Helgen

Det blev en väldigt trevlig tjejmiddag fast inte alla var med. Efter en god middag här åkte vi in till stan och gick på Company.. där blev vi inte långvariga, vi alla var trötta och stället var jätte tråkigt så vi åkte hem ist. Var hemma vid 2 och då var det bara att hoppa i säng.

Lördag firade vi Jenny med släkten och senare på kvällen träffade jag Matilda. Vi tog en lååång promenad och sen fastnade vi här.

Idag har vi varit och firat Filip som fyller 12 år! Efter det gick vi hem och slog in alla paket som ska med till oskar, jag har packat och duschat. Så nu är jag redo för att åka! Jag får sällskap av Cicci och Johannes en bit, dom ska till Uppsala.
Jag kommer hem den 23e eftersom att Oskar fyller år då!

Nu ska jag åka till tåget!

Den här dansar vi till ikväll!


Julavslutning!

Sista jullovet har börjat.. känns både roligt men ändå väldigt läskigt.

Ikväll ska jag och tjejerna fira detta med en tjejmiddag här! Kommer bli super mysigt! Efter allas önskemål blir det tacos, inte svårt och inte dyrt, Perfekt!
Alla kommer hit vid 6 eller jessica kommer hit tidigare för att hjälpa mig med allt. Tur att man har en vän som bor nära iaf!
Får se om vi kanske tar oss till krogen senare på kvällen!





Imorgon kommer troligtvis Oskar hit, hoppas det! Sen på söndag åker vi upp till Gävle och där stannar jag tills den 23e då det är min älsklings födelsedag!

Nu blir det att börja städa innan alla kommer hit!


Jenny 16 år!

Idag fyller min kära syster 16 år!
Tänk va stor hon har blivit...
Imorgon blir det tårtkalas här!


22 månader <3


Vi kanske får snö till Jul ändå!


Lars Winnerbäck!

I måndags var jag och mamma på Lars Winnerbäck på Hovet!
Egentligen skulle jag ha gått med en annan person...

Lars Winnerbäck är helt klart bäst!!


Kan inte ha varit världens roligaste flickvän i helgen

Gick hem tidigare från skolan i fredags, kände mig inte alls bra..
Vi genomförde iaf vår redovisning om klimathotet grad för grad. Sen va jag med och såg luciatåget och var med på religionen sen gick ja till tåget och åkte hem.
Hemma somnade jag framför mysteriet på greveholm och blev väckt av farmor som undrade om inte jag skulle gå och packa och göra iordning mig innan vi skulle åka till tåget till Gävle.

Väl uppe i Gävle blev ja hämtad av Julia och Oskar. Julia körde mig till Nina och Oskar följde med upp för att lämna kurt och xboxet.. fick en puss och sen skulle han iväg igen. Jag satte mig och tittade på julkalendern och sen var det postkodmiljonären och sist IDOL.
Vid tio kom Oskar hem och då gick vi och köpte mat. Blev en sallad för min del. Vi såg finalen och det var helt klart helt rätt person som vann! ERIK!
Senare på kvällen kom Pär och Martin över. Slutade med att jag nästan satt och sov i soffan medans killarna satt och spelade NHL på xbox.

På lördagen vaknade vi halv tolv och Oskar skulle ha samling tolv så det vara bara att hoppa upp.. jag kände mig inte alls pigg då.. kände mig helt orklös men hade ju lovat att komma och hälsa på Hotell Aveny och sen se Oskars match. Jag tittade lite på TV när Oskar hade gått men sen fick jag sätta fart och göra iordning mig så jag skulle hinna allt.
Var jätte trevligt att träffa dom på Hotell Aveny igen, va där i en och en halv timme och sen var det bara och gå och titta på Oskars match..
När den var slut gick vi och handlade mat. Man känner sig ganska vuxen när man ska fixa allt sånt själv..
Väl hemma så la jag mig på soffan och nästan somnade... Vi började med maten och sen bokade vi biljetter till New Moon. Den var vi och såg efter maten, andra gången jag såg den och den är fortfarande lika bra.
När filmen var slut gick jag och la mig direkt, Oskar satt uppe ett tag till.. Hade jätte hög feber när han kom och la sig..

Söndagen skulle Oskar skulle stå i Hockeykiosken. Jag gjorde honom sällskap innan mitt tåg gick hem.

Det har varit en mysig helg fast jag har varit sjuk..


Snart är det jul igen!



Julen 2006!


Sjuk...

Fyfan för att ha ont i halsen och hosta.. känner mig helt orklös.
Jag måste bli frisk till imorgon! Ska redovisa på samhällskunskapen om klimatförändringarna och det är väldigt viktigt men det viktigaste är att jag ska åka till Oskar och då orkar ja inte vara sjuk!



Farmor åkte precis iväg till apoteket för att köpa strepsil och hostmedicin.. MÅSTE BLI FRISK!
Det får jag knarka imorgon + ipren.

 


Hero of War


8 dec

Idag har vi umgåtts med 1orna och sen tittat på Åva - Tibble kampen.. såg inte slutet men tror tyvärr tibble vann i år igen..

jag känner mig så trött hela tiden, har ingen ork till något.. Vill bara att det ska bli helg så jag får träffa Oskar igen!

I Want to Wake up Where you Are!


Praktik!

Nu känns det som jag har mailat alla hotell i hela Stockholm.. får hoppas att jag får ett positivt svar från någon. Annars vet ja inte vad jag gör.. Ska ha praktik i åtta veckor efter jullovet, det är en väldigt viktig praktikperiod för arbetslivet..

Få hoppas att jag får en bra praktikplats till Våren!

28/11

Förra helgen var jag hos Oskar, lite bilder därifrån :)




Andra advent!

Den här helgen var väldigt  jul inspirerad, i alla fall i lördags. Min älskling var här och allt kändes helt underbart!

Fredagen började med en hejdundrande tjejmiddag, tyvärr kunde inte alla vara med. Vi fick super god mat och vi skattade tills vi låg på golvet med magknip och tårarna sprutade. Efter en super trevlig middag fortsatte vi in mot stan. Veronica skulle få gå på korgen för första gången. Vi gick till Pilot där vi oftast brukar gå. Jag var hemma vid halv 4 och stupade i säng.

Lördagen gick ja upp halv elva, min kära pojkvän kom till Väsby tio över tolv. Vi hämtade upp honom där och så åkte vi hem. Vid halv fem gick vi till kyrkan där vi skulle lyssna på min farmor när hon sjunger i sin kör. Efter det blev det julbord på Nygård. Kom hem halv tolv därifrån och då var vi riktigt mätta och belåtna. Jag somnade gott i min pojkväns famn.

Söndagen fick jag inte heller riktigt sova ut. Skulle vara i Vallentuna ishall halv tolv. Där skulle jag, Johannes, Jessica och Emilia genomföra vårt projektarbete. Det gick jätte jätte bra och efter det åkte jag hem och hade det riktigt mysigt med min pojkvän. Vi hade också adventsfika innan oskar åkte hem till lilla Gävle igen.

Nästa helg är det min tur att åka upp igen, längtar redan!


RSS 2.0