Jessica 20 år!

Idag fyller världens bästa Jessica 20 år!


Helgen den 7/1 - 9/1

Helgen blev inte som ja hade tänkt men den va jätte bra!
I fredags när ja satt på jobbet ringde min kära vän Jessica och frågade om jag ville följa med till Tegel efter jobbet. Jag var lite tveksam i början men hon lyckades övertala mig och vi bestämde att hon skulle komma till mitt jobb efter jag hade slutat med kläder och allt.

Det var inte alls mycket folk på tegel men vi hade väldigt kul ändå som alltid när vi är tillsammans. Jag var hemma vid 5 och somnade som en stock.

Lördagen blev ja väckt av mamma och pappa. Oskar kom över och vi åkte på kalas. Efter kalaset hade vi middag här med mina gudföräldrar och min gudsyster. När vi hade ätit klart åkte föräldrarna in till stan och hem till oss kom det lite kompisar.

Igår städade vi bort julen, skickade med mormor och morfar saker till landet, pluggade teori och tittade på film.
På tisdag är det dags igen...

Puss Sofia



Känner mig lycklig!

Oj har inte bloggat sen i oktober.. tiden har gått så otroligt fort och jag har hunnit med så mycket!
Tänkte börja med en liten kort resume vad jag har hunnit med sen jag bloggade senast. Men tar bara upp de viktigaste..


I slutet av oktober åkte hela familjen till New York, det var en helt fantastisk stad och jag längtar redan tillbaka. Där kollade vi på nästan alla sevärdigheter och shoppade en massor. Tyckte ändå en vecka var för lite.

Jag har jobbat väldigt mycket och nu har jag äntligen blivit fast anställd! Jag trivs väldigt bra på mitt jobb, så blev verkligen en lättnad när min chef sa att nu är du fastanställd.

Jag och Oskar håller fortfarande ihop och allt känns så mycket lättare nu när vi bor så nära varandra. Snart 3 år!!

Den 19 december träffade jag Matilda igen som hade varit borta sen i augusti. Men allt var som vanligt igen när vi sågs så det var väldigt skönt!

Julen va väldigt bra fast min gammel farmor låg inne på sjukhus. Innan Kalle så åkte hela släkten dit och hälsade på henne. Var väldigt jobbigt att åka därifrån, ville ju att hon skulle vara med under hela julen som alltid.

Annandagen åkte min familj förutom jag till Alperna och hade det hur bra som helst där. Jag fick stanna hemma och jobba men hade sällskap av Oskar varje natt.

Nyår firade vi här med Oskars kompisar från Gävle och min kompis Becca. Blev en väldigt bra nyår fast jag var uppe och jobbade kl 7 på nyårsdagen.

Den 3/1 var det dags att skriva för körkortet... blev en besvikelse då jag var 3 poäng ifrån godkänt men dagen efter blev mycket bättre då jag klarade uppkörningen utan ett enda fel.
Nästa vecka ska jag skriva om och sen efter det kommer jag förhoppningsvis ha KÖRKORT!

Då är vi framme vid nu!
Nu ska jag försöka vara lite duktigare på att blogga och uppdatera nästan varje dag.

GOD FORTSÄTTNING!

Puss Sofia

RSS 2.0