Aldrig



Det blir aldrig som jag har tänkt mig,det slutar alltid dåligt.. Jag vet inte vad jag gör för fel men ja mår skit när det blir såhär..

Idag krossar vi bajen!



Ikväll blir det AIK match med Jessica och Jenny!
Oskar och Martin kommer ner hit också men de töntarna ska stå i helt fel klack...


VI ÄR ÖVERALLT!

Igår och Idag

Igår hade vi den sista öppna matsalen, så skönt! Vi slutade 3 och då åkte jag hem och gjorde i ordning mig lite innan jag tog tåget mot stan. I stan träffade jag min vän Sofia, vi åkte till Solna och åt på Taco bar och sen gick vi en promenad hem till henne. Vi gick förbi Råsunda, har aldrig sett det så tomt!
Jag vet inte hur länge vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, jag var i alla fall hemma halv 11.
Tack för en super mysig kväll!

Idag var det en vanlig skoldag igen, trevligt att träffa tjejerna igen! Orkar inte skriva så mycket om det förutom att jag och Cicci hade lite vattenkrig ^^ Efter skolan följde jag med tjejerna och åt..

Härligt väder!


Idag känns det som att sommaren är nära och det känns helt underbart!


ett litet lov!

hmm.. var ska jag börja, det har ju hänt så otroligt mycket på det här lilla lovet.. jag får nog skriva som en resumé för att få med allt.

Onsdag
Åt familjen och några nära vänner till familjen på Skänkstugan, det är en jätte mysig restaurang här i Täby. Farmor kom och hämtade mig vid 10 över 9 och då åkte vi och hämtade Oskar vid tåget. Det va helt underbart att få träffa honom igen!

Torsdag
Sov vi rätt länge och sen gick vi hem till mormor och morfar och fikade. Mormor fixade också mina serveringsbyxor, det är tur att jag har mormor och morfar nära ibland. På kvällen spelade vi badminton och grillade med mamma och pappa.

Fredag
Tänkte vi bara ha en filmdag eftersom att det var så fult väder men så ringde min kära farmor och frågade om Jag, Jenny och Oskar ville följa med och titta på när våran kusin spelade basket, eftersom att vi inte hade träffat vår kusin sen i augusti så följde vi såklart med. Sen var det bara att åka hem och göra i ordning sig till festen i Rimbo som blev mycket rolig! Oskar följde då med Mamma, Jenny och mammas kompis Anita och hennes son på bio.

Lördag

Mamma och Jenny åkte till Eskilstuna så jag och Oskar hade ff här. På dagen åkte vi in till stan och åt med Oskars mamma, lasse, Oskar moster och hennes man, det var riktigt mysigt. När vi kom hem lagade vi lite mat och sen kom Cicci och Jessica över och drack lite skumpa. Sen gick vi tre vänner till tåget för att åka till Annies fest, ingen av oss va taggade men vi gick dit för Annies skull! Jag och Jessica åkte svartbuss hem därifrån, Tack busschafören för att du tog med oss och tack mannen som betalde 100 kr för oss. Det roligaste var att det stod "Kör för polisen" på bussen.

Söndag
Oskar åkte hem vid halv 11 och jag låg på soffan tills mamma och Jenny kom hem. Igår belv en väldigt seg dag..

Idag
Är det idrottsdag i skolan men eftersom att jag och Vonkan fick veta det för sent så är vi "sjuka" idag. Nu ska jag förtsätta städa hela huset som jag har lovat mamma. Vid kvart i 4 kommer pappa hem och då åker vi till Gävle för att se Gefle - AIK. AIK kommer att krossa Gefle!


Vi hörs vänner! ♥

så skönt!


Det är så skönt att höra dig skratta igen!





Allt kanske blir bra tillslut!

Den helgen ser ljus ut när den först såg mörk ut.. Nu hoppas jag att det fortsätter såhär och inte händer något så att det blir mörkt igen..

Ikväll kommer Oskar men först ska jag äta på en restaurang med familjen och kanske lite bekanta.
Imorgon vet jag inte vad som händer, vi är ju lediga!
Fredag Jessica har fest!
Lördag Annie har fest!
Söndag Sova!

Det är ju toppen väder ute så kan man vara annat än lycklig? Hoppas att det blir så här hela helgen!
Nu måste jag städa så att det är fint när min älskling kommer!


Jag är så glad S för att vi har fått upp vår kontakt igen, dig kan jag berätta allt för och du förstår!
Tack för att du finns!

AIK!


Ikväll är det dif- Aik som gäller med Jenny, Jessica, Emilia och Cicci! Ska bli riktigt härligt att stå på norra stå och se AIK vinna! Vi kommer skrika och hoppa så att vi inte har någon röst och träningsvärk imorgon.

Helgen v 20

Den här helgen blev jätte bra fast jag jobbade och kunde inte träffa oskar...
Fredag: Mötte jag upp Jenny, Pappa och Farmor Inga i Täby C för att sen åka vidare och hämta mamma. Vi åt på en Indiskrestaurang och sen åkte vi till Vikor Rybergs gymnasium där våran farmor sjöng i en kör. Det var faktiskt rätt mysigt att gå på kör med famijen för det gör man ju aldrig. Jag och Jenny gick en halv timme tidigare för att åka in till stan och gå på Rix fm festival. På tåget mötte vi Hanna och Ellica. Rix fm var helt ok.. Måns och EMD var bäst! Sen var det bara att åka hem för att sova.

Lördag: Gick jag upp 06.00 och åkte iväg och jobbade. Jag kom hem vid halv 2 och då var det bara att sätta igång med serveringsarbetet. När jag nästan var klar så var det mat och jag hörde av mig till lite tjejkompisar och frågade om de ville komma över hit och se eurovision songcontest. Jag fick ihop 3 st.. Matilda, Jessica och Sofia. Det var väldigt trevligt! Jag kom inte till sängs förren halv 2 och då var jag helt död.

Söndag: Gick jag upp 06.00 igen för att jobba.. Efter jobbet hämtade familjen mig i Mörby och vi åkte till Mio och köpte en ny soffa.. den kommer att komma v 29. Sen efter det kom min faster, hennes man, mina kusiner och farmor hit och fikade. Farmor stannade på middag. Jag har pluggat tills nu och nu ska jag se Australia,

Hinner inte!



Känns som att jag har fullt upp hela tiden därförs kriver jag en resumé imorgon över helgen!

Igår, en väldigt mysig dag!

Dagen började med att Jessicas pappa kom och hämtade mig här vid 8 för att vi skulle åka till riskutbildningen. Alltid kul att gå på utbildningar när man har bra sällskap. På risk 1an pratar men om droger och alkohol i trafiken, ett väldigt intressant ämne tycker jag. Det var lite jobbiga bilder bara, då tänkte jag jätte mycket på dig. Kom nästan några tårar men lyckades hålla tillbaka dom...

När jag kom hem var det bara att äta lite lunch innan jag skulle in till stan och möta Sofia vid 2. Vi gick runt i affärer och fikade i typ 1 och en halv timme. Det roliga med Sofia är att vi är så lika, vi tycker och tänker precis likadant. Känns verkligen skönt att prata av sig med någon som förstår. Hela jag känner mig mycket lättare när jag har varit med dig, för vi pratar om precis allt. Jag säger till Sofia här.. Jag fick ett samtal när jag satt på tåget på väg hem från våran mysiga dag. Jag tycker verkligen att det är jätte kul att vi har fått kontakten igen efter 5år!

När jag kom hem från stan mötte Matilda upp mig vid tåget och så följde hon med mig och åt, henne hade jag inte heller sett på sjukt länge. Vi gick på niornas Soaré i våran gamla skola, den var riktigt bra!
Haha min lilla syster är sjukt rolig *stolt*.
När jag kom hem var det fråga olle som gällde och sen girls on playboy mansion, sen var det sängen som var näst på tur. 


Idag var en rolig dag för jag fick träffa tjejerna igen! Fick veta en sak som hela klassen är väldigt sura över bara (berättar om det senare).
Nu ska jag snart gå ner till tåget och möta Becca, vi ska se Soarén idag igen. Becca har jag inte heller träffat på evigheter!

Vi hörs kanske senare, om inte... SOV GOTT!

Veckan som kommer..

Idag hade vi öppen restaurang och det gick jätte bra, jag serverade mamma och hennes jobbarkompisar. Ikväll vet jag inte heller vad som händer, någon som vill gå ut på en promenad?
Imorgon ska jag först på risk 1 med Jessica. Efter den ska jag träffa en kompis i stan och fika lite, det är så roligt att vi har fått kontakt igen. Hoppas på fint väder! Sen blir det Soaré på min gamla skola, Jenny är med så det ska bli kul att se.
Torsdag är det vanlig skoldag.
Fredag vanlig skoldag igen, sen på kvällen blir det lugnt eftersom att jag ska jobba hela helgen..
Lördag jobbaaa..
Söndag jobbaaa...

Så det var min vecka, sen kommer det väl hända en massa fler saker som jag inte vet just nu.

Som den här filmen slutar vill jag att mitt förhållande slutar!


Helgen

Fredag
Oskar kom hit vid 7 och då var det bara att åka hem och titta på hockey som gick skit! Jag gick och gjorde i ordning mig för festen och Oskar skulle verkligen inte med.. Perioderna gick och klockan blev bara mer och mer.. När det bara var några minuter kvar på sista perioden och Sverige låg under så gick jag och satte på mig ytteskorna.. och det slutade med att Oskar följde med efter lite tjat från mig.. Jag har nog världens envisaste Pojkvän! Väl framme vid festen var det trevligt och vi kom hem vid halv 4 på natten.

Lördag
Gick jag upp kl 9 för Jag och Jenny skulle ha dansuppvisning, den började kl 12 så vi behövde värma upp och fixa iordning oss till den. Dansen gick skit bra! (Har den på film här hemma om det är någon som vill se) Efter dansuppvisningen var det AIK match som gällde! AIK vann med 2 -0!!! Efter matchen var jag helt död så jag och Oskar bestämde oss för att bara vara hemma och ta det lugnt.

Söndag
Vaknade jag av att Oskar la armen runt mig, det är jätte underbart att vakna så. Vi gjorde inte så mycket igår, kollade lite i affärer och så till Oskar skulle åka hem.. Så vi körde honom till tåget och sen körde jag hela vägen hem därifrån!
På kvällen gick vi hem till Pillan och Robert för att fira Natha. Vi kom hem 11 därifrån, då var det sängen som väntade.

Måndag
Lektioner på täby park... ikväll vet jag inte vad som händer...



 

10 dagar tills vi ses igen Älskling!


Lite bilder från helgen i Gävle och skivan




Fredag!

Igår va jag på genrep till dansuppvisningen, riktigt kul att få dansa på scen.

Ikväll kommer Oskar, jag ska försöka få med honom till festen ikväll men de är ju Sverige - Canada så det kommer nog inte gå så bra..

Nu måste jag jobba med vårat arbete- barnsoldater..

Jag förstår inte!


Kan du vara snäll och berätta för jag förstår inte... jag har försökt att få tag i dig men du vägrar svara, hur ska jag då göra? Jag hoppas att du kommer imorgon för jag vill inte att du ska må såhär. Jag finns här för dig gumman om du vill prata!


Redan Torsdag!

Den här veckan har bara sprungit iväg, så skönt!

I Tisdags hade vi öppen matsal, från 2 gäster till 22, det var riktigt kul fast 2 st ur gruppen var sjuka.. Vi klarade det bra ändå som tur va!
Igår va det en väldigt härlig dag, kändes som jag inte något vettigt på hela dagen.. På kvällen var jag på HR06 skiva med Annie, Emilia och Jessica, de va trevligt. Det var ju en evighet sen jag var ute med er tjejer! Det var disney tema (lägger ut bilder senare hur vi såg ut)
Idag är vi lediga! Eftersom att det blev sent igår tog jag en låång sovmorgon, nu ska jag fixa lite här hemma och sen ska jag troligtvis gå ut och lägga mig i solen. Ikväll är det genrep till dansuppvisningen, den närmar sig verkligen med stormsteg.. Börjar bli rätt nervös, kanske för att en speciell person ska sitta i publiken.

Imorgon kommer äntligen min Älskling hit!


Härlig dag!

Idag var det en härlig dag fast det var skit väder på morgonen. Dagen gick väldigt fort och när jag kom hem fixade jag lite här hemma och sen gick jag ner till tåget och mötte Jenny. Vi gick till Lilla Hantverkaren och satt där och åt och hade det trevligt. När vi kom hem bakade vi brownies med vit choklad i, super gott! Mamma och Pappa är borta hela kvällen, de är på Metallica.

Jag saknar Oskar redan, längtar till fredag för då kommer han hit!

Jag älskar min familj!


Redan slut..


Så var den här super helgen över! Mycket skratt och sol kan jag sammanfatta långhelgen med.

Jag blir så jävla irriterad på dig, allt du vill är att förstöra känns det som! Kan du bara låta upptagna killar vara, de är inte intresserade av dig, Fatta det! Jag blir så jävla irriterad, SLUTA!



Svennebanan!


Resumé

Valborg
Martin kom hit med lite dricka och så spelade vi lite kort och jag förlorade nog mest och fick då dricka mest.. Sen gick vi till stan. Väl inne så kom Oskar på att han hade glömt sitt leg så det var bara att ta bussen hem igen. Kan säga att jag har några minnesluckor ^^

Fredag
Vaknade jag av pussar från min pojke vid 10. Martin och Pär smsade och frågade om vi ville följa med och fika på stan, så det gjorde vi. Det blev ock lite biljard och sen en promenad hem hit. Killarna spelade lite bandy medan jag låg och stekte i solen, riktigt härlig dag.

Lördag
Idag har jag legat ute och solat hela dagen och oskar har gjort lite allt möjligt. Ikväll ska vi grilla hos Martin och sen blir det troligtvis krogen, om inte Oskar glömmer sitt leg igen.

Det var en liten resumé från mig, vi hörs!


RSS 2.0