Update!

Nu har jag inte skrivit på så där länge igen..
Det  första jag måste skriva om är att i fredags var jag med Emilia och Robin hemma hos robin på hans killkväll..Det var jätte trevligt! På lördagen åkte jag med Emilia och Robin på Robins match i rotebro.. tyvärr så blev det 1 - 1.. Det känns så skönt har verkligen fått en annan uppfattning av Robin efter den här helgen!

På lördags kvällen var min farmor och gammel farmor här och åt mat, det var jätte trevligt! Vi grillade första gången på året.. På söndagen jobbade jag och då kom familjen och åt frukost hos mig. Det var roligt sen gick vi ut och shoppade.. Shoppade verkligen jätte mycket nya kläder. 

I måndags var vi lediga.. så jag var och fikade med Cicci i stan, det var jätte mysigt efter det gick vi och bokade bord på en restaurang där vi ska äta på Valborg!

Igår var jag i skolan men har blivit jätte förkyld.. efter skolan åkte jag hem till min farmor men då fick jag ligga på soffan hela kvällen för jag mådde sämre..  ¨så det var juh inte så kul..

Nu har ni fått en liten Update från mig!
pusspuss

Tänk att..

Det är helt otroligt att någonting sånt här måste hända för att vi ska börja prata igen.. det är helt sjukt!

Idag lagade jag och Cicci världens godaste äppelpaj med vaniljsås.. tror ingen kan slå den!
Ikväll ska ja träffa tjejerna, får se vad vi hittar på.. ring om någon vet något roligt!

Nu ska jag gå och äta men vi hörs kanske senare då, haha!
puss

AIK!

Igår var jag, Jessica och Cicci på AIK - Dif.. AIK hade verkligen hela matchen till det bara var några minuter kvar på matchen och Kenny Pavey får en hands och det blir straff för dif.. då blev det 1 -.1 och så slutade matchen.. Fan!

Men nästa match kommer AIK att vinna förhoppningsvis!

image39

Puss från en stolt AIKare!

Tisdag & Onsdag!

I Tisdags hade vi inga lektioner.. Vi var på en mässa i älvsjö som heter Gastro nord, vet inte riktigt va den va om men vi fick iaf smaka massa mat och ta hem massa smakprover.. Vi fick sluta när vi hade svarat på några frågor vi hade fått på ett papper.. vi blev klara vid 1 och då åkte vi in till Hummlegården och solade och hade det mysigt!

Idag var vi lediga...såå skönt! Vi bestämde igår att vi skulle ha picknik på djurgården men idag när vi kom in till stan så kände vi att det blåste lite kallt så vi bestämde oss för att åka till Humlan igen. Vi låg säkert där ifrån halv 1 till halv 4, det var så skönt! Har faktiskt bränt mig lite i ansiktet, haha!
Nu hoppas jag att det här vädret stannar till sommaren! Tänk va brun ja kommer att vara då..

Imorgon bilr det match... AIK - DIF! Ska dit med Jessica och Cicci, det blir kul! kommer nog vara hes på fredag, eller ja hoppas det iaf! HEJA AIK!

hejdå från en solbränd Sofia!

ha en bra kväll!

Helgen..

I helgen var jag hos min pojkvän i Gävle, det var jätte mysigt och jag saknar honom redan jätte mycket!
Men nu är det bara 9 dagar kvar tills vi ses igen och ja hoppas att de dagarna går jätte fort.
 
Jag hoppas du förstår älskling att du är mitt allt och att jag älskar dig mest av allt!



Varmt!

Jag har märkt att jag blir såå mycket gladare när solen kommer fram och det börjar bli varmare! Som idag så åt vi lunch snabbt och sen gick vi till täby c i det fina vädret och köpte glass, första kulglassen för mig i år faktiskt.. Rasten mellan karaktären och naturen gick vi ut och la oss på gräset och solade..fick faktiskt lite färg i ansiktet.

Vi fick sluta 2 timmar tidgare så vi betsämde oss för att gå till fontänen vid täby c för att lägga oss där och sola.. det var jätte mysigt men blev inte så mycket sola av.. vi tog mest massa roliga foton, haha! 

 
Ibland blev bilderna ganska bra men ibland blev dom lite mindre bra när vi skulle försöka att göra pyramider och allt sånt, haha!

Hejdå från en Soligt glad Sofia!

Update..

I måndags var jag på AIK - Bajen.. vilken match säger jag bara. Men den slutade bra iaf som tur va! Var där med Jenny och Jessica, tack för trevligt sällskap!

Igår var jag i skolan och dagen gick jätte fort.. Tror det var tack vare världens underbaraste tjejer i klassen! Tänk va lektionerna skulle vara tråkiga utan er!
Efter skolan åkte jag och tränade 1 timme, var jätte skönt men ja var trött..
Igår började också nya avsnitt av DH.. De var faktiskt väldigt bra!

Idag... 2 månader!
Hade matteprov idag, kändes ganska bra. Sen simmade vi på idrotten. De är verkligen jätte kul!
Idag efter skolan gick ja till banken men det gick inte så bra för mamma och pappa måste vara med.. för det är så att mitt kort har slutat funka.. Sen när jag kom hem hade Jenny och Hanna lagat en jätte god middag!
Jag har tränat idag också, det var lika skönt som vanligt!

Idag har jag och han 2 månader, tänk va dagarna går fort!

image34

Hejdå!
pusspuss Sofia


happ nu är ännu en helg över..

I fredags var jag på Club Fashion med Matilda, Jenny och Hanna (she's like Prada and I'm like Gucci!) Det var riktigt kul men inte alls mycket folk och musiken var väl sådär ibland men med trevligt sällskap funkar allt.
Igår gjorde jag inte så mycket.. kom hit lite gäster på kvällen och åt och sedan gick jag hem till Matilda med Jessica och tittade på film. Vi såg "Fjorton Suger" den hade jag inte sett på jätte länge.. jag längtar alltid lika mycket till sommaren när jag ser den..
Idag jobbade jag först.. det var faktiskt väldigt roligt idag. Efter jobbet mötte jag upp familjen och sålde jag min balklänning.. Sedan åkte vi hem till Farmor och grattade henne i efterskott, det var trevligt!

Nu ska jag snart äta och sedan titta på någon film med familjen! Nästa helg kommer att bli sååå mycket bättre än den här, guu va jag längtar!

Pusspuss Sofia!


Jag saknar dig jätte mycket! 7 dagar kvar...


Äntligen!

Yees, AIK vann med 1 - 0 mot Sundsvall! Gu va skönt det känns, äntligen ett mål! Det var lite kaos i klacken men det var bara härligt.. är så tråkigt när alla bara står stilla och typ inte ens sjunger med..

Men ja säger bara HEJA AIK!! NU TAR VI SMGULD!

image33

Stop and Stare!


Min dag!

Så nu var ännu en dag avklarad.. idag var det jag som var The Boss! Det gick bra men hade inte klarat det utan Elsa och Ciccis hjälp, Tack tjejor!
Vi slutade 2 idag så jag gick och tränade direkt.. det var jätte skönt! Har inte tränat på Rehab på 2 veckor typ så kände mig lite otränad..

Nu ska jag gå och duscha och sedan åka på AIK matchen! Skriver senare ikväll eller imorgon om hur det gick..
pusspuss Sofia

Hur kan allt bli så fel?

Det var verkligen inte meningen att det skulle bli så här.. det började så bra men nu känns det som om jag skiter i allt. Men om jag gör det så kommer jag säkert att göra fel igen... Jag orkar inte! Jag försöker ju liksom att förklara men det går inte för allt låter så fel. Jag tänkte mig inte för innan jag sa allt. Jag är jätte ledsen men jag vet inte hur jag ska klara mig ur det här!  Så förlåt så försöker jag allt slösa allt på något knepigt sett!

Mina dagar!

Igår var jag som sagt på den där körgrejen.. det var lååång tråkigt men han som pratade var intressant att lyssna på så det gjorde det bättre iaf.

Idag tog jag den andra av 3 sprutor, livmoderhalscanser... Jag gillar verkligen inte att  sprutor men det gick bra men det kändes.. Har fortfarande lite ont, haha!

Imorgon är det AIK match som gäller!

Som jag skrev igår så skulle jag skriva om min pojkvän. Jag saknar honom så otroligt mycket! Men nu är det bara 9 dagar kvar tills vi ses igen och eftersom att veckorna går så fort så kommer dom dagarna att gå jätte fort. Jag hoppas han hittar på något roligt vi kan göra när jag kommer upp till Gävle. Jag älskar honom mest i hela världen!

Ha en fortsatt bra kväll!
pusspuss Sofia

Skolan!

Nu sitter jag här i skolan och gör ingenting eller jag hjälper min kära vän Josephine med sin kostkoll. Slutar 3 och då kanske jag åker till mammas jobb eller så åker jag hem innan jag ska på övningskörnings utbildning. Men det blir kul på ett sett för sedan får jag ut och köra i trafiken.. men ja säger bara se upp på vägarna då! 

Imorgon ska jag ta andra sprutan mot livmoderhals cancer, och jag som hatar sprutor! Får se hur det går...

Jag skriver mer ikväll och då ska jag också skriva lite om min älskade pojkvän!

Hej då Sofia!


Tänk att få leva då!


Grease!


Helgen!

Guu vilken helg har inte haft en lugn stund känns det som..

I fredags var jag bara hemma med M och Jenny,  vi tittade på talang och sen berg flyttar in. Men det var mysigt!
I lördags jobbade jag 07.30 - 12.30. Åkte hem och sov en timme och sen var det dags för party hos Annie med girlsen! Festen var inte slut förrens kl 5 på morgonen och då var jag lagom trött..
I söndags vaknade jag halv 9 av att Elsa ville gå ner och börja städa efter gårdagens kalas.. Men ja låg kvar en halv timme till och sen var det bara att sätta i gång att städa innan ja skulle åka hem. När jag kom hem så gick ja och la mig i sängen och tittade på Andra Avenyn men somnade rätt så snart. Var jätte seg hela dagen skulle egentligen åkt och tränat men ja orkade inte..

Idag började hälsoveckan i skolan och vi fick stegräknare har redan gått 7114 steg.. Funderar på om ja ska ta en promenad efter maten för att få lite fler steg och få frisk luft.

Ha en fortsatt bra kväll!
Pusspuss Sofia

Update!

Förlåt att jag inte har upptaderat på länge men jag har juh som sagt varit i Gävle hos pojken min och sen har bloggen varit avstängd så.. men nu ska jag börja blogga igen, jag lovar!

Jag hade det iaf super i Gävle och jag som hade varit så nervös för att åka dit men det kändes verkligen jätte bra. Det känns verkligen jätte bra mellan oss! Det kändes jätte jobbigt att åka hem och Jag längtar grymt mycket tills vi ses igen!

I lördags var jag och Josephine på Emmas och Maddes 18 års fest. De hade hyrt en jätte stor lokal i Näsby och det var jätte kul. Vi fick igång dansgolvet rejält och träffade massa trevligt nytt folk!

Söndagen spenderade jag på en jätte dålig Aikmatch mot kalmar.. Det var den första för säsongen och det var nästan fullsatt.. Men jag lovar att AIK vinner nästa match mot Sundsvall den 10/4!

I måndags började skolan igen och nu är det Onsdag.. Har faktiskt varit duktig idag och tränat med M!

Måste bara lägga in den här videon för texten stämmer verkligen, Älsk! Jag saknar dig enormt mycket så mycket att du inte förstår!



Hej då från Sofia!

RSS 2.0