Jag saknar dig!


6 timmar kvar!

Nu är väskan stängd och förhoppningsvis har jag inte glömt någon.. Imorgon vid den här tiden kommer vi vara i Alanya!


Jag ska försöka att skriva något litet inlägg, men jag kan inte lova något..

Vi hörs om en vecka annars, ha det super här i Sverige! Jag kommer tänka på er när jag ligger vid havet och steker!

Några dagar

Det blev en mycket mysig kväll hos Elsa och André i Fredag. Roligt att träffa lite norrmän men lite svåra att förstå ibland. Vi badade och sen var vi i lägenheten och tittade på Tv. Blev inte en så sen kväll eftersom att jag och Annie skulle upp och jobba tidigt på morgonen.



I lördag jobbade jag och sen tog jag och Jenny det bara lugnt tills mamma och pappa kom hem från Nyköping. På kvällen åkte vi in till stan och åt för att fira mammas födelsedag. Vi åt på Riche! På väg hem stannade vi till hos mormor och morfar.

Igår var det sista dagen på jobbet innan semestern! Jag stod och tog emot gästerna i dörren, det är roligast för då får man prata med alla. På kvällen kom Farmor över och åt och vi tittade på en film.

Nu ska jag fortsätta packa till resan på Onsdag och sen blir det AIK match! AIK - GBG...

2 dagar kvar!


Nedräkningen har börjat!


4 days left and then the family goes Alanya!


Snart Semester!

Dagarna hos Oskar va super, vi tog det lugnt, var på bio och fiskade men fick inga fiskar den här gången.. nu kommer vi inte ses på 3 och en halv veckor, känns som en evighet..

Samma dag som jag kom hem från Oskar var jag på körskolan och hade körlektion, det gick bra och körläraren va jätte trevlig. Efter det åkte vi till mammas jobb och sen vidare till Ikea.

I torsdags började jag jobba igen och ska jobba fram till söndag.. efter jobbet åkte jag hem och sov och sen åkte jag och pappa in till stan och hämtade Jenny vid tåget från Söderhamn.
På kvällen var jag och mina favorit tjejer i stan och fikade, var riktigt mysigt! Jag älskar att vi kan berätta precis allt för varandra! Synd att inte alla kunde vara med bara..

Idag har jag jobbat igen.. Mamma fyller år idag! Men vi ska fira henne imorgon! Ikväll ska jag bada med tjejerna och norrmännen..

Working 8 to 12

Idag har jag jobbat igen men bar inte så många tallrikar eftersom att jag har fått ont igen.. Så idag fick jag stå och ta emot gästerna.
Ikväll blir det myskväll hos Elsa med Jessica och Annie!

Imorgon bär det av till Oskar, längtar!

Tramsgänget - dunka,dunka låt


En liten resumé!

Onsdag- Jobbade jag halv 8 till halv 3 och sen fikade jag med en gammal vän som jag inte har träffat på typ 3 år. Det var väldigt trevligt och när jag kommer till Göteborg den 30/7 ska vi försöka ses igen. Vid kvart i 4a kom Jenny och Sofia in och så gick vi på Ice Age 3. Den var riktigt rolig måste jag säga och Sofia skämdes över att jag och Jenny skrattade så mycket.

Torsdag- Ledig! Åkte till Vaxholm och badade med mamma, Jenny, Mormor och Ida. Jag körde hela vägen dit och hem! På kvällen var vi på skänkstugan och åt med familjen och några bekanta. Jag drog senare vidare på kvällen och träffade Emilia, Jessica och Robin. Blev en mysig kväll i stan med mycket prat, som alltid när vi ses!

Fredag - Ledig! Vaknade vid halv 10 av åskan. Så hela förmiddagen tog jag och Jenny det bara lugnt, tittade lite på film och så. Senare drog vi in till stan och fikade, gick på Titanic utställingen och åt middag. Nu sitter vi hemma och ska snart äta jordgubbar med glass. Blir en tidig sänggång för mig idag eftersom att jag ska jobba imorgon.

RSS 2.0