Ny mobil!

Hejsan!
Idag när pappa kom hem från jobbet sa han att vi skulle åka till någon affär... han sa inte vilken förens vi kom in i bilen. Vi skulle åka och titta på nya mobiler! Haha jag och Jenny har jätte gamla mobiler de är 2 år gamla...
måste bara lägga in en bild för att visa! De är en Samsung E530



Nu har jag iaf beställt en ny fin mobil som kommer imorgon! så ni kan sluta skratta åt den gamla mobilen nu ^^

 Här är den!



Imorgon åker Hanna till thailand i 3 veckor!  Jag kommer sakna dig jätte mycket och du är verkligen som en lillasyster för mig!

Du kommer att få det jätte härligt och bli jätte brun!

Du får ha det så jätte bra där borta och du får tänka på oss här i kalla sverige! 
Jag älskar dig lillasyster nr 2!

Skriver mer imorgon! pusspuss / Sofia

haha det stämmer verkligen ^^


jag vill bara lägga in min älsklings låt just nu :



skirver mer ikväll! puss puss // Sofia

Hejhopp!

God Morgon!

Nu är jag i skolan och har data kunskap, har just gjort klart mitt hotellarbete och läraren tyckte det var jättebra! *glad*

Ville bara berätta det skriver mer ikväll eller när jag har tid ^^
Puss / Sofia


Bröllop!

Hej alla glada!

Jag ska börja med att berätta att jag har börjat äta lite smått igen.. för alla som inte vet så av min medicin mot bihålerna så mår jag jätte illa varje gång jag äter eller tänker på mat... så det har inte varit så roligt. Men nu ska jag inte sitta här och klaga på hur jag mår utan berätta lite om min trevliga helg! 

Fredag: Var jag bara hemma hos mig med Becca och tittade på idol.. och det var helt rätt som vann!! Skulle egentligen ha firat min kompis som fyllde 18 i onsdags men det blev inte så. Får göra det en annan dag!

Lördag: Första lördagen som jag inte jobbade på en månad! Jag var på min fasters bröllop istället och det var jätte kul! De var så gulliga tillsammans! Jag är verkligen glad för min fasters skull för Mathias är verkligen en toppen kille! Det blev 3 rätters middag och sen dans! Gulligast på hela festen var när Mathias sjöng för Lotta! ( lägger in låten lite längre ner..) Jag tror jag kom hem vid 3 på natten... och då var jag jätte trött. Håll nästan på att somna i bilen på väg hem från Tyresö.

Söndag 2 advent: Snart ska jag och Jenny åka till Täby C och handla julklappar, har inte köpt en enda! Så det blir lite kul.. Ikväll börjar nya avsnitt av One Tree Hill också!



Här är låten!

skriver mer ikväll! pusspuss / Sofia

Brun!

Hejsan!

Jag tänkte bara berätta att jag är hemma idag också och är skit brun efter solduschen igår!

Skriver mer sen. Ciao

Tyler Hilton!!

åå va jag älskar One Tree Hill och den här låten!


Hej igen!

Nu har jag inte skrivit på jätte länge igen... men de har inte hänt något som jag har velat skriva om.. De har bara varit vanliga veckor så de är inte så kul att skriva om.

Men nu kan jag berätta lite om vad jag gjorde förra helgen och så...
Fredag kväll: Var jag och några kompisar i klassen och spelade lasergame i stan.. Det var skit kul men jag förlorade... tror de var jag som gjorde så att mitt lag förlorade ^^ haha men det var kul iaf och det ska vi göra om fast med andra lag ^^
Lördag: Jobbade jag från 07.30 - 13.00. När jag kom hem så var mina kusiner här... jag gick och la mig en timme typ och sen blev jag väckt av min kusin Filip. När jag hade duschat så började jag att städa mitt rum.. (det var jätte stökigt) Jag var hemma hela lördagskvällen men Matilda kom hem till mig så tittade vi på film och bara tog de lugnt..
Söndag 1 advent : Väckte min minsta kusin Ida mig kl. 09.00.. Hon sa att hon skulle gå på toa och efter det kunde inte jag somna om... Ida och Filip blev hämtade vid 12 och sen skulle vi iväg kl. 15 till Haninge på adventsfika hos mammaskompis... Eftermaten så skulle pappa ha något möte här hemma så då gick jag och Jenny ner till mormor och morfar och bakade pepparkakor..
Måndag:  Var det en helt vanlig skoldag igen men sen på kvällen så mådde jag inte så bra... Så vi bestämde att jag skulle åka till doktorn på tisdag...
Tisdag: Var jag hemma från skolan för att jag skulle till doktorn.. Mormor kom och hämtade mig kvart över 9. Hos doktor sa de att jag hade Bihålleinflammation igen! Tydligen hade jag inte blivit riktigt bra från när jag hade det förra gången... så jag fick ny medicin...
Idag:  Fyller min bästa killkompis 18år! och jag hemma från skolan.... Ikväll så ska jag solduscha till min fastersbröllop på lördag!

såå nu har jag skrivit en liten resume igen ^^ Nu ska jag gå och titta på Mysteriet på greveholm men innan det ska jag lägga in en video på världens bästa julkalender!




pusspuss/ Sofia

RSS 2.0