Jag vet vem jag är när jag är hos dig

På torsdag kväll så kommer DU hit!
 Det kommer bli så underbart, ett helt lov tillsammans liksom.
Jag är så otroligt lycklig när jag får vara med dig, hela kroppen skriker av glädje och lycka.


Jag älskar dig Oskar! ♥


Idag 30/3

Blev en helt ok dag i skolan fast Tor höll oss kvar tills vi alla var klara med en uppgift.. Vi höll på att svettas ihjäl där inne, fanns liksom ingen luft och så fort vi öppnade fönstret blev det skit kallt.. Vi kom i alla fall där ifrån vid kvart i fyra.. Då gick jag, Vonkan, Emilia och Cicci till Täby.
Jag och Vonkan köpte varsin ansiktsmask som vi ska ha imorgon på skivan! Kommer nog bli snyggt.  

Mamma hämtade oss i Täby och körde hem Vonkan och Emilia, sen körde jag hem. Gick skit bra!
Efter middagen blev mamma och jag sugna på att röra på oss så vi åkte och simmade. Så nu känner jag mig duktig!

Skulle egntligen ha övat till vattengympa passet som vi skulle ha haft imorgon men eftersom att vår idrottslärares barn är sjuk så blev det ingenting med det...
Så imorgon börjar jag halv 1!

Snart är du här!

If we ever meet again


Tegel/Skiva

På Onsdag blir det Tegel med tjejerna! Ja kommer förlora tegeloskulden!
Är första skivan för i år och temat är Cirkus... någon som har något förslag om vad man kan vara?

Kommer vara helt död på Torsdag! Men kommer ändå bli en super torsdag, för på kvällen kommer Oskar hit!

Kvällen

Blev varken hockey eller simning... övningskörde till Sollentuna Centrum ist med mamma. Kors i taket så hittade jag ingenting att handla eller jo Flux som min tandläkare tjatar om att jag ska använda. Det är en flourskölj. Mamma hittade inte heller något speciellt, vi får åka dit snart igen och hoppas på att dom har fått in massa nytt.

Sollentuna Centrum var väldigt fint, kändes verkligen nyöppnat. Som om du inte har varit där, åk dit! Affärerna va dock väldigt små.

Jag är väldigt glad över en sak och det är att jag kan prata med min mamma om precis allt!

Imorgon måste jag, Emilia och Vonka öva inför vår gympa lektion på Onsdag. Det blir vattengympa! Så jag hoppas att klassen kommer vara riktigt taggade för det, det kommer bli grymt!



Skolan...

Så är det måndag igen.. Var verkligen helt död imorse, hatar det här med att ställa om klockan.. kroppen är inte van med en ny tid helt plötsligt fast man ställer om den varje år.

Idag har vi Hotell, alltid lika trevligt. Alla sitter med varsin dator och gör lite allt möjligt.. Snart är det lunch eller om en halv timme. Verkade inte bli så god mat men kanske är godare än va det låter.

Ikväll får jag se vad som händer... vore kul att gå på hockeyn blir kommer nog inte bli så. Är ju AIK - Almtuna.



Jag älskar dig!



Helgen har varit mysig

Helgen blev väldigt lugn och det var väldigt skönt.
I Fredags mötte Oskar mig vid tåget och vi blev sedan hämtade av Oskars syster Julia. Väl hemma så lagade vi tacos, titta på klänningar (Oskar tittade på hockeyn), såg finalen i lets dance och hade bara det allmänt fredagsmysigt.

I lördags gick vi upp och gjorde i ordning oss och sen blev det en sväng till Köpis med Julia. Julia köpte lite saker och sen blev det en fika. Blev en väldigt mysig förmiddag! Hemma i Lexe igen så tittade jag och Oskar på Snövit och jag somnade. Oskar tycker ja är en bebis som sover middag.. jag ser mig själv mer som gammal och inte orkar så mycket. Vid 6 fick vi skjuts av Håkan till Nina där vi åt middag, tittade på körslaget, en natt på museet och sen någon konstig film men den somnade vi både till så jag bestämde att vi skulle stänga av istället.

Idag ställde vi om klockan och allt känns helt fel.. Vi åt en trevlig frukost med Nina och Lasse. Jag var helt död, hatar det här med att ställa om klockan, iaf till sommartid. Nina och Lasse tog en trip till Stockholm men jag bestämde mig för att stanna och ta ett senare tåg ist. Jag och Oskar fastnade framför TV tills det var dags att gå till tåget.

Väl hemma i Stockholm så hämtade pappa mig och jag körde hem. När vi kom hem var Farmor här, vi åt en god middag och sen gick jag ut på en promenad med min kära vän Matilda. Känns så skönt att kunna prata av sig med henne!

Nu ligger jag här och ska alldeles strax sova, är ju en dag imorgon också!
Den här skolveckan är bara 4 dagar så otroligt skönt, sen är det dags för lov!

Jag saknar dig redan! Lovet kommer bli helt underbart med dig!


Helgen hos min Prins!

Som jag tror alla har förstått så åker ja upp till Oskar i helgen.
Kommer bli riktigt mysigt men vet inte vad vi ska hitta på. Det dyker säkert upp något under helgens gång.

Åker imorgon efter skolan. Min snälla Mormor kör mig till tåget som går 16.49. Jag kommer vara upp i Gävle  18.30 och då kommer Oskar och möter mig vid tåget.


Packa!

Usch jag hatar verkligen att packa... jag borde ha lärt mig det efter 2 år men jag alltid lika svårt att komma på vad jag ska ha med mig. Det är så roligt om man jämför min väska och Oskars, han har bara en liten bag och jag har en stor rullväska. Jag har nästan alltid med mig för mycket kläder men ja tänker att jag kanske ångrar mitt klädval när jag väl är där uppe...

Nu har jag lagt ner det mesta i väskan, det sista lägger ja ner imorgon. Kommer bli lika mycket som varje gång. Ja funderar på att lägga lite kläder där uppe som tex, underkläder och några vardags tröjor så slipper ja släppa så mycket varje gång.

Imorgon kommer ja äntligen vara hos dig igen!


Tandläkaren

Har precis varit hos tandläkaren och lagat ett hål... så sitter här helt bedövad på vänster sida, tycker att det är en sån obehaglig känsla.. Men förhoppningsvis släpper det snart.

Blev en helt ok dag idag. Vi började kl 11 och jobbade med projektarbetet hela dagen, tror det kommer bli riktigt bra. Genomförandet var ju iaf jätte roligt att göra! Redovisningen är den 14 april, den kommer vara riktigt jobbig men vi kommer nog klara det bra.

Ikväll blir det ett litet mingelparty på frisörsalongen. Kommer vara billiga hårprodukter, makeup artister och lite snittar och bubbel. Kommer bli riktigt trevligt.

Varför är du inte här när jag behöver dig som mest?!


Besviken...

Känner inte för att blogga ikväll, kommer bara bli ett jätte deppigt inlägg... jag är så otroligt besviken!

Hoppas ni iaf har haft en bra dag/kväll!


Tack för att du alltid förstår!


Älskar dig!

Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld

Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt


Praktik

Imorgon efter skolan ska jag åka till Scandic Järva Krog och praktisera min sista dag!
Usch det känns jätte tråkigt, ja vill inte börja skolan! Ja vill börja jobba nu...

Jag börjar kl 10 imorgon så det är väldigt skönt! Då är det konsert som gäller.. och sista lektionen är det projektarbete som gäller. Måste börja med redovisningen för det för snart ska vi stå på scenen ch redovisa allt.



Skit match!

Matchen ikväll va så jävla orättvis, när det var en minut kvar gjorde södertälje 4 - 3 målet... AIK hade så många fler målchanser än vad södertälje hade...

Aja nya tag nästa match!

SSK = Södertälje Suger Kuk! Det kom jag och Jessica på under matchens gång.

Tycker iaf att AIK spelade väldigt bra för att möta ett elitserielag. Märktes typ inte ens att dom var från elitserien!




Header!


Som alla ser har jag en ny header. Den har en kär vän gjort till mig!
Ni kan väl skriva en kommentar vad ni tycker om den?


Imorgon!

Imorgon blir det hockey med Jessica, Jenny och våra pappor!

Vi kommer vara där, kommer du?!




AIK I VÅRA HJÄRTAN!


Måndag 22/3

Dagen blev helt ok fast det var skola. Det var kul att träffa alla tjejer igen men hann inte prata med de så mycket eftersom att vi har olika lektioner. På min lektion så satt vi och disskuterade hur vi hade haft det på praktiken och en liten resa som hotell-gruppen ska göra framöver... 

Jag saknar Scandic Järva Krog, tur att jag ska praktisera där Onsdag kväll!

Efter skolan va jag i Täby och fikade med Jessica, Veronica och Emilia innan Jenny mötte upp mig och vi gick till frisören tillsammans. Blev skit nöjd med min nya frisyr, inte så så stor skillnad men blondare och uppklippt. Känner sig alltid så mycket fräschare med lite ny färg.

Kanske lägger upp en bild imorgon på den nya frisyren :)

Klipp!

Imorgon ska jag klippa mig men vet inte hur?!
Vet iaf att jag ska slinga lite blondare slingor :)


Helgen!

Helgen har varit super mysig men vi har varit som pensionärer somnat vid 11 på kvällarna och gått upp vid halv 10.. Men det får man vara ibland! Vi har ätit goda middagar, badat, tittat en massa på tv, somnat i varandras armar och vaknat av varandras pussar. Bara haft det helt underbart!

Hotell- sm gick sådär men tjejerna kämpade på och jag tycker att dom va skit duktiga! Tycker iaf vi borde ha hamnat på en pallplats. Men får höra imorgon mer om va vi hade gjort för fel.

Imorgon börjar skolan igen.. känns tråkigt! Jag vill börja jobba nu!!!

Usch!

Jag såg en bild ikväll..
Ja vet inte va den betyder men ändå fick jag en konstig känsla i hela kroppen. Om jag ska vara ärlig så är jag rädd fast ja inte vill och vet inte om jag behöver vara det heller. Jag hatar att inte veta...
Men om det nu är så, vill jag veta då?!

Önskar att ja kunde prata med dig om det.. men du skulle nog bara blir irriterad för att jag känner mig rädd!

Jag hoppas iaf att du är ärlig mot mig och det att du menar allt du säger!

När ja inte är med dig så saknar ja dig!


Imorgon!

Imorgon kommer min Prins hit!
Han har inte varit här sen i julas så det kommer bli super mysigt. Han kommer vid 19.10 och då kör mormor och morfar hem oss och vi äter en super middag. Vi får se vad vi hittar på för något men på lördag åker jag iaf ner till Nyköping några timmar för att se Hotell- SM.
Jag vet att tjejerna kommer klara det super bra där nere!

Kommer nog inte kunna blogga så mycket i helgen men ett litet inlägg imorgon ska jag nog hinna med.

Idag!

Näst sista dagen på praktiken va bra. Vi hade massa utchekningar och jag klarade det väldigt bra. Det jobbigaste var att räkna kassorna sen. Imorgon jobbar ja med Lars och Magnus.
Efter praktiken åkte jag och Jenny till Täby C, vi shoppade lite och jag hann också säga hej till Emilia.


Imorgon är det äntligen fredag igen!

Dagens lunch och Outfit!

Blev en väldigt god räksallad till Lunch



Dagens Outfit:


17/3 -10

Blev en helt ok kväll. Va mycket folk på hotellet och det hände en ganska roligt insident..
En gäst kommer till receptionen och säger att han har duvor på rummet. Tydligen hade städerskan glömt att stänga fönstret. Så magnus fick åka upp och vifta ut dom ur gästens rum.

Imorgon börjar jag halv 7 och slutar halv 3...

Gårdagens Outfit:



Jag vill bara!


Jag vill bara Välkommna alla nya Bloggläsare!

Och dom gamla kul att ni fortfarande läser.

Nu ska jag gå till bussen :)


Överraskning!

Sådär nu har jag fixat en överrasking till min mamma när hon kommer hem, jag hoppas att hon kommer bli glad!

Idag när jag gick upp så snöade det ute, usch va jag blev sur då för jag vill ha VÅÅÅR nu! Men nu har solen tittat fram igen.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gör en god lunch som blir en räksallad.


Du & Jag i sommar och föralltid!


hmm...

Kvällen på praktiken va helt OK. Som en helt vanlig kväll fast vi hade överbokat. Så nu har jag fått uppleva det också men det var lugnt för det var några gäster som inte kom.
Imorgon börjar ja halv 3 och slutar 22.30.

Kommer inte höra nått från Oskar fören ja slutar imorgon.. känns jätte tråkigt men så får det bli. Han har inga pengar på sin mobil och när han slutar har jag redan börjat..

Jag längtar till Fredag! ♥


8 veckor har bara flygit förbi!

Ska snart åka till praktiken.
Sista veckan och det känns verkligen skit tråkigt, jag trivs så otroligt bra där! Och som min hotell lärare säger jag är en praktiker inte en teoretiker... Nästa vecka börjar skolan igen och det innebär läxor..

Innan ja va ute på praktik så ville ja inte gå ut på praktik för det kändes osäkert.. nu vill ja inte börja skolan igen. Men som alla säger är det bara den roliga tiden kvar så ja hoppas på det!

Idag har jag varit duktigt :) har tvättat och hängt den och nu snart ska jag sätta igång diskmaskinen..
Jag pratade med mamma idag, hon har ställt mig i bostadskö och pratade med Oskar igår och han vill flytta till Stockholm efter skolan så allt känns verkligen bra nu!
Jag har ju tänkt mycket på vad som ska hända med oss när vi båda får jobb och verkligheten börjar, nu känns allt så mycket lättare när han vill hit.

Juste mamma har anmält oss också till en kurs för flygrädda. Hoppas den hjälper nått :) "Jag kan flyga, jag är inte rädd"

25 månader

Jag älskar dig!


Min dag blev vääldigt lång men rolig

Idag fick jag ÄNTLIGEN träffa tjejerna igen. Nu känner jag mig äntligen hel igen.

Vi tog en fika och gick igenom våra liv, om allt som har hänt. Så nu är alla uppdaterade och det känns väldigt bra!
Efter fikat åkte vi vidare till skolan och jag gick till min underbara hotell grupp. Vi fixade allt inför tävlingen på lördag, som det känns nu så kommer vi att vinna hela skiten! Vi har tänkt på precis allt!!

Hotell Wallander is the shit!

Min Outfit idag blev:


Godmorgon världen, vilken underbar dag!

Idag kanske jag ska ta en fika med tjejerna i Vallentuna innan jag ska till skolan kl 14:00 för att öva inför Hotell - SM som är på lördag.

Vädret är helt underbart utanför! Kanske inte blir vinterjackan idag :) Vill börja använda min nya vårjacka men det är det fortfarande för kallt för...

Nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa in i duschen!


Ensamt!

Nu ligger ja ensam i min säng igen... känns så ensamt att sova utan Oskar när man äntligen har vant sig vid det.
Jag hatar det helt enkelt!

Ja kommer aldrig glömma när Oskar skulle sova här första gången... Ja var väldigt nervös för det eftersom att det var den första killen som sov hos mig (måste jag erkänna). Jag har ju sovit med killkompisar men det är så annorlunda. Jag bäddade rent hela sängen, hämtade lika många kuddar till oss båda och varsitt täcke.. Men det jag var mest nervös för det var andedräkten på morgonen och va han skulle tycka om mig utan smink. Jag funderade mycket på om jag skulle springa och borsta tänderna precis när ja hade vaknat men så blev det ju aldrig. Det var ju inte farligt alls, ja som hade oroat mig för det där i flera år...
Nu sover vi under ett täcke, använder dom kuddarna som redan finns i sängen, dreglar, snarkar, tar täcket från varandra, har bestämda platser i sängen, vaknar och ger varandra en stor puss utan att tänka på andedräkten och jag måste erkänna att jag älskar det! 




Ikväll

Ikväll blir det söndags middag med familjen hemma hos mormor och morfar. Kommer bli riktigt mysigt!

På väg hem..

Nu sitter ja på Upptåget igen men åt andra hållet.. Ja känner mig inte alls lika glad när ja åker åt det här hållet för då vet ja att vardagen kommer och den är utan Oskar. Men det som är bra är att han kommer till mig nästa helg!

Helgen har varit väldigt bra!

Oskar mötte mig vid tåget med sina neongula arbetskläder.. Så ja såg honom direkt när ja klev av, han va inte svår att missa liksom. Vi tog bussen hem till honom och där lagade vi lite mat, tittade på let´s dance och solsidan. Jag somnade vid 11 och Oskar inte långt där efter.


Vi blev väckta av Håkan som ropade att vi måste gå ut med lilla kurt.. det gjorde Oskar och ja gick ner och tittade lite på tv tills han var tillbaka. Då gjorde vi lite frukost. Vi gjorde i ordning oss och mötte Nina och Lasse som skulle ta hand om Kurt över natten. Vi fortsatte gå mot stan där vi köpte en present till Pär som fyllde 20 igår! Det blev ett present kort på JC och ett roligt kort. Vi gick hem till Nina och Lasse och åt lite och sen körde Lasse över oss till Håkan igen för vi skulle göra i ordning oss för kvällens fest. När vi var hemma hos Oskar igen så satte ja på Jungel George innan ja hoppade in i duschen.. Oskars farmor hämtade oss och körde oss till stationen där vi mötte Oskars klasskompis Sara. Vi gick hem till henne och väntade på att dom andra skulle komma. Blev sedan en lång promenad till själva festen. Blev en mycket trevlig kväll!
Och nu är det planerat killarna kommer över på Påsklovet!

Idag sov vi ut ordentligt och sen åt vi en god frukost. Nina och Lasse hämtade oss och vi åkte hem till dom.
Nu sitter ja här och bara längtar till nästa helg!

SNART FRAMME!!

18 min kvar! :D

Äntligen får ja krama dig igen!


Den lilla staden

Nu sitter ja på tåget på väg mot den lilla staden igen.
Himmlen är helt blå utanför och det ser verkligen härligt ut, kan inte bara all snö försvinna nu?! Jag vill ha vår som nästan hela sverige vill...

Jag kommer vara framme halv 5 och då ska Oskar stå på stationen och vänta mig. Ja blir alltid lika glad när ja ser honom. Fast vi har varit tillsammans i 2 år så pirrar det fortfarande i magen.

Imorgon blir det 20 års kalas, ja har med mig två uppsättningar kläder till det kalaset för ja kan inte bestämma vad ja ska ha. En lite finare och en lite mer vanlig.. Hoppas Oskar kan hjälpa mig med det. Annars får ja väl ha med mig båda och byta efter kvällens gång, haha det vore ju lite roligt!

I helgen kommer Emilia hem från Göteborg och förra helgen kom Elsa hem. Måste försöka att träffa dom nästa vecka!



I WANT


Mysigt!

Igår kväll kom Jessica över och vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Är så skönt att prata av sig, just efter det som hände igår också... KAN DU SLUTA RINGA?!

Idag ska jag praktisera kväll och det jobbigaste av allt är att HAN kommer vara där... Tur iaf att han är på en annan avdelning..

Imorgon åker ja ÄNTLIGEN till Oskar igen!
Måste börja packa! Det svåra är vad ja ska ha på mig på lördag när Pär fyller 20?!


Snart!


Snart är alla tjejer hemma igen efter 2 månaders praktik!
Då är det bara att börja planera allt för studenten!


Sjuk...

Nu vill jag vara frisk och praktisera på min älskade praktikplats!
Har varit super förkyld sen i måndags, då blev ja hem skickad från praktiken för att jag är så förkyld...

Igår när Jenny kom hem bakade vi muffins, både choklad och vanliga.
Idag har jag tittat på två filmer, Taken och 27 dresses.

Jag känner mig i alla fall lite piggare än igår så imorgon kanske jag känner mig pigg nog för att praktisera!
Jag måste ju börja packa till helgen också då jag åker till Oskar igen! ♥

500 Miles

When I wake up yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who wakes up next to you
When I go out yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who goes along with you

If I get drunk yes I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who gets drunk next to you
And if I haver yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who's havering to you

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the man who walked 1000 miles
To fall down at your door

When I'm working yes I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who's working hard for you
And when the money comes in for the work I'll do
I'll pass almost every penny on to you

When I come home yeah I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who comes back home to you
And if I grow old well I know I'm gonna be
I'm gonna be the man who's growing old with you

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the man who walked 1000 miles
To fall down at your door

When I'm lonely yes I know I'm gonna be
I'm gonna be the man whose lonely without you
When I'm dreaming yes I know I'm gonna dream
Dream about the time when I'm with you.

But I would walk 500 miles
And I would walk 500 more
Just to be the man who walked 1000 miles
To fall down at your door


Sälen!

Sälen resan bestod av massa skidåkning, skoteråkning, after ski, nya människor, snodda stavar, lammkött, vara med systrarna (som vi säger), Trysil, sakna Oskar och mina tjejor och en massa massa SOL!!


Oskar innan Sälen!

Helgen började med att jag åkte till Oskar. 
Dagen började med att jag praktiserade från 06.30 till 16.00 efter det hämtade mormor och morfar mig och körde mig till Upplands väsby. Det började med att tåget var 20 min försenat och sen när det väl kom så blev det helt proppat eftersom att tåget innan hade blivit inställt... När tåget väl började rulla så fick tåget framför problem med bromsarna så vi fick stå still i 20 min till... Efter det var det signalfel så vi fick stå still igen.. Ja var framme i Gävle 19.30 ist för 18.30... 

Oskar mötte mig på stationen och vi gick hem till Nina och Lasse. Där hade Nina tjejmiddag och det slutade med att jag satt och pratade och dansade med de och Oskar låg och tittade på hockeyn med Lasse. Blev en mycket trevlig kväll.

På lördagen blev vi väckta av Nina som sa att det var frukost. Vi gick upp och åt och gjorde iordning oss för att sen åka till köpis och titta på ett springband som Nina hade ställt undan. Vi tittade också på ett par studentskor till Oskar. Vi åkte tillbaka till lägenheten och gick ner på stan ist. Där tittade vi också på ett par skor men hittade inga som passade.. Vi köpte hem varsin semla och tog en liten fika hemma innan Nina och Lasse gick ner på stan igen och köpte chinamat.. Efter maten tittade vi på Rena Rama Rolf och Melodifestivalen. Senare på kvällen ringde Martin och frågade om vi hade lust med att gå ut med dom. Det gjorde vi, jag gjorde inte av med ett öre!

På söndagen tog vi det bara lugnt tills Pappa, Jenny, Hanna och Johnny kom och hämtade mig och vi åkte vidare till Sälen!

RSS 2.0