag 3an.. jag känner mig för liten för det, ja kanske mognar lite under sommaren men tror knappast det.. Jag kan inte rå för att jag är den spralliga och pratiga Sofia..
I 3an ska man vara mogen, det är inte ja än!


Känns tråkigt!

Helgen blev lyckad och alla var jätte nöjda med oss på 40 års festen, har till och med fått ett till jobb den 17/6.
Igår var det första gången jag röstade i hela mitt liv, det var faktiskt lite kul, sen tog jag det lugnt hela dagen..
Idag kändes det som en helt värdelös dag, slutade allafall med lunch med mamma och sen fika hos mormor och morfar.

Jag börjar bli lite stressad, jag har inget bokat för sommaren och den börjar på fredag.. Det enda jag vet är att jag ska jobba i 4 veckor på hotellet och att killarna kommer hit och målar. Känns som att jag inte har något att se fram emot, Jag får panik! Vi brukar typ alltid ha allt bokat i maj och nu vet vi ingenting.. Vet inte ens om det det blir någon resa med Oskar..  Förra sommaren känns som den var så mycket bättre!

På fredag kommer iaf killarna och det kommer bli super! Det bästa är att jag kommer få umgås med Oskar!


Jag saknar dig!


The Boss!

Kvällen igår var grym! Har aldrig sett Bruce Springsteen live så det var en upplevelse, tyvärr förstörde hostan lite.. De bästa låtarna var Hungry Heart & Waitin On A Sunny Day! 


Ikväll ska jag och Emilia jobba på Lenas 40 års fest, ska bli kul! Tjäna lite pengar, perfekt nu när sommarlovet snart börjar.

Haha såå bra!


Du säger...



Du säger att jag inte ska höra av mig så mycket.. okej jag ska trappa ner på det men då kommer vi ju inte höras på flera dagar eftersom att du aldrig hör av dig spontant...

Idag 4/6 - 09

Jag har gått och blivit sjuk..är så tråkigt för jag orkar ingenting. Igår var jag hemma från skolan för att jag mådde så dåligt, idag mår jag lite bättre men är fortfarande inte helt OK!


Idag tar min barndomsvän Emma studenten, så ikväll ska jag och Jenny på studentmottagning.
Jag kan inte fatta att hon och jag har känt varandra sen jag var 2 och hon 3. Vi ses inte varje dag som vi gjorde när vi var små men vi har fortfarande kontakt och det är huvudsaken! GES var favoriterna när vi var små och ja vet inte hur många danser vi hittade på till deras låtar.


Utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
Utan dina andetag

Fredag med Bruce gänget!


Resumé

Nu får det bli en liten resumé igen, fast jag egentligen inte tycker om att skriva såna.. Men eftersom att jag inte har hunnit uppdatera så får det bli så här..

Torsdag
Blev en helt ok kväll tillslut, lite för mycket regn bara men AIK vann och det var huvudsaken! Det blev också bra mellan oss trots allt.

Fredag
Var en väldigt bra dag, först redovisning av barnsoldater och sen Lollos student! Redovisningen gick bra trots att ljudet krånglade, sen var det bara att åka in till stan och springa efter flaket tills vi tillslut kom på vid djurgårdsbron. Fy va mycket öl man fick över sig, kan inte har luktat gott, det sista vi gjorde var att bada i fontänen på karlaplan.. Det var en upplevelse!
Sen var det bara att åka hem till lollo på studentmotagning och vi kom inte hem fören kl var vid halv 4.

Men hela dagen kände jag en sorts tungd i bröstet, ja kunde inte sätta ord på var det var men det gjorde väldigtväldigt ont.. tillslut kom ja på det, 8 år sen! Jag kan inte fatta det, det var som att allt hände igår..  Alla bilder och minnen finns kvar från den dagen och det kommer jag nog på leva med resten av livet.

Lördag
Åkte jag till Oskar, han kom och hämtade mig vid tåget med sin cykel. Kändes som en kärleksfilm att sitta på pakethållaren genom hela gävle och titta på alla människor man åkte förbi.. När vi kom fram solade vi lite tills maten och sen spelade vi lite kort, det var kul men ja var sämst igen! Efter ett litet tag kom Sonny och Pär förbi och vi gjorde i ordning oss för att sen möta Martin på stan. Det blev en väldigt mysig kväll med mycket skratt som alltid!

Söndag - Morsdag
Sov vi länge.. Gick upp och åt frukost i det underbara vädret, solade och sen åkte jag hem.. Väl hemma var det bara att hoppa i duschen för att sen åka till stan med mamma och jenny. Mamma visste inte var vi skulle, så det var väldigt kul.. Vi gick till nybrokajen där vi hoppade på en båt till fjäderholmarna, där är det verkligen jätte mysigt.. Efter en hel kväll där kom pappa och hämtade oss i stan. Vid halv 11 tiden på kvällen blev det strömavbrott från centrala stockholm ut till oss. Strömmen kom tillbaka halv 3 på natten..

Måndag
Var hela klassen på hotellet för att fixa till 3ornas studentmiddag!



RSS 2.0