Sakna!


Jag kommer sakna dig jätte mycket!



Min lördag!

Gårdagens mamma - dotter mys blev inte riktigt som ja hade tänk mig, mer behöver ja inte säga...

Idag var det den bästa lördagen på länge!
Vi skulle egentligen bara ta det lugnt idag, inte göra så mycket. Packa och så inför imorgon liksom... Men ja fick ett ryck vid frukostbordet, ja visste att oskar kanske skulle kanske spela sin sista match för säsongen i Avesta och att det var en jätte viktig match för om de skulle vinna skulle de få kvala till elit. Så ja frågade hur långt det var till Avetsa härifrån, tydligen var det inte så långt.. så efter lite tjat och hjälp till här hemma så bar vi oss av till Avesta. Från att inte göra någonting till en heldags tur till Avesta.
Vi missade hela första perioden, men de ledde.. var faktsikt en riktigt spännande match! Förutom att domaren va dum i huvudet!
Matchen slutade iaf 8 - 3 till Oskars lag! *stolt!* Så nu får de kvala till elit!
Oskar hade inte sett oss på hela matchen, han var väl så inne i sitt spel.. Han fick iaf en chock när vi helt plötsligt stod utanför hans omkläddningsrum.. ROLIGT ATT ÖVERRASKA IBLAND!


Imorgon bär det iaf av till Sälen!
Jag är laddad till tusen, äntligen få åka lite skidor igen! Jag ska försöka skriva lite varje dag för vi kommer att ha med oss datan. Så då får ni läsa om hur jag har det och så.. 


 

Ha en super vecka!
Pusspuss / Sofia

Fredag 20/2

Blev hemma idag igen, den där jävla hostan slutar aldrig.. kan liksom knappt prata.
Ikväll verkar det bli en mamma - dotter kväll med lets dance, va länge sen så det blir mysigt! Jenny ska till en kompis och pappa ska på pokerkväll.. Men innan mamma kommer hem så ska ja äta sushi med pappa.

2 dagar kvar till vi åker till Sälen! Gu va jag längtar, äntligen få åka lite skidor igen!

Ha en bra kväll!

Pusspuss/ Sofia


Happ

Idag är jag hemma sjuk, jävla hosta! Jag missar dansen idag tack vare den här förkylningen... Jag som verkligen var sugen på att dansa igen!
De blir inte heller fika hos min moster som fyllde 38 år igår, tack vare det här!

Igår var jag med, Jessica, Cicci, Jenny på AIK - Leksand.. Matchen började bra men sen blev den kass! Vill faktiskt inte skriva mer om den...
De ja tycker är dåligt iaf är att när en person gör bort sig från AIK- klacken så ska expressen och aftonbladet överdriva det så himla mycket och säga att det är hela klacken gör bort sig.. ALLA I BLACK ARMY ÄR INTE DÅLIGA MÄNNISKOR!

Pusspuss / Sofia


Jag finns alltid här för er!



Pusspuss / Sofia

Michelle har börjat blogg!

http://lillmicha.blogg.se/


Resumé

Som jag har sagt förut, tänk va tiden går fort!

Fredag 13/2: ÄNTLIGEN är Emilia också 18! Förlåt gumman för att jag var så ledsen på din stora dag men kvällen blev iaf SUPER! Först var vi ute och åt på vårat stammis ställe och sen åkte vi som hade fyllt 18 till Huset, där träffade jag några killkompisar som jag lärde känna på Gotland i somras. Det blev en mycket trevlig kväll.

Lördag14/2: Tåget gick till Gävle 15.50 så jag var där 17.40. Oskar mamma hämtade mig på stationen och körde hem mig till henne, där blev det tv - tittande till Oskar kom hem vid kvart över 9 och då blev det ännu mer Tv - tittande. Det var iaf helt rätt låtar som gick vidare till finalen i Globen i melodifestivalen.

Söndag 15/2: Vaknade jag upp bredvid min älskling. Vi tog det mest lugnt hela dagen, tittade på Beck filmen och efter den tvingade jag ut Oskar på en promenad, kände för lite frisk luft som jag inte hade fått på hela dagen. Efter promenaden somnade jag i Oskars knä i soffan och då bestämde han att vi skulle gå och sova ist.

Måndag 16/2: "Sjuk" vad gör man inte när man har ett år med pojkvännen. Vi åkte ner till stan med Oskars syster Julia, där tittade vi lite i affärer och sen fikade vi på det stället där jag och Oskar träffades första gången.
Tänk ja kommer ihåg den dagen som den var igår.

16 februari 2008!
Kommer nog aldrig glömma känslan i min kropp när slut signalen gick och din match var slut. Då var det liksom bara några minuter kvar tills jag skulle få träffa dig på riktigt. Gu va jag var nervös när jag såg att du var på väg till det stället där vi hade bestämt träff. Jag höll faktiskt på att svimma, tänk att en sån snygg kille ville träffa mig.

Jag kommer också ihåg att jag absolut inte ville åka hem den kvällen, allt var juh helt perfekt. Jag fick ju umgås med världens snyggaste kille. Den känslan när du tog min hand när vi var på väg till bilen den går faktiskt inte att beskriva med ord. Kommer du ihåg den där snabba pussen precis innan jag hoppade in i bilen?!

Du var iaf helt perfekt och nu har det gått ett år och jag älskar dig precis lika mycket!

Jag vill fortfarande tacka min mamma som körde upp mig till Gävle den dagen, hon gjorde verkligen den 16 februari 2008 speciell!

Pusspuss / Sofia

Säger det!



Jag säger ju det, du bryr dig inte!

Kan ja få åka bort och komma tillbaka när allt är bra?



Tack för allt stöd!

Det går för fort!



Känns läskigt att tiden går så fort, kommer aldrig glömma spice girls konserten med mamma och pappa!

I natt blir det till att sova ensam, men du finns i tankarna!


Vill!


Jag vill kunna men det går inte hela tiden!

Orkar inte...

Jag orkar inte skriva om helgen idag, får göra det imorgon! Finns iaf massa att berätta!

Pusspuss / Sofia

18 års fest!

Imorgon smäller det! Det kommer bli en oförglömlig kväll och vi är taggade till 1000!




Puss puss / Sofia


Min STORA dag!

Tänk va tiden går fort när man har roligt...
I lördags var släken här och firade mig, fick massa fina presenter! Mina två närmaste kompisar var med också, Rebecca och Matilda, tack!
I söndags mötte ja upp min kära pojkvän i stan, det blev som en liten date.. fast vi snart har varit tillsammans i 1 år så kändes det som första daten, det var mysigt :)

Min Stora dag! Blev väckt med sång och paket av min kära familj vid 7 tiden, va inte speciellt pigg då. Men fick en massa bra saker, lila chinos, körkortslektioner, parfym, färgning av ögonfransarna (perfekt till sommaren), pengar och en jätte fin necessär. Tack världens bästa mamma, pappa och lilla syster!
Skolan var väl som vanligt förutom att alla sjöng så fint och att vi fick en jätte god kaka som mina kära klasskompisar hade gjort!
Efter skolan gick vi till Täby C för att kolla på grejer till våran fest som är på fredag! Efter besöket i Täby åkte jag hem och gjorde i ordning mig för att sen åka med min familj och gammel farmor till vaxholms hotell och äta, guu va mysigt det var! En helt perfekt födelsedag, men utan pojkvännen tyvärr!

Nu är det bara 4 dagar kvar till våran stora 18- års fest, börjar bli lite små nervös men den kommer bli super!

Pusspuss från 18 - åringen!

RSS 2.0