Torsdag 25/2

Nu mår jag äntligen bra igen. Så nu är det dags för praktik igen, jag längtar faktiskt dit, trivs så otroligt bra där.

Igår tvättade jag massa kläder till Oskar och Sälen resan och så tittade jag på Sex and the City. Den filmen är verkligen bra, tror jag hörde att det skulle komma en tvåa i sommar.

Idag har jag packat en massor, är svårt att packa i två väskor, en ska till Oskar och en ska till Sälen. Tror jag har fått ner allt nu men kommer säkert komma på en massa saker senare.
Lunchen idag fick bestå av en fruktsallad och en smörgås.

Imorgon åker jag ÄNTLIGEN till Oskar igen!
Åker direkt efter praktiken så mormor och morfar får hämta mig därifrån. I helgen blir det mycket hockey både imorgon och på lördag... hade blivit ännu mer om Sverige hade vunnit imorse.




I wanna grow old with you

Another day without your smile
Another day just passes by
But now i know how much it means
For you to stay right here with me
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurts so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

A thousand miles between us now
It causes me to wonder how
Our love tonight remains so strong
It makes our risk right all along
The time we spent apart will make our love grow stronger
But it hurt so bad i can't take it any longer.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

Things can come and go
I know but
Baby I believe
Something's burning strong between us
Makes it clear to me.

I wanna grow old with you
I wanna die lying in your arms
I wanna grow old with you
I wanna be looking in your eyes
I wanna be there for you, sharing everything you do
I wanna grow old with you.

Hur fan?!

Hur fan ska jag veta när han pratar sanning eller inte...Ibland säger han ju sanningen och ibland inte, ibland känns det bara som om han vill förstöra allt mellan oss.
Men det ska han absolut inte få! 
Det är ju inte lätt att veta när man inte bor på samma plats..

 Jag litar på dig, det gör jag verkligen men tankarna går tillbaka till när jag gick i 8an och var med om en sak som jag verkligen inte vill uppleva igen.

Men hur fan ska jag veta?!


Vänner!

Jag saknar dig Elsa, jag vill att du ska komma hem nu!

Och Emilia jag vill inte att du ska åka tillbaka till götelaborg!

Kan inte ni bara vara hemma så vardagen blir som vanligt igen!

Tur att Jessica är hemma!


Sjuk..

Jag fattar inte vad problemet är.. jag mår illa från och till, är så sjukt jobbigt. Var tvungen att åka hem från praktiken idag för att jag mådde så konstigt.. kändes som att jag höll på att svimma.
Min mamma kom och hämtade mig och när ja kom hem somnade jag på soffan framför en film.

Igår tog ja det lugnt hela förmiddagen och sen åkte jag till Täby c med Emilia och Jessica. Blev en fika där och en massa prat igen. Vi får aldrig nog att prata, det dyker ju upp nya saker hela tiden som måste disskuteras.
Efter fikat gick jag till gymmet med Jenny och mamma.

Jag måste bli bra till fredag då jag åker till Oskar och sen till sälen!



Söndag....

Dagen började inte på topp...
Var på väg till bussen för att åka till praktiken.. när ja gick där i min ensamhet så kände jag hur magen vände sig ut och in.. jag fick börja traska hem igen.. Jag som verkligen ville praktisera, älskar min praktikplats!

När jag vaknade så kände jag mig lite bättre men fortfarande inte bra.. låg på soffan nästan hela dagen och läste i min bok som jag fick i födelsedagspresent. En förtjusande man av Marian Keyes.
På eftermiddagen mådde jag bättre och vi åkte till min faster och hennes familj. Dom har flyttat till ett nytt radhus och där var det verkligen jätte fint. Vi fick en supergod middag!

Nu ligger jag i sängen, ska gå upp tidigt imorgon med familjen för att se Sverige - Finland i hockey. Kommer väl somna på soffan under matchen, men vad gör det när jag är ledig imorgon.


you´re in my head


Just nu...

Just nu känner jag mig väldigt ensam... jag vill ha sällskap av dig!


Fredag 19/2

Gårdagen blev väldigt trevlig!
Började med en fika på stan med Emilia och Jessica innan Jessica skulle iväg till sin praktik. Hamnade på café Avenyn på kungsgatan och där satt vi typ i 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Känns så skönt att prata av sig med sina närmaste vänner!

När Jessica åkte till praktiken fortsatte jag och Emilia hemåt för att äta tacos och sen åka iväg till Vällingby. Tog typ 2 timmar dit men blev en riktig upptäcksfärd med en trevlig gubbe som sällskap. Väl framme var det så härligt att träffa Alanya killarna igen, har faktiskt saknat dom! Det blev lite sång, lite dans och en massa prat! Vid 2 tiden kände vi att det var dags att runda av så vi beställde en taxi som tog oss hela vägen hem till ett väldigt bra pris!


Veckan!

Den här veckan har gått sjukt fort är ju redan fredag!
Jag ska praktisera hela helgen men det ska faktiskt bli väldigt roligt, jag trivs så otroligt bra.
Imorgon börjar ja halv 3 till halv 11 på kvällen och på söndag börjar ja kvart i 7 till kvart i 3...

Längtar till nästa helg!

Love is my drug


Imorgon!

Imorgon får jag träffa två av mina favoriter!
Kommer bli så mysigt och vi kommer inte ha lite att prata om!


:)

Det gick bra på gymmet idag men kände verkligen i benen att jag hade gått och stått hela dagen.. Men ja kämpade ändå!
Solariumet gick också  bra men fick lite panik när det började låta väldigt mycket, som tur va min kära lilla syster i rummet bredvid så hon lugnade mig och berättade att det bara var fläktarna. Ja trodde ju att hela grejen skulle explodera.. Jag fick också känna med handen då och då så att det fortfarande var en öppning så jag inte hade blivit helt instängd.
Nu har jag ialla fall fått lite färg på min vinter bleka kropp, känns väldigt skönt.

När vi kom hem blev det melon och en kopp jordgubbs te!

Kräfta...

Nu har jag klarat av ett vändpass, trodde aldrig jag skulle klara det men jag gjorde det! Är väl ganska trött men trodde jag skulle vara helt död. Kommer nog somna sött i min säng ikväll.

Imorgon är jag ledig och på min lediga dag ska jag träffa två av mina bästa vänner Jessica och Emilia. Vi ska ta en fika och prata en massor, har ju inte träffat Emilia på ca 5 veckor. Kommer bli härligt att träffa henne igen!

Ikväll ska jag springa en stund på springbandet och efter det ska jag för första gången i mitt liv sola solarium. Kommer väl se ut som en kräfta efter men vad gör det, lite färg på kroppen är alltid härligt att få!







Snart!

Snart har jag avfärd mot min praktikplats som är på Scandic Järva Krog men innan det ska jag få i mig lite lunch som idag består av nudlar och en smörgås.

Slutar halv elva i kväll och börjar halv sju imorgon bitti. Så då kommer jag vara sjukt trött men som tur är att mamma eller pappa kommer och hämtar mig ikväll så jag är väl hemma vid elva och kan hoppa direkt i säng. 

Jag ska försöka få med mig min syster imorgon till gymmet. Har inte varit där på en vecka så känner mig jätte dålig!

Nu måste jag äta så jag hinner med bussen :)

Vi hörs!


The baseballs - hot ´n´ cold


Nu blir det Semla och Te!

Eftersom jag praktiserade igår när det var semeldagen så hade min kära mamma köpt en semla till mig som jag får äta idag.


Så här ser ja ut idag!



Hahahah va snygg ja känner mig ;)!


2 år!

Idag har jag och älsklingen 2 år!
Helt sjukt va tiden har gått fort!

2008

2009

2010


Jag älskar dig!


Reception!

Igår var det första dagen i receptionen. Det var jätte roligt och dom ja jobbade med va jätte snälla och roliga. Jag fick lära mig hur man checkar in, svarar i telefon och tar betalt om nån köper i shopen.

Igår började jag halv 3 och slutade halv 11. Idag börjar ja 2 och slutar 10. Det tråkiga med dom här tiderna är att jag inte får träffa min familj så mycket för när jag är hemma är de på jobbet och tvärtom..

Hoppas att det blir en lika rolig dag idag!

Saknar dig!

Jag saknar dig redan!


Sitter på tåget..

Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till vardagen.. helgen har varit helt underbar som den alltid är när jag är med Oskar.

I fredags när ja kom dit så åt vi middag och sen spelade vi kort med Oskars syster Julia. Jag kom 2a! Oskar vann som nästan alltid.... Somnade tidigt i Oskars famn.

Lördagen åkte vi till Köpis med Oskars pappa och syster. Jag hittade en vår jacka! Vill börja använda den nu men känns lite väl kallt.. Vi åkte hem åt middag och sen åkte jag och Oskar på bio. Vi såg Wolfman, den var helt ok men jag hoppade verkligen till i vissa scener.
Efter bion gick vi och hyrde de 3 sista Johan Falk filmerna. Jag såg den första sen somnade jag mitt i den andra.. men Oskar sa att dom hade varit bra. Får väl hyra om dom hemma.
Emilia fyllde 19 också! Hoppas att hon hade en super födelsedag nere i Göteborg!

Söndagen spenderade vi hemma hos Nina och Lasse. Det är alltid trevligt att vara där. Vi åt en god middag och såg en bra film. Jag somnade gott i Oskars famn.

Idag vaknade vi av att Julia ringde för hon skulle komma och hämta sin byrå. Oskar hjälpte henne bära ner den till bilen och sen var det bara för oss att säga hej då. Några tårar rullade ner för min kind men dom tårkade oskar bort. Jag fixade allt där och sen gick ja till tåget som ja sitter på nu.


Vi klarade det!

Nyköping nästa med Hotellbrudarna!
Vi blev uttagna till hotell tävlingen med vårt bidrag om Hotel Wallander!

Känns så kul!
NU TAR VI HEM HELA SKITEN!!


I want

I want you to be the first person I wake up to and
the last person I sleep to, so I can dream of us. . .
and make these dreams a real day.


DÖD

Är helt slut i hela kroppen.. kommer somna gott ikväll i Oskars famn. Blev en väldig stressig dag idag men vi klarade det bra! Vi hann med precis allt och alla verkade hur nöjda som helst.
De sista 45 min blev jag lämnad ensam och då fixade jag det sista inför den sista ankomsten.

Sen fick ja springa till bussen så jag inte skulle missa pendeltåget till upplands väsby. Nu sitter jag iaf på Upptåget mot min pojkvän! Kommer bli underbart att träffas igen.. Jag kommer stanna till måndag för ja börjar sent i receptionen på måndag och då sover ja en extra natt hos Oskar.

Jag hoppas att helgen kommer bli super! Ingen hockey den här helgen, Yees!



Snart är jag hos dig!


Lät du henne komma närmre...


Träning!

Kom precis hem från en kväll på gymmet med mamma och Jenny. Känns skönt nu efter men när man är mitt i det är det så sjukt jobbigt. Vi är grymma, vi ökar vikter nästan varje gång! Så jag hoppas att det syns lite skillnad på mig också.

Imorgon blir det vattengympa med Matilda och Jenny. Efter det måste jag packa eftersom jag åker till Oskar på fredag direkt efter praktiken. Så ja kommer behöva ha med mig alla väskor dit...

Ikväll blir det inte så sen säng gång, var så sjukt trött imorse. Och jag lyckas alltid somna på bussen på väg hem på kvällen.. ¨


Free Fallin`


Inbjudan

Idag fick jag en inbjudan till en väldigt stor sak i sommar, kommer bli såå fint!


Slut...

Jag känner mig slut som artist efter dagen på praktiken.. det är jobbigt att gå upp 5 varje morgon men ja storm trivs så jag orkar!

Ikväll kommer iallafall min kära vän Jessica över på lite mat och fika, kommer bli super mysigt vi har ju inte setts på en vecka precis. Känns konstigt när man är van med att träffas varje dag...
Jag har ingen aning om vad det blir för mat men eftersom att hon är kock så litar ja på henne!


Klart!

Nu hänger äntligen alla mina tavlor på väggen!
Pappa spikade precis upp alla och det blev verkligen jätte fint!
Så nu hänger alla mina vänner, min familj och min pokjvän på väggen och är med mig jämt! :)


Jag saknar min pojkvän!


Dagar

Igår va jag på 18 års fest med Jenny och Hanna.. blev en mycket trevlig kväll fast jag var helt sjukt trött.. Kom hem vid kvart över 3 och då stupade jag direkt i säng.

Idag blir det 18 års kalas med familjen.. får se vad som händer senare på kvällen, kanske får trevligt sällskap av min kära av Matilda.

Då min kära pojkvän hellre sparar pengar till nästa helg så vi kan hitta på något roligt då.
På söndagen är det alla hjärtans-dag och på tisdagen firar vi 2 år men utan varandra... Så därför firar vi det i helgen istället.


Ikväll börjar årets melodifestival, det ska jag försöka att se!

Drömmar!

Jag hatar drömmar när man vaknar upp och inte vet om den är sann eller inte.. Den här hade gärna fått vara det!

Besviken

Fast vi inte hade bestämt något känner ja mig besviken ändå... Oskar kommer inte idag, han har ingen ork säger han, jag förstår det men känns ändå väldigt tråkigt...
Hade på ett sätt sett fram emot det men inget blir ju som jag vill..

Jag har besluts ångest.. vet inte hur jag ska göra ikväll! Skulle behöva mina tjejor hemma nu! :)

Besök!

Om jag håller tummarna riktigt hårt så kanske DU kommer hit i helgen, du måste bara må lite bättre först
Vore helt underbart om du gjorde det.. Saknar dig redan så mycket ju! 
Slipper ja vänta till nästa fredag, det är för lång tid utan dig!


HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!!!!


Min födelsedag

Nu ligger jag i sängen med min nya dator i knät och det nya täcket över mig. Träningen gick riktigt bra idag hade inte tränat sen den 20/1.. väldigt dåligt av mig.. men nu ska jag komma igång igen!

Min födelsedag var helt perfekt (fast inte du var här)!
Jag vaknade av mitt larm på mobilen som var just då "Ja må hon leva" mamma och jenny hade spelat in det kvällen innan eftersom att de inte skulle komma upp och gratta mig på morgonen som de alltid brukar men eftersom att jag börjar kl 7 så lät jag dem sova.
När ja kommer ner har de tagit fram vår träflagga och vid den låg ett brev där det stod grattis och att de skulle gratta mig på kvällen. Det stod också lite rosor där.

Väl framme vid praktiken så mötte Helena mig i receptionen. Där sa alla grattis. Sen fortsatte dagen som vanligt tills det var dags för fika. På fikat blev jag grattad fick två värdecheckar på hotellfrukost på alla scandic hotell. Pappa hämtade mig och sen vid 7 började släkt och vänner droppa in.

Jag fick massa fina saker!
*
En Asus dator (liten och Rosa)
* Koppar
* Ett jätte fint lila block ljus
* Kläder
* Shopping dag med Jenny
* En tavla med en bild på mig och Oskar
* Nytt täcke och kudde
* En jätte fin ljusstake med ett jätte gulligt ljus

Det var en del saker jag fick! Tack för allt!


Födelsedag!

Jag hade världens bästa födelsedag men skriver om det senare, ja ska åka och träna nu!


Min högsta önskan för imorgon är att...

... Du ska vara här!


Helgen den 29 - 31/1

Måste börja med att i torsdags Jessica 19 år och i fredags fyllde Cicci 19 år! Och i fredags fyllde Oskars mamma också år.. Och imorgon blir ja gammal.. vilken ångest, tiden går så otroligt fort!


I fredags efter praktiken så hämtade pappa mig så åkte vi hem och packade det sista.. Pappa, Mamma och Jenny skulle upp till Sälen så då tog ja skjuts av dom till Gävle. Väl uppe i Gävle mötte Oskar mig vid grinden. Jag känner mig alltid lika glad när jag ser honom. Vi gick upp till Lägenheten som vi hade för oss själva i helgen. Där hade Oskar lagat räksallad och tänt massa ljus, vi tittade på lets dance och sen somnade jag sött i Oskars famn.

Lördagen vaknade jag först kl 5 eftersom att jag är van med att gå upp då men sa åt mig själv att somna om.. sen vaknade jag kl 8 igen och var hur pigg som helst men sa då yttligare åt mig själv att somna om.
Sen vaknade jag igen vid halv 10 och började pussa på Oskar för att han också skulle vakna. Vi åt lite och sen skulle han iväg till sin samling till matchen mot Mora. När han hade gått så tog jag det lugnt en stund, tittade på Svanprinsessan som gick på tv som jag inte hade sett på 100 år. När den var slut gjorde jag i ordning mig och gick sen ner på stan och tittade lite i affärer. Hittade två tröjor på Gina Tricot som med Emilias hjälp via telefonen fick mig att köpa dom fast ja fyller år snart. Jag gick och tittade på Oskars match... förlust med 1 -7... Men Oskar spelade riktigt bra!
Vi gick hem, lagade lite mat och sen var det dags för bio! Snabba Cash.. den var så bra!

Söndagen kom Nina och Lasse hem. Blev lite present öppning. Jag fick en jätte fin lång randig tröja och ett par skit snygga leggings av Oskar och ett presentkort av Nina och Lasse. Senare kom mamma, pappa och Jenny över på middag när dom skulle hämta mig. Jag ville inte lämna Oskar, ja känner mig såå otroligt lycklig när jag är med honom! 

Nu ses vi inte på 2 veckor igen.. det är alldeles för lång tid! Men så måste det tyvärr bli.  


RSS 2.0