Början av lovet!

Hmm... var ska jag börja...

I Måndags var jag och klippte mig, Matilda följde med. Blev jätte nöjd! Klippte mig lite kortare och slingade blont. Sen åkte jag och Matilda hem och drack varm choklad och såg på one tree hill.  Efter one tree hill åkte Matilda hem för att göra i ordning sig, vi skulle åka in till stan och äte med Becca och Jessica. Så vi sågs på tåget och gick sen och åt på Fridays. De var trevligt.
Sen tog vi tåget hem och Becca skulle sova hos mig. När vi kom hem så träffade vi några andra kompisar. Vi gick hem till mig  och tittade på film.
image12

Mamma väckte oss halv 9, gu vad ja var trött då. Jag fick gå upp och packa för jag och mamma skulle åka till ett spa. Vi körde hem Becca och sen åkte vi till Friiberghs herrgård.
När vi kom dit så gick vi ut och gick i en timme, när vi kom tillbaka var det eftermiddags fika så vi fikade innan vi skulle gå och få våra behandligar. åå va härligt det var att få massage och ansiktsskrub.
Efter behandligarna så gick vi till poolrummet och badade och bubblade, jag var jätte duktig... simmade i en halv timme. Sen gick vi och gjorde i ordning oss till middagen. När vi satt där och åt så kom ett jätte stort sällskap in i rummet. En av dem var en jätte snygg kille! Han var där med sin släkt på släktmiddag, någon av dem fyllde år.
Om inte jag hade varit så feg så hade jag gått fram och frågat efter nr eller nåt sånt men nu blev de inte så... Han var ju där med hela hans släkt så det kändes pinsamt. Efter maten så tog mamma och jag något att dricka i baren och gick och satte oss vid en öppenspis. Jag och den där killen kollade på varandra lite då och då...
Sen åkte han hem och vi gick och la oss.

Väckar klockan ringde 8 imorse. Vi gick upp och åt frukost och sen packade vi ihop oss och åkte tillSala. Det var jätte mysigt där och vill verkligen åka tillbaka någon gång!

image13


I Sala mötte vi mormor, nettan och kusinerna. Vi var först i Sala silvergruva, det var coolt men lite läskigt. Var nere 60 m under marken, det var jätte kallt där.  Efter det åkte vi och fikade och sen till någon stor affär med massa saker i. Köpte ingenting speciellt. Sen började den långa vägen hem.
Idag kom Jenny hem också! Har saknat henne!

Imorgon ska jag jobba från 7 - 12 och sen hem och sova en liten stund innan vi ska åka i väg på kryssning till Åland! Det ska bli skit kul!
Jag, Becca, Jenny, Hanna, Olivia, Oskar, Sara och sen våra mammor!  VI kommer att äga hela båten!


Nu måste jag snart gå och sova för att orka med imorgon! Men vi hörs! Ciao!

Söndag...

Igår var jag hemma hela dagen, de var skönt att bara ta det lugnt och inte göra så mycket. Sen på kvällen var jag och familjen på 50 års fest hos en kompis till familjen. Egentligen skulle jag och jenny gått hem efter vi hade ätit men de var roligare än vad vi hade trott så vi stannade där till halv 12. Om jag hade gått hem skulle jag typ ha träffat några kompisar, får träffa dem någon annan dag istället.

Min älskade syster Jenny åker till Göteborg idag... Hon är borta i några dagar men kommer att sakna henne ändå!
 

image14


Ikväll ska jag träffa matilda som jag inte har träffat på jätte länge. Vi ska kanske åka och äta i stan eller nåt sånt. Det ska bli mysigt!

Imorgon ska jag klippa mig! Men vet inte hur... Ska nog fråga om frisören vet någon bra frisyr. De jag vet är att jag ska slinga mig mer blond.

Skriver mer ikväll eller senare! Puss

Höstlov!!!

Äntligen är det höstlov! De här höstlovet kommer att bli det bästa på länge!

image10

Trött...

Det var skit kul igår, kom verkligen klassen ännu närmare!
När vi kom dit så fick vi cheka in och sen gå upp till hotellrummet och lämna packningen. När jag kom in på hotellrummet så var Cicci redan där, vi skulle dela rum. Tor (våran lärare) sa att vi skulle samlas halv 7 i baren. Så vi gick dit och där fick vi läsk och chips, mums! Sen var det dags för middag, det blev hamburgare med pommes frittes, de var ok men inte super gott..  Sen när vi hade ätit så fick vi gå till datasalen för vi skulle hitta på några frågor till studiebesöket idag och prata om städningen. Efter det så gick vi upp på våra rum en liten stund och sen gick vi till hörsalen där vi skulle titta på film,  vi såg kärleken checkar in. Efter filmen så gick vi alla upp till killarnas rum och spelade sanning och konsekvens men med bara sanning. Sen blev kl 2 och då var alla jätte trötta så då gick vi och la oss.

Klockan ringde kvart över 6 imorse. Men vi gick inte upp förren vid kvart i 7. Vi skulle mötas nere vid frukosten halv 8, jag älskar hotell frukost! Sen efter frukosten var det dags att börja städa rummen, det var jätte jobbigt!
Sen åkte vi till Scandic hotel täby där studiebesöket var. Däe var vi i en timme och sen åkte vi tillbaka till Täby Park och åt lunch. Alla var skit trötta efter lunchen men då skulle vi ha projekt och företagande...
Vi slutade halv 3 idag och när jag kom hem så gick jag direkt och la mig på soffan och somnade en liten stund.

Nu orkar jag inte skriva mer..! Ciao

Äntligen onsdag!

Idag ska min klass sova på Täby Park!

skriver mer imorgon om hur det var och så om jag inte är för trött ^^!
Ha de jätte bra, puss på er!


Hej alla glada!

Det hände inte så mycket i skolan idag, en helt vanlig tisdag helt enkelt.  Det var skönt och dagen gick ganska snabbt. Nu är jag hemma och ska snart börja mitt pluggande som kommer att bli resten av kvällen, tror jag. 
Man ligger så mycket efter när man har varit sjuk, iaf jag. Jag måste göra ett helt power point arbete till imorgon i karaktärsämnet.. Men nu ska jag inte klaga mer. De är faktiskt Desperate Housewives idag kl 9, de får jag inte missa.  

AIK - GBG
Igår var jag på aikmatchen med min lilla syster, min kompis och hennes pojkvän. Vi stod på norra stå, men de märktes inte att vi stod i klacken för alla var helt tysta. Inte som klacken brukar vara, skit dålig stämning. Matchen var ok men det där målet Gbg gjorde borde inte ha räknats som ett mål..  Jag tyckte att AIK hade hela matchen!
JAG ÄLSKAR AIK ÄNDÅ!

Imorgon kväll kommer bli skit kul för då ska min klass sova på Täby Park. Eller sova och sova, det kommer nog inte bli så mycket sovande. Men skriver mer om det imorgon för nu måste jag börja med mitt arbete...

ha det bra, Ciao!

image12


Pappa!

Idag kom pappa hem från Dubai!
Han har inte varit borta så länge men har saknat honom ändå. Han åkte i tisdags kväll och kom hem idag vid 4 tiden.  Han hade köpt lite presenter till oss, mamma fick en vattenpipa, jenny 2 tröjor och jag 2 tröjor och en parfym (men den ska vi dela på). Pappa är ganska brun och de hade varit 38 grader där. åå jag vill också åka utomlands!

Jag är fortarande inte frisk... Igår när vi var hos mormor och morfar så fick jag jättehög feber. Vi skulle egentligen gått hem på kvällen och sovit hemma men jag mådde så dåligt så jag orkade inte gå hem, och mormor och morfar tyckte inte vi skulle gå hem och sova själva när jag mådde som jag gjorde.
Idag mår jag lite bättre men känner mig fortfarande inte helt ok..


Jag vill ha snö, så att jag får åka skidor!
Jag älskar att åka skidor men är inte så bra. Ramlar ganska ofta men övning ger färdighet, det är väl så man säger?  I Dubai där kan man åka skidor året om, där finns det en inomhus skidbacke. Tänk om vi också kunde ha det, då skulle jag nog hänga där ganska ofta. Men nu får man vänta till snön kommer så dom kan öppna Väsjöbacken!  

Inomhus backen i Dubai!

image8

  



Fortfarande sjuk & nu är det fredag!

Nu orkar jag inte vara sjuk längre!
Igår missade jag dansen bara för att jag är sjuk och sen så missar jag så mycket i skolan. De kommer ta en vecka att komma in i allt igen. Nu har jag varit sjuk i en vecka men har inte vetat vad det var för någonting förens i onsdags.
Nu är det helg igen! men vad kommer jag göra då.... jo titta på tv eller sitta vi datan, Kul helg  "JIPPI"
Ikväll ska jag och Jenny hem till mormor och morfar, vi ska äta mat där, alltid jätte god mat! Jag och Jenny älskar mormors oxrolader, så hoppas vi får de till middag ikväll! I vanliga fall så skulle jag få gå ut efter maten och träffa kompisar men den här gången blir det att stanna där hela kvällen och ta det lungt... Jag menar inte att det är tråkigt hos mormor och morfar för dom är bäst! Men det skulle vara kul att vara med kompisarna.

Nu ska jag gå och titta på tv ett tag... men vi hörs senare! Ciao!

Bihåleinflammation...

Jag har haft skit ont i huvudet i flera dagar och de har dunkat under ögonen (vid det där benet) och sen i hela pannan. Det har verkligen varit skit jobbigt. Jenny har varit förkyld skit länge.  Så idag bestämmde jag och jenny att vi skulle gå till doktorn för att kolla upp vad vi var för sjuka. Det var skit mkt folk hos doktorn och vi fick sitta och vänta länge. Sen fick vi äntligen komma in och jag fick börja. Hon frågade om jag hade känt så länge och om jag har varit  förkyld på den närmaste tiden. jag svarade och då sa hon att det måste vara bihåleinflammation. sen var det jennys tur och hon frågade jenny samma saker och jenny svarade... doktorn sa att jenny bara hade en skit stor förkylning.

Vi hämtade ut min medicin som jag ska äta i 10 dagar och sen åkte vi hem.
Nu orkar jag inte skriva mer... men vi hörs.. Ciao

image6 

Sjuk

Idag när jag vaknade kände jag mig inte så bra men ville ändå försöka så jag gick till skolan. Jag kom till skolan och hade data sen kände jag mig inte alls bra så då åkte jag hem vid 10. När jag kom hem så gick jag och la mig direkt och sov i 2 timmar. Får se om jag går till skolan imorgon.

Ciao!


Måndag, tråkigt!

Nu är det måndag igen men först ska jag berätta vad jag har gjort i helgen!

I lördags på dagen var jag på chokladmässan. Men innan det hände en helt sjuk sak. När jag och Elsa satt på tåget och var nästan framme vid östra där vi skulle möta Cicci så stannar tåget helt plötsligt och alla lampor slocknar. Jag trodde bara tåget stannade för att det väntade på ett annat tåg som skulle komma från östra men så var det inte, hela tåget hade fått strömavbrott. När vi hade suttit där ett tag så kommer konduktören och säger att vi ska utrymma tåget. Hon öppnar dörrarna och vi hoppar ner från tåget. Det var juh inte bara unga och friska människor på tåget, det var gamla och barnvagnar också så konduktören fick bära ner gamla människor från tåget. Det var nästan en halv meter ner till marken. När alla var ute från tåget började den långa vandringen på rälsen till östra. Jag har aldrig varit med om en sån sak.
På chokladmässan var det  inte så jätte kul och man fick inte smaka så mycket choklad men med bra sällskap av mina kära nya klasskompisar så blev det kul. Man fick inte smaka så mkt choklad men ändå mådde jag skit illa efter och kommer nog inte kunna äta choklad på ganska länge. 

Sen tog vi tåget för jag skulle på SBN på kvällen så jag behövde åka hem och duscha och fixa mig innan vi skulle åka in till stan igen. Jag satte på mig svarta shorts och en gul tröja, AIK färgerna! På tåget träffade jag Annie och Tilda, vii alla var skit taggade och tyckte det skulle bli kul. Vi åkte till ropsten och sen tog vi en buss därifrån till Elverket. Det var skit kul på SBN fast musiken var dålig. Vi kom hem 3 och sen sov Annie här.  Vi vaknade halv 1 i går och Annie åkte hem vid 2. Sen slappade jag hela dan.

Måndag.... Idag är det måndag igen och det känns som en evighet till helg.

Lördag morgon!

Jag vaknade 9 imorse för då kom mamma in till mig och sa att dom skulle åka till Västerås och kolla på när Jenny spelar fotboll,de är någon cup där... Men jag gick inte upp förens kl var  vid halv 10 - 10. Då var det att sätta fart för jag ska snart åka till stan med tjejerna i klassen, vi ska på chokladmässan. Det ska bli skit kul fast ja tror jag inte kommer att kunna äta choklad på en månad... haha.

Igår var jag och Sofia på Resarö och träffade en killkompis. Han bor själv i en stor villa, med sjötomt. Det är nog jätte mysigt där på sommaren men på hösten och vintern är det nog jätte öde. Vi var iaf där igår och det var jätte roligt. Vi kollade på film och lyssnade på musik ^^ sen kom Sofias kille David och hämtade oss och körde oss till Åkersberga där vi skulle hämta pappa och hans kompis. David körde jätte bra men jag tycker verkligen inte om att åka i skogen när det är mörkt ute.

Nu ska jag åka men skirver mer senare! Ciao


Fredag, Helg!

Idag är det äntligen fredag!
Idag kom jag upp i tid, gick upp kvart över 6 för att hinna äta en stor frukost... Vi skulle inte få äta lunch förens alla gäster var klara och det var typ vid 2... så då gäller det att äta en stor frukost så att man orkar jobba.
Vi öppnade våran restaurang idag, det var skit kul! Jag var skit nervös, nästan så nervös som jag brukar vara när jag ska upp på scenen och dansa. Men det gick jätte bra! Jag klarade allt utan att tappa något *stolt*.

Ikväll ska jag till Resarö och hälsa på en killkompis som bor där, har inte träffat honom på jätte länge så de ska bli skit kul! Jag och Sofia ska åka dit, henne har jag inte heller träffat på länge så de blir en super kväll hoppas jag!

Nu måste jag gå och sminka mig och sånt... innan Sofia kommer hit och innan maten är klar.
Men ja skriver mer imorgon eller senare inatt ^^ Ciao

Torsdag, snart HELG!

Idag tänkte jag vara tidig igen men försov mig 10 min, typiskt mig... Vi var på hotellet idag ( går hotell&restaurang) det var helt ok fast lite långt råkigt, gjorde inte så mycket kändes de som... Är skit nervös för imorgon för då ska vi öppna våran restaurang, ja kommer säker göra bort mig.. Tappa nått i knät på nån eller någon sånt... jag är ganska klantig av mig. Men de går säkert bra, får man väl hoppas...

Idag har jag haft dans! Det gick jätte bra men hade en helt cp vikarie. Jag älskar att dansa, de är nästan mitt liv.
Fick veta idag också att jag inte kan vara med på höstshowen... känns skit tråkigt men ja ska på bröllop ist.

Imorgon är de FREDAG!

Men nu måste jag gå och lägga mig, skiver mer imorgon. Bye bye


Onsdag

Idag var det vanlig skoldag igen, men först ska jag berätta vad jag gjorde igår på min lediga dag.

Först var jag hemma hos min kära mormor och fika, jag älskar att fika hos mormor och morfar för de har alltid så gott fikabröd. Igår fick jag tårta som hade blivit över från i söndags när vi firade morfar som fyllde 64 år. Efter det så kollade jag och mormor på resor till Kap Verde, de ser jätte fint ut där men inte så mycket shopping tyvärr...
Efter de kom morfar hem och då tittade vi lite på One tree Hill medans mormor höll på med maten, det blev Pannbiff med potatis.

När jag kom hem var min farmor här. Jag hade saknat henne för att vi inte setts på 2 veckor, och det känns som en evighet när det gäller farmor. Jenny (lilla syster) höll på med maten när jag kom hem så jag åt lite hemma också... det blev Linssoppa och pastasallad...hemkunsapsläxa. Sen efter det så tittade jag och farmor på Desperate Housewives... det är så roligt att titta med farmor för vi tycker så lika om personerna. Sen var det dags för farmor att åka hem.

Onsdag!
Jag tänkte vara duktig och gå upp kl 6 imorse för att hinna duscha och inte behöva stressa, men de gick juh inte... Jag vaknade kvart i sju och sprang in i duschen. Jag är stolt över mig själv att jag hann sminka, klä på mig och äta frukost utan att missa tåget, jag var till och med tidig till tågstationen. Första lektionen var matte, som gick jätte fort. Sen hade vi karaktärsämne, våran lärare var inte där så vi fick jobba med vårat arbete om bakterier i resursrummet. Sen hade vi lunch och sen idrott.... På idrotten tittade vi bara på en film om hjärt&lung rädding och sen fick vi sluta, slutade halv 2 idag.

Efter idrotten så gick jag med Elsa och Jessica till Täby C för Jessica skulle köpa en jacka. Hon köpte en jätte fin på team sportia, hon var jätte glad för hon hade fått den 150 kr billigare. Sen tog vi tåget hem och nu så sitter jag här...

Skriver mer senare eller imorgon. Bye bye!

image5image6image7

Mina tre favoritprogram!


Ledig!

Idag har vi Resursdag i skolan och då fick vi vara lediga, jätte härligt! Så igår var jag med tjejerna i klassen  i stan och åt på restaurang, de var jätte mysigt och gott. De är så roligt att vi tjejer redan har blivit så bra kompisar bara efter ca 2 månder, vi kan verkligen prata om allt och då menar jag verkligen allt! När vi hade ätit där så åkte vi hem till var och en, jag var jätte trött när jag kom hem så jag gick och la mig driekt. Tror jag kom hem vid halv 12.

Jag vaknade halv 11 imorse och ska snart gå till mormor och fika, hon har gått i pension nu så hon är hemma på dagarna.

Vi hörs senare.
image1

Första inlägget!

Första inlägget.... det här är lite spännade. Alla pratar om att ha en blogg men jag har aldrig vågat prova... har alltid trott att jag inte kommer att ha tid för att sitta och skirva lite varje dag, men nu har jag en iaf min första blogg och i den ska försöka att skriva lite varje dag. Hörs

RSS 2.0