1 day left!

Imorgon far vi!

Idag har jag jobbat igen och sen har jag packat, packat och åter packat.. är fortfarande inte klar. 
Det ska verkligen bli jätte härligt att komma iväg till värmen!

Kommer hem igen på fredag men åker nog iväg till Göteborg då bara i 2 dagar.




Bild: Från förra året på oss tre som åker till Rom + våra mammor!

Nu ska jag fortsätta packa innan mormor och morfar kommer hit och äter!
Pusspuss // Sofia

Uppraggad på jobbet.. det är man inte van vid

Idag har jag jobbat igen.. Men idag hände det två helt oväntade överraskningar.
Den första var att min kompis som ja inte har träffat på 100 år helt plötsligt hade börjat jobba på samma jobb som mig.
Den andra var att en kille som såg rätt bra ut.. (de tyckte alla på jobbet) frågade mig om en penna. Såklart så ger jag honom en penna och sen fortsätter jag med att plocka tallrikar. Jag tittar lite nyfiket på vad han ska göra med pennan och ser att han sitter och skriver på en servett.. Ja tänker för mig själv, happ nu kommer säkert lite klagomål över att vi kanske plockade deras tallrikar dåligt men så var det absolut inte. När han lämnar tillbaka pennan så ger han servetten till mig..
Och i den så stod det: Hans msn och Facebook. De stod också.. Skriv om du känner för det.

När jag kom hem från jobbet så åkte jag och Jenny hem till Hanna och fika med lite fler tjejor. De var verkligen jätte mysigt och vi pratade om allt som tjejor pratar om..

Senare på kvällen vid 22 så gick jag, Jenny och Mamma hem till Hanna och Lena igen för att planera lite om Rom resan.
Guu vi åker verkligen snart.. de har verkligen gått jätte fort!


Pusspuss //Sofia

Ledig!

I Tisdags så jobbade jag igen men efter det så träffade jag tjejerna och så gick vi på Allsång på Skansen men innan det gick vi och åt Sushi. Det var verkligen jätte trevligt att träffa alla igen, har inte gjort det sen skolavslutningen. Vi hade massa att prata om, haha! Och Annie bjöd på bullar.. (internskämt!)

Igår var jag bara hemma med Jenny och vi såg nog världens bästa dansfilm! Så alla som gillar dans ni måste se Step Up! Step up 2 har premiär på fredag på bio...



Senare när mamma kom hem så åkte vi och shoppade massa nya kläder till Rom resan som närmar sig med stormsteg! När vi var på väg hem så åkte vi till en stor parkering så att jag fick övningsköra lite, de går faktiskt riktigt bra! Fick faktiskt köra ut på en liten väg igår.

Idag har jag och Jenny ätit frukost ute i solen och sen har jag börjat fixa med mina blommor från fältbiologin. Nu sitter jag och väntar på att Emilia ska komma, men vet inte vad vi hittar på men nått roligt blir det iaf.

Nu ska jag gå och möta henne men skriver kanske mer ikväll!
Pusspuss // Sofia

Jobba, Jobba, Jobbaaa!

Idag var den första dagen på jobbet, det var roligt men en sak förstår jag inte... De är människor som sitter med helt tomma tallrikar och har lagt bestiken så att man får ta dem och sen när man snällt tar tallriken från dom blir det jätte sura. Tydligen hade 2 av mina arbetskamrater varit och försökt ta en tallrik från en tant och då kommer jag som inte vet om det här och försöker ta den också och så blir hon jätte jätte sur, men va fan ändra bestiken då så att det inte ser ut att du är klar!

När jag kom  hem från jobbet tänkte jag idag ska jag inte gå och lägga när jag kommer hem utan gå och lägga mig tidigt ikväll i stället så jag och jenny och hennes kompis tittade på Titanic.. de är nog en av mina favoritfilmer. Vi alla 3 satt här och små grät..



Ikväll ska jag rensa min garderob och börja titta på de jag ska ha med mig till Rom! Guu va jag längtar, det ska verkligen bli jätte härligt att komma bort ett tag och bara njuta av värmen.

Pusspuss // Sofia

Super helg!

Happ nu va ännu en super helg med pojkvännen över!
Nu kommer de dröja 3 veckor tills vi ses igen eftersom att ja åker till Rom nästa söndag..
Jag tror fatkiskt att jag har världens bästa pojkvän! Fast han är en väldigt dålig förlorare.. haha!

På midsommarafton hade vi massa gäster över så körde vi 5 - kamp och åt god mat,  jag förlorade tyvärr men kan inte säga att det var mina starkaste grenar, haha!
Resten av helgen har det inte hänt något speciellt jag kan skriva om och som är tillräckligt intressant att läsa.

Imorgon så börjar ja jobba på hotellet igen, börjar 7 varje morgon så de känns juh lagom kul.. Men får tänka på pengarna och alla trevliga människor man träffar.

Ja har glömt att berätta att för 2 veckor sedan så träffade jag en kompis som ja inte hade träffat på 2 år, de var trevligt och roligt att äntligen få ses igen.

Nu ska jag gå och titta på fotbollen innan jag ska gå och lägga mig..
Pusspuss // Sofia

Äntligen!

Nu är äntligen fältbiologin slut.. eller äntligen och äntligen den var faktiskt rätt mysig men nu har jag sommarlov på riktigt! Igår på kvällen så åkte jag in till stan med lite kompisar för att titta på fotbollsmatchen i kungsan, när vi väl kom dit så hade de stängt så att inga fler människor fick komma in.. Vi som verkligen var jätte taggade på att få stå där och skrika. Jag skulle möta upp en annan kompis där och han kom inte heller in så vi gick hem till hans kompis på Östermalm och såg matchen.. Tyvärr blev hela matchen en besvikelse, SVERIGE SÖG!



Idag så ska jag och Jenny åka in till stan och titta lite i affärer och fika innan jag ska möta upp pojkvännen på centralen.
(Vet inte om jag kommer att blogga så mycket i helgen eftersom att han är här och då känns det taskigt att sätta sig och blogga).

Om ja inte gör det så får alla läsare ha en super midsommar!
Pusspuss Sofia

Sommarlov!

Som jag lovade så skulle jag börja blogga nu när jag har sommarlov och ja brukar hålla det jag lovat så.

I Sommar ska jag hitta på massa roliga saker, först är det midsommar som gäller nu på fredag och den ska jag spendera med min älskings pojke och familjen. Får se om vi försvinner iväg från familjen sen på kvällen.. men det lovar jag att skriva mer om. Sen efter midsommar ska jag jobba i 1 vecka på hotellet som jag har jobbat på nästan i ett år nu. På söndagen den veckan flyger Jag, Mamma, Jenny, Hanna och Lena till Rom. Där blir vi borta i en hel vecka. Efter den underbara veckan som jag hoppas blir underbar ska jag jobba i 1 vecka igen.
Sen blir det familje semster.. då bär det av till Menorca i 1 vecka och sen gotland i 4 dagar, då ska Hanna med också hoppas vi. På torsdagen den veckan så åker Jenny iväg på ett 2 veckors långt konfirmations läger.. Ja kommer att sakna henne jätte mycket men kommer nog inte hinna tänka på det så mycket för sen på tisdagen den 5/8 så flyger Jag, pojkvännen, moster, kusinerna och mosters nya kille till en liten stad som ligger 3 mil utanför Barcelona. Där ska vi stanna i 1 vecka.



Jag hoppas att det här sommarlovet kommer att bli jättekul och många minnen kommer det att bli.
Jag lovar att jag kommer att försöka att blogga nu lite varje dag för att hålla alla lite uppdaterade.

Men vi hörs snart igen!
Pusspuss Sofia

Nu ger jag upp!

Eller inte helt.. Har bestämt mig för att sluta blogga ett tag eftersom jag aldrig har tid.. Så ist ska jag börja på sommarlovet igen så kan alla läsa om alla mina resor och upplevelser i sommar!

Hej då så länge så ses vi snart igen!

Puss puss// Sofia


RSS 2.0