GRATTIS ÄLSKLING TILL STUDENTEN


Mot Gävle

Nu sitter jag på Upptåget igen, var faktiskt länge sen jag var där. Ska bli skönt att komma upp till lugna lilla Gävle.
Imorgon är det Oskars tur att skrika av glädje när han springer ur skolan. Kommer bli underbart att se men ja kommer vara avundsjuk för jag vill göra om det igen! Imorgon är det precis en vecka sen jag tog studenten. Jag vill känna känslan igen när man står på skolgården och man ser klass för klass springa ner för trappan och möta sina nära och kära som står förväntansfulla och väntar på att just deras barn ska komma. Det var som en kär vän sa till mig - Det känns som första gången man ska åka berg och dalbanan man vet inte riktigt vad man har gett sig in på, det är både läskigt och helt underbart! Det tråkigaste är att man aldrig får göra om det igen!

På lördag får vi se vad som händer, Oskar kommer troligtvis vara helt död efter allt firande men jag ska försöka få med mig honom på något.

Söndag åker jag och killarna hem till mig! De ska börja måla grannens hus och jag ska bara ligga och steka i det fina vädret och se på när de sliter.


Hoppas alla får en super helg!

Ojojoj!

Usch va jag är dålig på att blogga... Har hänt så otroligt mycket i mitt liv just nu!

MEN JAG HAR IAF TAGIT STUDENTEN OCH DET GJORDE JAG MED BLANDADE KÄNSLOR!
Kommer nog inte hålla kontakten med alla men jag vet vilka mina riktiga vänner är, vänner för livet!
Jag fick så otroligt mycket fina presenter och det var min bästa dag i mitt liv, jag fick vara med alla nära och kära och alla var här för min skull!

I lördags var jag och Oskar inne i stan med Nina och Lasse. Vi tog några drinkar och senare gick jag och Oskar vidare och åt middag och tog senare en promenad från Söder till Östermalm längst vattnet. Det var riktigt mysigt, känner mig så otroligt lycklig när jag är med honom!

I söndags tittade vi på lägenheter med Nina och Lasse, det var kul. Senare på kvällen gick jag och Jenny och tittade på Matildas kattungar. De var så söta! På kvällen åkte jag och Emilia in till stan och gick på smaka på stockholm det var riktigt trevligt! Vi gjorde egna remixer av låtarna.

Måndagen spenderade vi i en fotostudio. Vi var modeller för en dag efter det blev det bio, vi såg Dear John. Jag och Emilia tycker den var jätte bra och det komma många tårar. Elsa och Jessica tyckte den var sådär..

Igår var jag hos tandläkaren och sen umgicks jag med Matilda hela kvällen. Var mysigt.

Idag får jag se vad som händer, måste packa, slå Oskars present och städa!
Senare ikväll ska jag troligtvis vara med Jessica och Emilia.



På onsdag!


På onsdag kommer du äntligen hit igen!


Tjejerna!

Blev en helt underbar kväll med tjejerna!
God mat och världens bästa film Sex and the City 2, en riktig tjejfilm! Vi har alltid så kul ihop när vi är ute och hittar på saker! Lite för mycket prat och skratt dock tycker andra men vi bryr oss inte!



RSS 2.0