4 veckor hos Oskar!

Så var den här helgen över.. Vad har jag gjort då?
Jo jag har spenderat den mesta av tiden i 2 olika ishockeyhallar. I fredags var jag, mamma, pappa, Jenny, Matilda, mormor, morfar och filip på Värmdö och tittade på Oskars match. Förlust med 4 - 1.
Igår åkte jag, mormor, morfar, nettan, christian, filip och ida ner till Nyköping och tittade på oskars match mot Solna. Då vann dom dem 10 - 3! Oskar gjorde det sista målet så det blev två siffrigt!
Efter matchen åkte vi hem och då kom Matilda hit och sov över.

Nu håller jag på att packa förfullt, om typ 2 timmar åker jag till Oskar, och där ska jag vara i 4 veckor!
Jag ska försöka att hålla bloggen uppdaterad så ni får veta vad som händer i lilla Gävle när jag är där.
Tjejer, ha det så kul på era praktikplatser imorgon!



Längtar till fredag!


På fredag får jag äntligen träffa min mr. prince charming igen!
Men det blir bara en liten stund för sen åker han vidare med laget till nyköping.
Men söndag åker jag till honom och ska bo där i 4 veckor!




Saknar min och Jockes dans i Alanya till den här låten!


Haha vilken helg!

Helgen började med en sista utgång med tjejerna på det sista sommarlovet. Vi gick till klubb blå, det gamla vipper.. det var helt okej där, billigt och bra. Kanske lite för mycket för vissa av mina kära vänner, men det är ju sånt som händer.. Nästa gång är det säkert min tur ^^
    lördagen var lugn hela dagen, vi gick ner och hämtade kräftor hos mormor och morfar och åt middag lugnt med Matilda. Mamma och pappa var borta på partaj. Vid halv 7 blev vi hämtade och åkte och var barnvakt åt två små 9 åringar. Dom va hur snälla som hellst. Vi kom hem vid 1 därifrån och då var det bara att ringa Jessica och börja ladda om för vår lilla kräftskiva som vi skulle ha mitt i natten. Kräftorna var väl slut vid halv 3 och då började vi titta på en film, a cinderella story. Den va slut vid halv 5 och då stupade jag och jenny i säng medans mina kära vänner tog en cykel tur hem. 
    söndagen vaknade vi vid 12.. började med att filip kom hit och hade ramlat på cykeln så det var bara att plåstra om honom en halv timme efter det började Jenny spy.. Mamma och pappa kom hem vid 3, då gick vi ner till mormor och morfar och åt tårta. Jenny fick stanna hemma. På kvällen körde jag hem från vaxholm. Sen tog jag det bara lugnt på soffan hela kvällen.

idag började skolan, var inte alls lika jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Imorgon är jag ledig!


Imorgon!


Imorgon är det utgång med tjejerna som gäller!

Oj vad jag har gjort mycket denna sommar men ändå har den gått för fort!

15 - 22 Juli Vi började en vecka i Alanya. Där var det riktigt varmt och skönt, solade och badade varje dag! På kvällarna gick vi och åt god mat och sen blev det mycket dansande på The Doors och Robin Hood med våra nya svenska vänner!
Den veckan gick alldeles för fort!

22 - 24 Juli Oskar var här och vi började packa om våra väskor för en ny resa!

24 - 29 Juli Gotland! Till Gotland följde också Hanna med. På Gotland åkte vi runt, solade, umgicks med våra släktingar som också var där och var på en trevlig middag hos Jessica och hennes familj!

29 juli - 1 AugFrån färjhamnen i Oskarshamn åkte vi genom hela Sverige till Göteborg. I Göteborg mötte vi också upp Hannas mamma och pappa och Olivia. Vi bodde på ett hotell på Särö. På det hotellet fanns det relaxavdelning så där var vi en hel dag. Den 31 var mamma, pappa, hannas mamma och pappa på U2 och vi ungdomar gick runt lite i Göteborg. Jag träffade min kompis Victoria och så var vi på bio.

1 - 3 Aug Hemma!

3 - 8 Aug Var jag hemma hos Oskar. En dag umgicks jag med Martin och resten med Oskars mamma. Oskar jobbade hela dagarna. Men på kvällarna umgicks vi och bokade en resa till Kreta!

8 Aug Kusinträff...

9 - 17 Aug Agia Pelagia, Kreta! Där var det helt underbart men det var väldigt litet så fanns inte så mycket att göra på kvällarna. På dagarna låg vi vid poolen och stekte. Det var iaf en vädligt mysig resa.

18 Aug Halkbana! Gu va det var kul, jag vill göra om det igen! Jag körde men en tjej som heter Anna och vi hade hur kul som hellst i våran bil.

19 Aug Städar och har fixat praktikplats i Gävle i 4 veckor. 5 dagar till skolan börjar igen.. Ser fram emot det eftersom jag ska vara i Gävle från v 36 - 40!

Usch va jag är dålig!

Jag skriver ett inlägg om hela sommaren när jag kommer hem från Kreta!

Byebye nu drar jag och Oskar till Kreta och kommer hem den 17 aug! Ha det så bra här hemma i sverige... Jag ska tänka på er när jag ligger på stranden och steker!


RSS 2.0