Helgen!

Känns som att det är första fredagen på länge som hela familjen satt samlad och tittade på lets dance, jag älskar min familj!

Idag efter skolan gick jag och Jessica till Täby C för att jag skulle köpa en klänning till morgondagen, efter att ha prövat den en gång till för att verkligen se att den satt perfekt köpte ja den och sen kom min kära pappa och hämtade mig. Vi åkte sedan och köpte massa mat och godsaker till imorgon! 
Imorgon kommer hela tjocka släkten och vänner hit för att fira mig. Guu va jag längtar men börjar faktiskt bli lite små nervös, undrar vad ja får..

På söndag kommer min pojkvän och då ska vi gå ut och äta och sen åker han hem igen tyvärr, hade gärna velat att han var med på min 18 års dag men eftersom att det är en måndag så blir det ju så...


På måndag blir ja 18 och sen på fredag är det 18 - års fest för mig, Cicci, Jessica och Emilia!



Pusspuss / Sofia

Torsdag!

Känner inte för att blogga idag tyvärr.. bloggar imorgon ist!

Vill bara säga GRATTIS TILL MIN KÄRA VÄN CECILIA SOM FYLLER 18 IDAG!!!





Pusspuss / Sofia

Haha fy fan vilken dag!

Så nu är jag hemma igen utan några skador, med mig hem har jag mest massa minnen! Tjejer ni är otroliga, att vi alltid har så kul!

Klockan ringde 5 imorse, ja och Emilia kände verkligen för att ligga kvar hela dagen men jag är väldigt glad över att vi bestämde oss för att åka med fast vi var super trötta..
När vi kom fram till Åva stod våran buss och väntade på oss med en väldigt bra busschafför som heter Kurt. Vi var i paradiset när vi insåg att på bussen var det 40 killar och bara vi 10 tjejer, kan man drömma om något bättre? Tyvärr fick vi klagomål på vägen dit men de kan man juh förstå när 10 st exalterade tjejer sitter och skrattar och pratar (högt).

Efter 2½ timme var vi framme och då var det bara dags att börja åka. Kände mig lite nervös eftersom att jag inte har åkt på 1 år, men gu så bra det gick!

Efter någrra timmars upp och ner bestämde sig jag och Elsa att vi skulle hitta killar som passade till våra skidor, såklart hittade jag en på engång. Han hade helt röda kläder och eftersom att jag har röda skidor passade det perfekt. Men som alltid ska mina vänner skämma ut sig precis när han kommer i närheten. Det började med att alla ramlade som dominobrickor och sen precis när vi skulle åka ner sista åket så pratade vi om honom och då precis kom han upp bredvid oss "PINSAMT"



Hemresan blev mycket bättre än dit resan, killarna på bussen blev plötligt mycket trevligare och vi satt och pratade med dem hela vägen hem.

Tack tjejer för en superdag! Ser verkligen fram emot nästa års skidresa med skolan med er! Skrattat för ett helt år har jag iaf gjort idag!




Grattis Jessica på 18 - års dagen!

Pusspuss / Sofia

Taggad!


Nu sitter jag här med skidglasögonen på huvudet och är hur laddad som hellst!


Rolig sak!

"Öppna din sms-inbox. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Trots att jag inte hade såna tankar så blev det så ;)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Mycket du inte vet

Vilken raggningsreplik faller du för?
Vad härligt :) längtar till att få se det imorgon :)

Vad var det första du sa imorse?
Försening står fortfarande i kö. puss

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Ja absolut. Jag tar 14.07 tåget

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Haha javisst :) pussar

Så vad säger du under förspel?
Haha, det spelar ingen större roll :P

Och efteråt?
Haha nej :) du är blondare :P äd

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Okej tack, då vet jag :) puss

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Jag är en sköldpadda! :o hahahaha.

Vad sjunger ditt favoritband om?
Jag saknar dig me <3333

Imorgon drar vi tjejer!

Varning! Det är nog bästa att lägga ut en varning till er alla som ska åka till kungsberget imorgon, det är så att jag och galna mina vänner åker till kungsberget imorgon med skolan!

Det kommer bli skit kul och jag ser nästan mest fram emot bussresan! Vi kommer ha så roligt på den, tror de andra som sitter på samma buss som oss kommer vilja gå av! Det kommer bli helt GALET! Och som pricken över iet så fyller min kära vän Jessica 18 imorgon!

Jag säger bara, se upp i backen för här kommer tjejattacken!




Nu måste jag gå och städa mitt rum och packa innan Emilia kommer hit och sover! Vi ska upp 5 imorgon bitti, hur nu vi ska orka det. Det löser sig säkert!


Pusspuss / Sofia


Allt!

Jag fick göra precis allt ja ville!


Fredag: Sjuk men efter lite uppvilning så blev det bio med nästan hela HR07, vi var nästan som en hel klass som gick på bio, vi var alltså 11 st. Vi såg en ny film som heter Zack and Miri make a porno. Jag vet inte riktigt va ja ska säga om den utan det måste upplevas själv.

Lördag: Kände mig bättre men förkylningen ville inte släppa. (Men en jävla förkylning ska inte förstöra min lördag.) Lördagen började med att vi åkte hem till min gammel farmor som fyllde 89 år, Grattis i efterskott! Där blev det smörgåstårta och vanlig tårta. Vid 3 tiden var det dags för mig att åka till Becca, hon skulle ha 18 års fest så jag hjälpte henne att fixa iordning lite innan.
Festen var jätte trevlig och jag träffade massa männisor, både nya och gamla! Festen slutade med att jag tog en taxi hem vid 2.

Söndag: Väääligt seeg dag! Var med mormor och hämtade mamma och pappa från kryssningen...

Måndag: Hotell dags igen! Sen blev det fika med Emilia och Jessica, det var väldigt trevligt.. man kan verkligen prata av sig när man är med dem! Efter 1 timmes fikande begav sig Emilia till jobbet och jag och Jessica till frisören. Jag är riktigt snygg i håret nu måste jag erkänna! BLOND IGEN!!!



7 dagar kvar till ja är 18 och 11 dagar till festen!



Pusspuss / Sofia

Fredag - sjuk!

Så är det fredag igen! Jag hade verkligen sett fram emot den här helgen. Antingen blir den som ja hoppats eller inte, det beror helt och hållet på hur jag mår.


Nu har jag varit jätte förkyld hela vecka så idag är jag hemma.. Jag tycker att det är jätte tråkigt att ligga hemma och må så här, jag vill vara frisk och umgås med vännerna.
Mina vänner har inte mått så bra den här veckan, men vi håller ihop och stöttar varandra! Som vi alltid gör när någon mår dåligt!





Har läst igenom hela min blogg nu, faktiskt ganska kul! Det blir liksom som en dagbok. En sak jag fastnade på var faktiskt det jag skrev idag för ett år sen:

"Det andra jag ska berätta om är att jag har börjat prata med en kille som verkar helt underbar.. men det är svårt att säga eftersom att vi aldrig har träffats... Men blir alltid lika glad när jag får ett gulligt sms ifrån honom och så! Tror nästan att det är han och mina underbara kompisar som har fått mig att må bättre. "

Det är alltså precis ett år sen jag började prata med min pojkvän!


10 dagar kvar till ja är 18 och 14 dagar kvar till festen! Dags att börja tagga till folk!


Pusspuss /Sofia

Bambi på hal is!

Måste bara lägga in två bilder från skridskoåkningen i fredags!



Pusspuss / Sofia

Snart så!

Helgen med pojkvännen var bäst, mer kan ja inte säga!


Nu vecka nya upplevelser!
Igår var vi tillbaka på hotellt igen efter 8 veckors praktik, det var faktiskt väldigt skönt att få komma tillbaka till Hotellgruppen igen. Idag började vi planera 3ornas studentmiddag, vi har en riktigt bra idé!
Imorgon ska vi till skolan igen, det ska faktiskt bli kul för när vi är på hotellet så umgås jag nästan ingenting med tjejorna!

13 dagar kvar till ja är 18 och 17 dagar kvar till festen!

Här är två låtar som jag hoppas kommer vara med på festen:


Pusspuss / Sofia

Bra men ändå dålig dag!

Idag kunde jag tydligen ha haft sovmorgon till halv 2..

Jag och Jessica gick till fotolektionen, inte så glada för det här var det vi verkligen inte ville ha. Men eftersom att vi går i en sån dålig skola så hade vi inget val, vi behövde helt enkelt välja det.
Så idag när vi kom hit så var tydligen läraren försenad och hon skulle vara borta hela lektionen. Så nu sitter vi här i en datasal och väntar på att tiden ska gå, jag ska följa med Jessica till tandläkaren senare för att fördröja tiden ännu mer..

Idag när jag kommer hem från skolan måste jag packa, jag måste ta med mig packningen till skolan imorgon för att vi slutar sent så jag måste åka in till centalen direkt efter skolan. Äntligen en helg med pojkvännen igen!

18 dagar kvar till jag är 18 och 22 dagar kvar till festen!!


Pusspuss / Sofia



Man får aldrig nog av DISNEY!



och sist mitt favorit program som liten!



Pusspuss// Sofia

Seeg!

Idag är jag väldigt seg så skriver bara kort fattat om kvällen igår, kan skriva mer om den imorgon!

Säger bara att det var en super kväll!

haha Cicci, våran låt! Kommer du ihåg dansen?!



pusspuss / Sofia

Helg!

Äntligen helg, är nog inte den enda som tycker att det ska bli grymt skönt med helg! Den är lite för kort bara...


Det känns som jag har gått i skolan en hel vecka men egentligen har ja bara gått 2 dagar, känns riktigt skönt med helg och den här helgen kommer bli super hoppas jag!

Ikväll vet ja faktiskt inte vad jag ska göra, kanske bara blir hemma med familjen för engångsskull. Let´s dance börjar ju idag, de måste man ju se!

Imorgon på dagen ska jag först träffa Matilda som jag inte har träffat på super länge sen blir det att göra i ordning sig för en tjejfest. Den kommer bli super hoppas jag!

Igår fixade jag och tjejerna inbjudningarna till våran fest! Tänk ja fyller bara år om 24 dagar!

Pusspuss Sofia

Grattis!

Idag fyller Becca 18 år!

 

För fort!

Loven går alltid för fort! Kan inte julloven vara lika långa som sommarloven.. fast de är också för korta.


Jag varit med min pojkvän hela lovet så det var riktigt jobbigt att säga hejdå när ja åkte från gävle igår.

Ja vet inte riktigt hur ja ska beskriva det här lovet och inte heller berätta vad ja har gjort, för ja har gjort så mycket!
Men ja kan berätta om nyår!

Dagen började som vanligt men vid 5 tiden gick vi hem till några vänner till familjen för att senare ta tåget in till stan och äta på Strand hotell, blev en 5 rätters!

1. Kronärtskocks soppa och finn chrips med löjrom och gräddfil på. (Den var god)
2. Anklever med  någon sås och salt. (Inte gott)
3. Kalvfilé, hummer, tryffelpotatis puré och rödvinsås. (Super gott)
4. Osttallrik med permesan och mögelost sen var det också portvinskokta fikon. (Den var god)
5.Hallonmousse och champange sorbet. (Super gott)

Efter vi hade ätit så tog vi spårvagnen till skansen och firade 12 slaget där! Jag har aldrig varit på skansen på nyår så det var en upplevelse.

Vi var hemma vid halv 4, gick hem till mormor och morfar och hälsade på efter skansen.




Nu ligger jullovet också bara som ett minne!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten, skolan börjar..

Pusspuss Sofia

RSS 2.0