Enrique Iglesias

Igår var jag och mamma på Enrique iglesias! Det var skit bra och han är skit snygg! Jag älskar verkligen hans låtar! Jag trodde inte konserten skulle vara så bra men den var grym! Nästa gång han kommer hit måste jag gå på den igen!



 
Jag älskar han!
image20

Naaw

Om jag talar både människors och änglars språk, men saknar kärlek, är jag bara ekande brons, en skrällande cymbal. Om jag har både profetisk gåva och känner alla hemligheter och har hela kunskapen, och om jag har all tro så att jag kan flytta berg, men saknar kärlek, är jag ingenting.

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten inte skrytsam och inte uppblåst. Den är inte uppmanade, inte självisk, den brusar inte upp, den vill inte någon något ont. Den finner inte glädjen i orätten, men gläds men sanningen. Allt bär den, allt tror den, allt uthärdar den. Kärleken upphör aldrig.


När jag var barn talade jag som ett barn, förstod som ett barn, och tänkte som ett barn. Men sedan jag blev vuxen har jag lagt bort det barnsliga. Men ännu består tro, hopp och kärlek, dessa tre, och störst av den är kärleken.


One Tree Hill!

Världens Bästa Serie!


Resume

Nu har jag inte skrivit på jätte länge igen... så nu är det dags att skirva lite om vad jag har gjort sen i onsdags ^^

Torsdag: Var jag på hotellet och hade först Hotell A och sen projekt & företagande. På kvällen var jag och dansade! trodde jag skulle vara helt borta på allt men jag hängde med riktigt bra faktiskt *stolt* . Efter dansen så åkte jag, mamma och jenny till farmor. Det var riktigt trevligt faktiskt. Vi fikade och sen visdade farmor sin klänning som hon ska ha på lotta och mattias bröllop den 8/12, jag ska ha min balklänning. De var torsdagen det...
Fredag: Var vi på hotellet igen men då hade vi våran restaurang, jag fick vara husfru *suck*... Jag fick städa överallt och duka för oss sen när vi skulle äta. Men nu är det gjort iaf och de var ganska skönt för jag var så förkyld...
På kvällen kom Matilda hem till mig, vi tittade på The Notebook igen... Jag har sett den 4 gånger nu bara på 2 veckor... 
Lördag: Gick jag upp 05.30... skulle jobba. Jag kom till jobbet kvart över 7 och började halv 8. Så det var bara att stämpla in, gå och byta om och sen börja jobba. Jag och Victoria fick nya namn av en ny kille, kallas nu Piff & Puff av alla på jobbet... haha. Efter jobbet åkte jag hem och sov i en timme och sen var det dags för att göra i ordning sig... skulle vara borta halv 7 på en tjejmiddag hos en kompis. Det var skit trevligt på tjejmiddagen kom hem vid halv 2 och då var jag verkligen jätte trött...
Söndag: Vaknade jag vid halv 12 och kl 4 skulle vi vara borta hos Lovisa ( som jag var på tjejmiddag hos ). Vi skulle hem till henne och gratta henne. Det var kul kom hem vid halv 7.
Måndag: En helt vanlig måndag idag... så har inget att berätta ^^

Skriver mer ikväll eller imorgon ^^
Pusspuss // Sofia

Förlåt..

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit ganska upptagen ^^  
I måndags började jag kl 1 och slutade kvart över, hade utvecklingssamtal...så det var en väldigt lugn dag. Utvecklingssamtalet gick bra.
Igår var det också en väldigt lugn dag och rolig... vi var på studiebesök på Café Opera, Operakällaren och Vassa Eggen.  Jag gillar verkligen min klass, vi har så roligt tillsammans! När jag kom hem så träffade jag Matilda, vi såg på One Tree Hill tillsammans. Det var trevligt eftersom vi inte hade setts på ett tag..
Jag var duktig igår också... jag var och tränade med mamma och jenny. När ja kom hem så såg jag Desperate housewife, mitt älsklingsprogram.

Idag var det en helt vanlig skoldag.. men ändå ganska ok för dagen gick ganska fort.
Jag blev jätte glad idag, fick veta att om jag får VG - MVG på provet på måndag i karaktärsämnet så kommer jag få MVG i betyg! *stolt*

Men nu måste jag fortsätta med mitt hotellarbete... men skirver så fort ja kan!
Ciao // Sofia

Haha

Haha jag och Jenny kan nästan hela dansen ^^


Farsdag!

Idag är det  farsdag!
Grattis världens bästa Pappa!


image19

Fredag!

Jaha nu är det fredag igen och ännu en helg väntar... 
Om jag mår bättre ikväll så ska jag nog träffa mina älskade kompisar (som jag inte har berättat så mycket om, men det gör jag en annan gång).

De jag kan säga är att dom betyder jätte mycket för mig och att jag alltid kommer att  finnas här för dom! Om ni inte hade funnits där så skulle jag nog inte ha klarat mig igenom allt!

image19


Igår såg jag världens bästa film men gu va ja grät! Den heter The Notebook! Så alla som gillar kärleksfilmer det är verkligen världens bästa kärleksfilm! De är en film man kan se hur många gånger som helst och gråter gör man varje gång..

image20

Men nu ska jag gå och titta lite på tv, men skriver mer ikväll eller senare idag! Ciao




Vad är problemet?

När jag väl har blivit frisk så träffar jag någon som är lite sjuk då blir jag jätte sjuk igen... Jag missar så mycket i skolan när jag är sjuk och nu har jag missat dansen 4 gånger också.. 

skiver mer imorgon... ciao


En tråkig måndag igen...

Idag var det en tråkig måndag igen nu när lovet är slut. Det som var roligt idag var att vi började med ett nytt ämne som heter Livsmedelskunskap.. det tråkiga med det var att vi inte har någon sovmorgon längre...
Jag fick gå tidigare idag från skolan också, skulle till doktorn och ta sprutan mot Livmoderhalscancer. Jag hade verkligen laddat hela dagen för den, men när jag kom dit så får ja inte ta den... måste vänta till efter den 18 dec då Jenny har fyllt 14 år..



Idag har jag tänkt jättr mycket på Tobbe ( mina kusiners pappa som dog). Kanske bara för att Ida har börjat fråga jätte mycket om honom och för att vi fick hem två foton på honom igår som pappa ska kopiera så att Ida och Filip (kusinerna) får varsit. Det kändes jobbigt att titta på fotot som jag inte har sett på jätte länge men det är säkert bra så att jag inte glömmer hur han såg ut... För det är ju så, bilden på honom som jag har i mitt huvud försämras varje dag...
Jag kommer aldrig glömma vad jag gjorde den dagen då Tobbe dog....  men det orkar jag inte ta upp nu, kommer bara börja gråta...

image15


Men en sak kan jag säga, det var att jag hade varit hos min bästa kompis Pernilla. Jag är jätte glad att jag var hos just henne när det hände, hon var verkligen ett jätte stort stöd för mig!
Vi är inte lika bra kompisar längre som vi var då, men hon kommer alltid att ha en stor plats i mitt hjärta. Det känns skönt att vi fortfarande har kontakt genom msn och sms, annars hade vi nog inte pratat över huvudtaget tyvärr... 
När jag hörde att du låg på sjukhus i våras så blev jag jätte rädd... Jag ville inte att en till som betyder jätte mycket för mig skulle försvinna. Jag kom och hälsade på dig på sjukhuset några dagar efter och då mådde du bättre och skulle få åka hem dagen efter, det var verkligen en lättnad för mig! 
Vi har gjort så mycket roliga saker och kommer nog ihåg varenda en!
DU OCH JAG FÖRALLTID, OCH JAG HOPPAS ATT DET BLIR FLER MINNEN MED DIG PERNILLA! 
 

image16

Haha Förlåt men jag måste bara! Det är en bild på mig och Pernilla när vi gick i 7an...




Skriver mer imorgon! Ciao


Alla helgons dag

Igår var det  alla helgons dag och då var släkten här, men innan det var vi på kyrkogårdarna. Först Joel sen Tobbe och sen min gammel farfar. Jag tycker fortfarande det är lika jobbigt att åka till kyrkogårdarna.
Jag saknar alla jätte mycket men jag hann aldrig träffa min gammel farfar,  Vila i frid alla!

I veckan hade Beril begravning. Jag var inte där för jag kände inte honom så väl. Han bodde på Gotland så förra året var vi där och bodde hos honom. Det känns konstigt att han är borta och ganska jobbigt.. Jag hatar att när folk dör! VILA I FRID BERTIL!

image14

Det bästa höstlovet på länge!

Det är mycket som ska berättas, men nu ska jag iaf börja...

Torsdag!
Jag fick gå upp 5  i torsdags morse för jag skulle jobba, då var man ju lagom pigg...  Jag skulle börja kl 7 och bussen gick tioi 6... Alla måste tycka att jag är en idiot som går upp 5 på ett höstlov men jag tycker att det är kul att jobba på hotellet och jag får ju pengar för det. Jag slutade iaf vid 12 och då åkte jag hem och sov i en halv timme innan jag satte igång och packade. Becca kom hem till mig vid 15, vi var skit taggade för resan!

Kryssningen!
Jag, Becca, Hanna, Sara, Jenny och mamma mötte Oskar,Olivia,Ruth och Lena i termenalen innan vi skulle gå på Cinderella till Åland. Vi gick till våra hytter och bytte om innan middagen som var kl 19. Jag, Becca och Oskar delade hytt. När vi kom till buffén så fick vi ett bord i fören brevid ett stort gäng med killar i 20 - 30 års åldern som sjöng och hade almänt kul. Helt plötsligt sa en av killarna "Hej" till mig och då insåg jag att det var en gammal lärares son som hade varit hjälplärare i min klass när jag gick i skolan innan den som jag går i nu. Det var jätte kul att träffa honom där, han hade varit i Cosowo i 8 månader och hade just kommit hem för 2 dagar sen. 

Jag gjorde bort mig två gånger under resan, klantig som man är. 
Det första hände när jag skulle ta mat i buffén, jag och Becca insåg att vi hade tagit för små tallrikar så jag skulle just lägga tillbaka dom men då hände det något konstigt... för när ja la tillbaka tallrikarna på traven med dom andra tallrikarna så råkade jag putta ner en tallrik på stengolvet.... det blev helt tyst i matsalen och sen började dom där killarna applodera och skratta... Pinsamt!
Det andra som hände var att efter maten så ville jag och Becca gå ut på däck och kolla... Vi ser att dom där killarna står där ute och sjunger. Jag börjar gå mot dörren och märker inte att Becca inte följer med... När jag kommer ut så blåser det så himla mycket där ute så min kläning blåser upp, ja skriker och springer in... När jag kommer in så märker jag att dom där killarna härmar mig och att Becca står och as garvar. I just det ögonblicket vill jag bara låsa in mig i hytten och inte komma ut därifrån förren vi ska gå av båten... Kvällen började inte så bra för mig...

Vid halv 10 var det dags för karaoke. Jag, Becca, Sara och Hanna anmälde oss, vi sjöng " Tommy tycker om mig"  Oskar och Olivia sjöng " känn ingen sorg för mig Gbg". Jenny stog och tog kort på oss och skrattade... (lägger ut lite kort senare)  Kl halv 12 startade discot men vid tio i 12 så utrymmde dom hela lokalen och sen fick bara dom med leg och över 18 komma in...BLÄÄ..
Vi fick gå till den andra danssalongen och dansa... men det var faktiskt ganska kul där! Vi gick inte och la oss förren kl var vid 4. 

Frukost åt vi vid halv 10 tiden, guu vad det gungade då... Man kunde inte ens gå rakt. Båten kom tillbaka  till Sthlm vid 4 tiden och då var alla jätte trötta. Egentligen så skulle jag och Becca gått på en fest på kvällen men vi var så himla trötta så vi bestämde oss för att inte gå. 

DET VAR VÄRLDENS BÄSTA KRYSSNING! 




 

RSS 2.0