Romme!

Hejsan alla glada..

Jag kom precis hem från Romme och det enda jag kan säga om dagen var att det var en toppen dag!
Gick upp 5 imorse och sen så gick bussen kvart över 6.. Bussresan gick snabbare än vad jag hade trott kanske tack vare mina tjejer.. Väl framme i Romme så hämtade tjejorna ut sina skidor och sen började skidåkandet. Vi åkte fram till kl halv 4 och bussen gick hem 4.

Så det var en liten resume över den här underbara dagen i skidbackarna!

image28





2 dagar kvar sen smäller det!
Guu va jag längtar både att få träffa HAN och att få fira min födelsedag tillsammans med flicksen!

Haha jag kommer ihåg att när man var mindre så kunde man inte sova på natten innan sin födelsedag och sen så vaknade man alltid jätte tidigt och bara låg och väntade på att familjen skulle komma in och gratta en.. så var jag iaf.


Hejdå från Sofia

Minnen!

åh jag hörde just den här låten på radio och då kom jag och tänka på när jag var på Gran Canaria med min mormor och morfar. Jag lyssnade på den låten om och om igen när jag låg och solade och hade det skönt.


Gossip Girl

Var det någon mer som såg Gossip Girl igår?
Jag har läst alla böckerna och det första avsnittet var jätte bra men stämmde inte riktigt med vad som hände i första boken.. fast det brukar aldrig vara precis likadant i filmerna/serierna som i boken.
Men jag ska fortsätta att titta på serien! Längar redan till nästa Tisdag!

Lägger in en video på alla skådespelarna:



hej då från Sofia

Bästa veckan på länge!

Jag måste bara berätta om den här veckan!
Idag började jag 10 över 10 och slutade 10 i 3, det var en helt vanlig skoldag men ändå rätt ok.
Nu kommer det bästa! Börjar halv 1 imorgon så ska simma med tjejerna innan vi ska till Tibble och lyssna på någon som ska berätta om stress och sånt... men det blir ändå en väldigt skön dag! På Torsdag ska jag åka till Romme med skolan, det ska bli riktigt kul.
Fredag blir en vanlig skoldag igen fast ska laga mat!

LÖRDAG (min födelsedag)!
Börjar väl med att familjen kommer och sjunger och grattar mig på morgonen sen kommer släkten kl 1 och då blir det tårta. Sen efter det händer det bästa! Jag ska in till stan med lite kompisar och äta på en restaurang och fira. Men det bästa är inte restaurangen utan att jag ska få träffa HAN! Jag längtar jätte mycket och det ska bli jätte mysigt!

Bye bye från eran Sofia!

Glad!

Jag vet inte vad jag ska skriva men är bara så Glad! Lägger in en låt ist...



Hej då // Sofia

haha kanske nya mat Tina

Hejsan alla glada!

Idag var vi på hotellet igen fast nu har vi bytt så nu är min grupp i köket och den andra gruppen har hotell och servering. Förra fredagen lagade vi pannkakor som inte gick så bra för min del men alla åt dom iaf.
Idag lagade jag och A fiskfond.. det var jätte äckligt men ändå kul, gjorde fiskfonden på gamla fiskben och sånt.
Får se hur det går att laga mat imorgon och då ska jag laga med J.

måste bara lägga en låt! 




men nu ska jag gå och bya om innan jag ska åka och träna. Men vi hörs! // Sofia

Glad fast ändå ledsen

Nu är jag så där dålig på att skriva igen..

Det första jag ska berätta är att jag  var hos doktor förra onsdagen och fick inte så jätte roliga beked...
Fick veta att jag måste börja hos sjukgymnast för min nacke/axel, det känns rätt ok får juh träna och bygga upp muskler. Fick också veta att jag måste operera handen, har fått någon knöl där efter skidresan med becca så jag ramlade.. Jah ska också kanske operera min käke för jag har problem med den, kan inte öppna munnen helt och det knäpper så fort jag öppnar munnen..
Det kom som en chock för mig när jag fick veta allt det här. Men eftersom att farmor inte heller mår så bra så har vi sagt till varandra att vi ska klara det här tillsammans!
Jag vill tacka mina kompisar exta mycket för att ni verkligen stöttar mig.. Och J det känns verkligen som om jag kan prata med dig om allt!

Det andra jag ska berätta om är att jag har börjat prata med en kille som verkar helt underbar.. men det är svårt att säga eftersom att vi aldrig har träffats... Men blir alltid lika glad när jag får ett gulligt sms ifrån honom och så! Tror nästan att det är han och mina underbara kompisar som har fått mig att må bättre.

Nu kan jag inte skriva mer för jag ska på middag hos min gammel farmor.
Men vi hörs! Tjingeling // Sofia

kiss me!


RSS 2.0