Mama do


Ute och gått

Kom precis in har varit ute och gått med Kurt. Träffade telefonförsäljarna ute, fick några kramar. De är riktigt trevliga, stod och pratade en lång stund med dom. Va riktigt roligt att jobba på hotellet när dom bodde där, dom stod ofta nere vid receptionen och bara pratade. Träffade också Veronica som jag ska jobba med ikväll, vi betsämde att jag skulle komma in till kvart över 3 ist för 4.

Idag är det grått och mulet i Gävle. Trodde det skulle klarna upp men inte det... Idag fick det bli bruna chinos, ett svart linne och en benvit kofta. Kändes lite höstigt.

Nu ska jag göra iordning lite mat. Måste äta lite innna ja ska iväg igen.




Freedag!

Äntligen helg igen! Tyvärr är det sista helgen hos Oskar, på söndag åker ja tillbaka till Stockholm, till mitt hem, min familj och mina vänner.

Idag börjar jag halv 4 och slutar 8. Då när jag kommer hem ska Oskar ha fixat tacos till oss. Jag cycklar alltså hem själv idag, ingen som möter mig, men med cyckel så går det ju fort.
Får se om vi kanske ska gå på hockey imorgon, någon brynäs match. Sen på kvällen får vi se vad vi hittar på, är ju ensamma här.

Jag lyckades fixa en praktikplats igår, blir på Såstaholm. Där är också Jessica så det blir lite extra roligt men hon är i köket och jag på hotellet.

Nu ska jag gå ut med Kurt och sen duscha, skriver kanske ett inlägg senare :)


Idag är en annan dag..

Igår när jag slutade hämtade oskar mig vid praktiken, igår fick ja skjuts på cyckel hem. Gick lite fortare då än när man går.

Jag är så arg... fick veta idag att den praktikplatsen som jag skulle ha i stockholm inte längre kan ta emot mig, vet nu alltså inte var jag hamnar.. får hoppas att det löser sig!

Usch va jag bloggar tråkigt idag, skriver mer någon annan dag då jag har något mer intressant att berätta.

Winnerbäck!


Börjar bli höst i Gävle

Kom precis in efter min vardagliga promenad. Idag blåser det höstvindar i Gävle och snart kommer det säkert börja regna. Löven börjar falla från träden nu också, det är faktiskt rätt så mysigt med höst men det är ändå inte min favorit årstid.

Det gick bra att jobba kväll igår, klarade allt helt själv. Kom många trevliga gäster fram och pratade med mig, några sa att jag var en typsik stockholmare, vet inte riktigt hur man är då. Någon som vet? Sen var det en som ville betala med natura, inte lika roligt. Blev nog lite chenerad men skrattade mest.

Idag praktiserar jag kväll igen, sen blir morgon både onsdag och torsdag och kväll igen på fredag. Det är roligast att prakisera på kvällen för då träffar man mest gästerna men det är ändå jobbigt att bara gå och vänta på att man ska börja..
Idag när jag börjar slutar Oskar så vi missar varandra precis men det gör inget för vi båda hade sov morgon imorse så vi träffades då och sen kommer han och möter mig ikväll när jag slutar.



Jag älskar att somna och vakna bredvid dig!


Idag den 21 september

Idag börjar jag kl 4 igen, väldigt tråkigt att göra det måste jag säga.. Har ju inte så mycket att göra på dagarna här. Är hundvakt men det är ju inte speciellt ansträngande.. Slutar 10 ikväll och då kommer Oskar och möter mig som alltid. Det är så underbart att träffa honom varje dag, kommer blir riktigt jobbigt att åka härifrån och inte kunna träffa honom varje dag. 

Hoppas det checkar in många trevliga gäster idag och att det ringer mycket så jag får svara.

Idag hade dom mössprovning och skolfotografering i skolan, dåligt att ha det när vi är ute på praktik och mer av hälften av klassen inte kan komma. Jag har iaf tur, mina kära vänner meddelar mig allt.

Nu ska jag gå och duscha och sen laga lite mat..

Vi Hörs!


Sonny 20 år!


Grattis gamling!


Mysigt!

Gårdagen var jätte mysig! Jenny kom vid halv 2 så då var jag och kurt och mötte henne vid tåget. Vi gick tillbaka till nina och lasses lägenhet där oskar låg och tittade på tv. Jag gjorde iordning mig lite och sen gick jag och jenny ut på stan och shoppade, fikade och handlade mat. Jag hittade en jätte söt klänning från Vila för bara 100 kr. När vi kom tillbaka från stan hjälptes alla åt att laga fläskfile med kyftpotatis. Till efterätt blev det frukter i ugn med vitchoklad och glass. Efter maten fick vi gå till tåget och lämna Jenny.

Senare tog jag och Oskar varsin cykel och cyklade och hyrde film. Tog väldigt lång tig för oss att bestämma oss, vi har så olika smak på filmer. Blev iaf Patrik 1,5 och friday the 13th. Va mysigt att bara vara vi 2 en hel kväll. Får se om vi kanske blir ensamma nästa helg också.




Snart så...

Snart kommer Jenny till lilla Gävle, ska bli riktigt mysigt! Har saknat henne, är ju van med att träffa henne varje dag och nu har det bara blivit 2 gånger i veckan.

Igår tog vi det bara lugnt tittade på idol, kändisdjungeln och sen dirty dancing. Fick Oskar att se nästan hela filmen för första gången. Älskar sista dansen!



Vi hörs!


Freeeedag!

Äntligen fredag, var en ganska lugn morgon idag på praktiken. Satt mest i receptionen och checkade ut gäster.
Oskar är sjuk idag, så efter praktiken fick ja gå hem och ta hand om honom men det slutade med att jag somnade på sängen i en timme typ.
Han kommer nog inte åka iväg på matchen imorgon. Ingen av mina vänner ville komma upp hit, men min kära lilla syster kommer upp ist. Så tjejorna får komma upp en annan gång helt enkelt :)

Nästa vecka är sista veckan på praktiken här uppe i Gävle, känns väldigt tråkigt faktiskt. Har ju blivit van nu med att vara med oskar varje dag.

Vi hörs!

Jag vet inte vad det är men jag är sprallig i hela kroppen!


Torsdag

Idag har jag inte gjort så mycket.. börjar kl 16 idag och slutar 22 ikväll. Då kommer Oskar och möter upp mig så slipper jag gå själv ifrån praktiken. Idag har jag varit ute med kurt och cyklat fram och tillbaka till Oskars pappa för att lämna hans gymväska.
Imorgon är det Äntligen fredag igen och den här helgen stannar jag i Gävle!

Får se om någon av mina vänner vill komma upp och hålla mig sällskap på lördag då Oskar är i Hudik och spelar match. Vore väldigt mysigt!




You belong with me


Igår fick jag veta...


...två roliga saker, är så glad för de sakerna men inget kan jag berätta om här i bloggen än!


Paarty låt!


16 sep!

Igår när jag praktiserade fick jag göra allt nästan helt själv, det var riktigt roligt. Då märker jag hur mycket jag har lärt mig bara på dom här veckorna. Igår var också första gången jag svarade i telefon där, det lät riktigt bra och jag var riktigt stolt över mig själv att jag vågade.
Efter praktiken kom Oskar och mötte upp mig så gick vi tillsammans hem, det var riktigt mysigt!

19 månader idag, det ska vi fira med att gå ut och äta!


Igår & Idag

Igår började den tredje veckan på praktiken.. alltså bara 1 vecka kvar här efter den här. Jag har lärt mig jätte mycket dom här veckorna, känner verkligen att jag har valt helt rätt!

Gårdagens eftermiddag var inge kul alls, satt och grät nere vid vattnet med mina vänner i telefonen. Gu va jag saknade dom då, ville bara att alla skule vara här! Varför jag var så ledsen vill jag inte riktigt gå in på här i bloggen.
Kom iaf hem till oskar och berättade allt och det slutade med att vi båda satt och grät på varsin stol. Nu är allt iaf löst och vi bestämde att imorgon ska vi gå ut och äta och sen gå på bio. Vi behöver vara ensamma, vi har inte varit det på länge.

Idag hade både jag och Oskar sov morgon, jag börjar 4a och han 12. Trodde vi skulle få sova ut men inte gick det, halv 9 ringde det på dörren.. Utanför stod det två gubbar som ville besktiga lägenheten. Så där låg jag kvar i sängen medans 2 gubbar vandrade runt i lägenheten..

Nu är iaf Oskar på gymmet och jag kom precis in efter att ha varit ute med deras hund.

Vi hörs vänner!

Idag är jag trött!

Idag är jag riktigt trött, blir nog så när jag avr ute till 5 igår med tjejerna. Vi hade riktigt trevligt! På Huset träffade jag en vän som jag inte hade träffat på länge.. allt är så annorlunda när man ses nu.

Idag åker jag tillbaka till Oskar! Lämnar storstaden bakom mig i 2 veckor. Saknar faktiskt stressen lite när jag är där uppe.

Vi hörs vänner!

Ikväll ska HR-brudarna röja stan!


På lördag...


Får jag träffa min familj och mina vänner!

Saknar er alla!


Fix you

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you 

Jag vet inte..


Jag vet inte men det är något som känns konstigt...


Tillbaka i lilla Gävle!

Så är man tillbaka igen, har saknat oskar men inte riktigt staden om man säger så.. Okej det är litet och mysigt men det händer ingenting liksom..
I helgen har jag varit hemma och träffat några av mina kära vänner!

I fredags var jag ute och åt med Annie på Agaton, sen mötte vi upp Elsa och André. Blev en rätt så tidig kväll, alla var trötta efter en veckas praktik.

I lördags åkte jag och jessica och shoppade lite, köpte ett par jeans och en kofta. På kvällen var vi på kräftskiva hos mina gudföräldrar. Lollo åker tll kina i 9 månader nästa helg och Natha till England i 3 månader på torsdag så var väl en litet hejdå kväll.. kom hem vid halv 3 och då var jag helt död..

Idag har jag övningskört och åkt tåg, nu sitter jag här och vill att oskar ska vakna, verkar som hade har haft en hård helg utan mig..

försöker att uppdatera!

Den här veckan blir det reception ist för städ!


Trevligt!



En mycket trevlig kväll med en mycket trevlig Annie!
Sen mötte vi upp Elsa och André och hamnade på någon ölbar.. Provade öl med fruktsmak!


Gävle...

Nu har jag varit i Gävle i 4 dagar!
Praktiken här är rolig, hela den här veckan har jag städat.. Nästa vecka blir det reception och frukost, ser fram emot det!
I veckan har jag också hunnit med att åka till köpis med Julia, lämnat/hämtat Oskar från träningar, gått på bio och sett "Sommaren med Göran" med Oskar och Martin och gått 1 timme varje dag!

Snart ska vi åka til köpis med Nina för oskar ska köpa lite nya kläder! Blir nog en tidig sänggång för mig ikväll, är helt slut.. Men först 1 timmes promenad!

Vi ses i helgen då är jag tillbaka i Stockholm!


RSS 2.0