Påskdagen

Jag var riktigt duktig igår, åt inte alls mycket godis. Så det där illamåendet slapp jag, haha! 
Jag, Jenny och Hanna var på midnattsmässa igår, det var faktiskt mysigt fast ja tror inte riktigt på allt som prästen säger men det var en upplevelse att vara i kyrkan så sent.

image32


Idag ska jag och familjen åka till Nyköping och äta påsklunch med släkten på pappas sida. Det ska bli väldigt trevligt för vi träffas nästan aldrig.
Vet inte riktigt när jag kommer hem därifrån men när jag kommer hem så måste jag städa nästan hela huset. För min kära pojkvän kommer imorgon, längtar jätte mycket!

Ska möta honom i centralen vid halv 2 och sen kl 5 så ska vi på inspelningen av det nya programet "Nöjespokalen" med Sofia Wistam, jag hoppas dett det blir kul! Berättar det nu för imorgon kommer jag nog inte ha tid att sätta mig och blogga.

Nu ska jag åka, skriver mer ikväll!
Pusspuss Sofia

Ha en fortsatt bra dag!

Glad Påsk!

För alla som inte vet så är det påskafton idag, haha! För mig betyder det att släkten kommer hit och vi äter en massa påskmat och godis. Det är alltid lika trevligt och jag mår alltid lika illa av allt godis som ja äter. Jag har sagt åt mig själv i flera år att i år så ska jag inte äta lika mycket som ja brukar men ändå så upptäcker jag mig själv i handen av påskägget och godis i munnen, haha! Men i år ska jag faktiskt försöka att skärpa mig, skriver senare om hur det gick..

image31


Nu ska jag göra lite reklam för min systers blogg. Den handlar om svenska kändisar som hon träffar och skvaller. Den handlar också om hennes fritid och film och musik. Så alla som gillar att läsa om det får gärna besöka den. Celebrityspot

Nu ska jag gå ner och duka innan stora tjocka släkten kommer!
Ha en fortsatt bra påskafton!

Pusspuss Sofia


Sommar!

Jag vill ha sommar nu och inte massa snö! Tänk att få bli brun igen och bada hur mycket som helst, åhh vad jag längtar!

Vet ni?! Jag saknar oss, vi får ta och ses snart!



Äntligen Påsklov!

Gu va härligt med äntligen påsklov och det här påsklovet kommer att bli super hoppas jag!

Igår målade jag och några tjejer i klassen oss till påskkärringar, vi blev faktiskt riktigt fina... Vi lagade påskmat igår eller jag lagade inte så mycket mat jag och en Michelle målade påskägg,(lägger kanske in en bild på hur dom blev senare). De blev i alla fall jätte fina och var jätte goda.

Jag gick och tränade efter skolan och hade fortfarande sminket på mig så alla tittade jätte mycket, haha!
Senare på kvällen så åkte jag och några till  hem till Elsa och tittade på film, vi tittade på Signs och Happy feet. De var faktiskt riktigt bra filmer.

Idag har vi vart och grattat min kusin dom fyllde 7 år. Guu va tiden går fort för det känns fortfarande som om hon bara är vid 4 år.
Ikväll vet jag inte vad som händer men något hittar jag säkert på. 

3 dagar kvar älskling!

Ha en fortsatt bra dag!

Puss Sofia


Träning!

Nu har jag varit och tränat det var riktigt skönt, jag tycker verkligen att det har blivit mycket roligare att träna än va jag tyckte förut. Det tråkiga var med dagens träning var att jag behövde sätta mig ner när vi körde som hårdast för att jag började må illa..det var väldigt tråkigt för jag var verkligen skit taggad för att träna!
På avslappningen kom jag på att jag har glömt att blogga om en sak...

Tanter ska inte vara på badhus!
Jag blir så irriterad när tanter ska klaga på hur man gör på badhus.. Om dom tycker att man gör fel behöver dom väl inte säga nåonting i stället för.. Läs på lappen! Som tex idag när jag var och badade med klassen så var det en tant som inte tyckte att man skulle ha badkläderna på sig när man duschar innan badet. Men ja tycker att det är helt fel, för det är väl mer hygieniskt att man duschar med badkläderna på sig så att alla bakterier rinner av badkläderna (om det finns några bakterier i badkläder) än att man duschar utan och sen sätter på sig badkläderna och hoppar i vattnet... Ni får gärna rätta mig om jag har fel!  Varje gång man är på badhus så finns det tanter som klagar på hur man gör... Lägg er inte i utan sköt er själva!
Det fulaste med tanten idag var att hon gick och berättade allt för badvakten.. Men han bara stod och små log och ja tror inte att han brydde sig så mycket..

Så nu har jag fått skriva vad ja tycker!
Puss Sofia

1 dag!

Jag vet inte så riktigt vad ja ska skriva om idag.. det har liksom inte hänt så mycket. Det har varit en helt vanlig onsdag förutom att vi simmade idag på gympan. Haha det var faktiskt riktigt kul för vi lekte lekar och fick ha skit fula mössor på oss.

Nu är det bara imorgon kvar och sen är det LOV! Guu va härligt det kommer att bli, det här lovet kommer att bli det bästa på länge för jag ska få vara med min Älskling! Sen ska jag också försöka hinna att träffa Becca och M för det vill juh så gärna träffa Honom också.

Min vecka kommer att se ut så här:
Måndag: Han kommer och då ska vi på Tv- inspelning på något nytt program som ska börja på 5an.
Tisdag: Gå upp vid 10 för att jag och Jenny ska klippa oss och då ska juh såklart Han med. Efter klippningen så kommer vi att åka till Täby C och kanske möta Becca och M, så det blir trevligt.
Onsdag: Får jag nog packa för att sedan åka till Gävle med Honom. Bussresa i 2 timmar.
Torsdag: Är i Gävle och vet inte vad vi ska hitta på.
Fredag: Åka hem från Gävle.. ja kommer att gråta.
Lördag: 18 års fest med Josephine hos en barndomsvän till mig!
Söndag: Pusta ut efter världens bästa vecka!

Haha vilken vecka att se fram emot, men den kommer att bli SUPER!  

Nu ska jag gå och laga mat med Jenny och sen åka och träna!
pusspuss Sofia

Idag!

Imorse när jag vaknade så trodde jag verkligen att det här skulle bli en jätte dålig dag för jag var allmänt trött och vi skulle sluta kvart i 5. Haha men tänk vad fel jag hade, det blev en mycket skön dag med mycket prat om festen i lördags och mycket skratt. Fick sluta 1 för våran lärare var på studiebesök och då hade vi 2 timmars hål timme så vi gick och frågade våran andra lärare som vi skulle ha senare på dagen om vi fick börja tidigare eller om vi kunde få jobba hemma i stället. Hon gick med på att vi fick jobba hemma eftersom att vi håller på med våra egna arbeten. Så den här dagen blev väldigt härlig! 

Som ni alla ser så har jag gjort om min blogg lite! Hoppas att alla tycker att den blev lika snygg som ja tycker. Skriv gärna en kommentar och säg vad ni tycker!

Nu ska jag titta på OC, men skriver imorgon!
Puss Sofia 

Från en inte riktigt så bra lördag till en SUPER!

Började med att jag gjorde i ordning mig och kände mig mycket bättre men efter ett tag började jag må jätte illa igen men ja satte mig och pluggade och tog det allmänt lugnt..Senare började jag göra i ordning mig till kvällens aktivitet men när jag just skulle börja klä på mig ytterkläderna så började jag att må jätte illa igen så jag bestämde mig för att äta med familjen + några vänner till familjen.
Såg på Melodifestivalen tillsammans med de också och ja tyckte verkligen att det var rätt låt som vann! Goo Charlotte Perrelli!

Efter ha sett världens bästa melodifestival så gick ja till festen, det var verkligen jätte trevligt och jag ångrar verkligen att jag inte var med från början. Gick därifrån först kl halv 2 och då blev det bums i säng för jag skulle upp kl halv 7 igen för att jobba.
När jag gick upp så var jag väldigt trött men fick inte göra en sån ansträngande syssla, fick stå i dörren och ta emot gästerna och vara trevlig. Det kanska inte låter så jobbigt men det tar på krafterna att stå i 4 timmar och pricka va rumnr.
Efter jobbet kom Jenny in till stan och vi gick och fikade och shoppade lite. Jag köpte ett par jeans, är väldigt nöjd med mitt köp.

1 månad idag! haha jag kan inte fatta att det redan har gått en månad. Det känns som om det var igår som vi sågs för första gången. 1 vecka och 1 dag kvar till vi ses igen, guu vad jag längtar! Tänk 1 hel vecka tillsammans, det kommer att bli så underbart!

Men nu ska jag se reprisen från melodifestivalen!
pusspuss Sofia

Ha en fortsatt bra kväll alla blogg - läsare!


13 tecken på att du är kär!

1. Du kan inte vara arg på personen längre än en minut.
2. Du läser sms från personen om och om igen.

3. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga.
4. Du känner dej blyg när du är med honom/henne.
5. När du tänker på honom/henne så slår ditt hjärta ett extra slag.

6. Bara av att höra honom/hennes namn ler du.
7. När du tittar på honom/henne så ser du inte människorna runt omkring bara för du är så upptagen på DEN personen.

8. Du börjar lyssna på låtar som påminner om person
9. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på.
10. Du blir "hög" bara av honom/hennes lukt.

11. Du ler för dej själv när du tänker på honom/henne.
12. Du skulle göra vad som helst för personen.

13. Medan de läste detta, var de bara EN  person som du tänkte på!


Såg den här på tv idag!

Alla borde tänka till när de ser den här videon!


Fy skäms!

Guu vad jag är dålig på att blogga nu för tiden!
Men det är det det har inte hänt något riktigt roligt den senaste tiden som jag kan skriva om och som ni tycker är intressant..

Jag har i alla fall varit hemma torsdag och fredag från skolan..har varit magsjuk, är äntligen på bättrings väg!
Jag som var så taggad för lördag.. Då är det fest som gäller men får se om jag får och orkar gå på den.. Men jag vill verkligen! Jag och Josephine som skickade massa låtar till varandra i onsdags som vi skulle ha med på "fest skivan".. Jag blev jätte taggad av all den musiken och nu känns det jätte tråkigt om jag inte kan gå.. Och då blir det inte heller någon skiva eftersom att det var jag som skulle bränna den... Men nu hoppas jag på det bästa!

På söndag ska jag jobba igen om jag blir frisk som sagt.. Men jag hoppas på det för jag tycker verkligen det är roligt att jobba på hotellet.

För alla som vill veta så har jag världens bästa Pojkvän! Jag längtar sjukt mycket till påsklovet då vi ska ses igen.
Först blir det 2 dagar här och sen 2 dagar i Gävle, det ska bli riktigt mysigt!


Men nu ska jag titta på OC. Ska försöka att blogga lite varje dag nu!
Ha det bra! Puss från sjuklingen Sofia!

Världens bästa lördag!

Förlåt att jag inte har skirivit sen i onsdags men har haft ganska mycket att göra. Jag kan i alla fall uttrycka mig så här : VÄRLDENS BÄSTA LÖRDAG! 

I Torsdags hände det inte så mycket tränade på Rehab efter att ha lagat mat hela dagen. Senare på kvällen kom farmor över och fikade, så det var trevligt.

I Fredags lagade jag och J världens godaste potatis & purjolöks soppa. Farmor kom över idag igen och tittade på Lets dance med oss fast innan det så åt vi Sushi. Jag har börjat tycka om Sushi mer och mer... jag har mina favorit bitar... Lax och Avokado. M kom över senare på kvällen också.

Lördag!
Gick jag upp halv 9 för "Hans" buss skulle komma till centalen vid 11. Det kändes riktigt bra att få träffas igen, har saknat honom jätte mycket. Vi fikade och gick runt lite i stan och hade det mysigt. Det var fint väder så det var ett stort plus. Sen blev kl 5 och då var det dags för honom att åka hem, det var verkligen jätte jobbigt att säga hej då tyckte jag. Det var världens bästa dag!
På kvällen träffade ja en kompis och vi tittade på Melodifestivalen och sen på "hur man blir av med en kille på 10 dagar" .. Det var väldigt trevligt eftersom att inte vi hade sett på ett tag.

Söndag...
Jag gick upp halv 6 imorse.. skulle jobba. Då var jag grymt trött men ja tyckte ändå att det skulle bli kul eftersom jag inte har jobbat på ett tag. Det kändes konstigt att gå genom stan helt ensam när jag hade gått med Honom där igår hand i hand. Det gick bra att jobba och slutade halv 1. När jag kom hem sov jag i en timme och sedan fikade jag med mamma och syster.
Och nu sitter jag här och ska snart äta mat..

Så har min helg sett ut..  Imorgon är det måndag igen tyvärr.

Ciao från världens lyckligaste Sofia!

3 dagar kvar!

Så nu är äntligen onsdagen avklarad nu är det bara torsdag och fredag kvar men de är relatift lätta dagar för då lagar vi bara mat.

3 dagar kvar till han kommer!

Nu ska jag gå och äta lite scones som min kära syster har bakat, skriver kanske mer ikväll..
Ha det så bra så länge! Puss

Bästa skoldagen på länge!

Igår hade jag sovmorgon..började 10.10 istället för 8.20 som jag brukar börja. När jag kom till skolan satt vi och väntade och väntade på att våran lärare skulle komma.. det gick 20 min och ingen lärare kom. Det slutade med att en klasskompis gick upp och frågade i receptionen var våran lärare var.. hon va sjuk! Så vi var lediga hela dagen, Jippi!

Först gick jag och tjejerna till Täby C och åt och shoppade lite. Köpte en ny tröja från Vero Moda, väldigt nöjd med det köpet men får vänta med att använda den till det blir lite varmare ute. Efter Täby C åkte jag hem till min mormor som jag inte hade träffat på jätte länge så det var väldigt trevligt.

På kvällen var jag, mamma ochpå Friskis och Svettis, var väldigt härligt för jag gillar verkligen och träna. Kom hem vid 8 och då var det Gossip Girl!

Ha en bra kväll!

Skoltime igen!

Så nu var första skoldagen avklarade efter ett super lov... Jag längtar redan till påsklovet! Började 8.20 imorse och slutade kvart över 4, jobbig skolstart..

Jag längtar enormt mycket till helgen! Då ska jag äntligen få träffa honom igen. Vi kommer att vara i stan så om det är någon som undrar hur han ser ut.. så är det bara att åka in till stan och leta efter ett blont par, haha!

Men nu ska jag gå och sova så att jag orkar med skolan imorgon!
Skriver mer imorgon. Puss puss Sofia

Jag vill också välkomna alla nya läsare!

Hemma!

Hejsan alla kära läsare!

Nu är jag hemma från världens bästa vecka. Har haft det jätte bra och har åkt skidor hela dagarna. Det var 1,5 m snö i sälen så det kändes konstigt att komma hem och så finns det ingen snö överhuvudtaget. De första dagarna i backen gick det inte så jätte bra för mig men sen gick det faktiskt riktigt bra. Har fått ett stort blåmärke på vaden efter att jag och H ramlade i ankarliften, haha klantigt.. fast det var egentligen inte H eller mitt fel det var så att min kära syster fällde mig efter att ha ramlat av själv med pappa. Men det var bara att skråa ner och börja om från början, haha..
I Fredags åt vi på Lammet & Grisen, det var mycket trevligt och väldigt gott.
Vi har träffat mycket kompisar från både Sthlm och Västerås.
Ingen ville åka hem, veckan hade verkligen gått jätte fort!

Idag fyller H 15 år, Grattis!!

Nu ska jag gå och göra i ordning en present till H och sen gå över med den!
Pusspuss Sofia

RSS 2.0