Ikväll


Ikväll blir det Allsång på Skansen och sen grönan med Matilda, Oskar och Martin!



SÄMST!

Jag är nog världens sämsta bloggerska... att inte mina kära vänner klagar som jag har gjort varje gång inte de har bloggat.
Det har hänt så otroligt mycket, skulle kunna blogga om allt men då kommer det bli hur långt som helst så skriver bara en kort sammanfattning istället.

Veckan efter Oskars student följde killarna med hit och målade grannarnas hus. Jag och Jessica agerade då som mattanter. Så härligt att få umgås med henne innan hon åkte iväg. Vi hade också lite vattenkrig, tror nästan vi vann för killarna blev så mycket mer blöta.

På fredagen åkte Martin och Pär hem och Oskar stannade till lördagen. Vi tog det bara lugnt och tittade lite på filmer, var riktigt mysigt att få vara med honom själv innan jag åkte iväg.

Söndagen den 20 juni flög vi till Milano för att på måndagen ta tåget vidare till Genua där vår kryssning började. Kryssningen var helt underbar och vi har fått se massa nya platser och fått lära känna massa nya människor från hela världen. Om vi har tur kanske några av de och hälsar på i oktober.
Vi kom hem på onsdagen den 30 juni.

På torsdagen kom killarna hit igen och fortsatte måla och här är de fortfarande. Får se hur länge de stannar..
 

Jag saknar er tjejer!

RSS 2.0