Allt!

Jag fick göra precis allt ja ville!


Fredag: Sjuk men efter lite uppvilning så blev det bio med nästan hela HR07, vi var nästan som en hel klass som gick på bio, vi var alltså 11 st. Vi såg en ny film som heter Zack and Miri make a porno. Jag vet inte riktigt va ja ska säga om den utan det måste upplevas själv.

Lördag: Kände mig bättre men förkylningen ville inte släppa. (Men en jävla förkylning ska inte förstöra min lördag.) Lördagen började med att vi åkte hem till min gammel farmor som fyllde 89 år, Grattis i efterskott! Där blev det smörgåstårta och vanlig tårta. Vid 3 tiden var det dags för mig att åka till Becca, hon skulle ha 18 års fest så jag hjälpte henne att fixa iordning lite innan.
Festen var jätte trevlig och jag träffade massa männisor, både nya och gamla! Festen slutade med att jag tog en taxi hem vid 2.

Söndag: Väääligt seeg dag! Var med mormor och hämtade mamma och pappa från kryssningen...

Måndag: Hotell dags igen! Sen blev det fika med Emilia och Jessica, det var väldigt trevligt.. man kan verkligen prata av sig när man är med dem! Efter 1 timmes fikande begav sig Emilia till jobbet och jag och Jessica till frisören. Jag är riktigt snygg i håret nu måste jag erkänna! BLOND IGEN!!!



7 dagar kvar till ja är 18 och 11 dagar till festen!



Pusspuss / Sofia

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0