HÄRLIGT!


SÅ OTROLIGT HÄRLIGT GNAGET!!!


Promenad

Kom precis in efter en promenad med Mamma i det härliga höstvädret. Så skönt att få rensa hjärnan lite de de friska höstvindarna. Det börjar bli höst nu, förut hatade jag hösten men nu börjar ja tycka om den. Ta fram sina mysiga koftor, höst stövlarna och bara gå runt bland bladen som faller till marken.




Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen åka till jobbet :)!

 


Lovat!



Jag har lovat mig själv en sak, får se om jag kommer kunna hålla det...
Kommer nog behöva ditt stöd!


Igår..

Vaknade jag hemma hos Oskar... Jag gjorde i ordning mig och åkte hem och träffade tjejerna. Vi hyrde film och åt en massa gott.. Vi grät till en av filmerna och vi skrattade åt att Elsa är så klantig. Så underbart att man både kan skratta med dem.

Hela dagen igår kände jag mig deppig och hängig... Så när tjejerna hade gått hem och kvällen kom låg jag bara och frös på soffan... Mamma bestämde att jag skulle vara hemma idag.

När jag satt och pratade med mamma kom ännu fler tårar. Efter filmen vi såg tänkte jag jätte mycket Tobbe, vi bestämde tillsammans att när jag mår bättre ska vi åka till graven och sätta ljus. Har inte varit där på jätte länge, vi brukar annars åka dit på årsdagen och på hans födelsedag men under just den tiden hann vi inte med.

Jag hatar att vissa dagar kan jag känna mig så otroligt deppig...



Jag älskar dig!




Jag finns alltid här för dig!


Brunett trion

Igår var jag i stan med brunett trion. Vi shoppade en massor och åt ännu mer. Jag köpte 2 tröjor och nya underkläder. Jag får aldrig nog med att köpa nya underkläder! När vi var nöjda med shoppingen tog vi en promenad till Gamla stan. Där blev vi bjudna på Rosé på Agaton och där blev det också en trevlig middag.

Jag älskar mina tjejer!



I torsdags

I torsdags var en sån dag då jag verkligen kände mig lycklig.
Det hände så mycket bra saker så hela jag kände mig så otroligt glad!

Det första var att tjejerna ringde mig kl 2 på natten och berättade att de var hemma och att de hade haft det super bra. Kändes skönt att höra deras röster igen efter 2 veckor.

Det andra var att när jag vaknade sen på morgon hade jag fått ett sms av pappa där det stod att min nya Samsung Wava hade kommit. Den hade jag väntat på i 3 veckor.

Det tredje var att jag hade Oskar hos mig hela dagen tills han skulle åka på sin träning men det gjorde ingenting eftersom jag åkte till honom efter den trevliga middagen med Malin.

Sist men inte minst fick jag ett oväntat samtal från Matilda som berättade att hon hade det super bra men började få lite hemlängtan redan. Oj va jag saknar henne!

men det var en dag jag verkligen kände mig lycklig med allt!


RSS 2.0