4 timmar kvar sen lyfter vi!

Nu är väskan stäng genom att vi fick hoppa igen den och alla är klara för att åka till flygplatsen! Kan det bli bättre, jag tror knappast det.. Om fyra timmar sitter  jag och familjen på flygplanet på väg för att flyga iväg till Menorca.
Om jag tänker att ikväll så kommer inte jag vara hemma i Sverige längre, då blir jag faktiskt lite pirrg, haha!

Jag kommer sakna alla här hemma jätte mycket och jag hoppas ni får det lika bra som jag kommer ha det, men det tror jag inte.. HAHA!



Här kommer vi bada och sola! Så ni kan ju titta på bilderna och tänka att imorgon så kommer jag ligga i vattnet där..

Pusspuss // Sofia

Menorca - Imorgon!

Allt är nästan packat och jag är laddat för ännu en super vecka utomlands.. Den här gången är det Menorca som gäller med familjen!

Helgen som var har varit jätte mysigt men tyvärr går alla de mysiga helgerna med pojkvännen för fort.. Men snart åker vi till Spanien och då blir det mer än bara en helg på 3 dagar..

Idag har jag varit med Sofia på lite ärenden, henne hade jag inte träffat på jätte länge så de var jätte trevligt! Vi hade massa att prata om, vi tycker verkligen lika om saker och vi förstår verkligen varandra. Synd att vi träffas så sällan för när vi sen träffas har vi verkligen skit kul!

Nu ska jag fortsätta packa, försöker att skriva ett inlägg imorgon innan vi åker till arlanda!
ha det så bra så länge! Pusspuss // Sofia


Jag klarar det!

Jag har hört att många säger att ett distansförhållande skulle de aldrig klara av, jag var en av dem till jag träffade en som bor 20 mil ifrån. Visst är det jobbigt att inte alltid kunna ses och kunna inte pussa på den när man vill, men vet ni.. det funkar faktiskt helt utmärkt. Man har liksom tid att göra andra saker och inte alltid behöva vara med sin pojkvän.. Men så fort man ses så bryr man sig bara om varandra och eftersom att man har saknat varandra så mycket så tror jag aldrig att man tröttnar på samma sätt som man kanske gör om man är tillsammans med någon här.

Jag har varit borta nu från min pojkvän sen i midsomras och det har varit jätte jobbigt och jag har verkligen saknat honom jätte mycket. Nu ses vi äntligen igen på torsdag innan jag försvinner i väg på nästa resa. Det värsta var när jag var i Italien för då blir det så dyrt att ringa, då saknade jag hans röst.. tank att inte få höra sin pojkväns röst på 5 dagar. Men vi klarade det och det är jag jätte glad för! Jag längtar nu mest bara tills vi åker till Barcelona tillsammans, det ska bli jätte mysigt tycker jag.



Pusspuss // Sofia

Göteborg!

I lördags åkte vi till Göteborg för mamma och pappa skulle se Bruce Springsteen, jag och jenny är inte så intresserade av honom så vi bestämde oss för att träffa några killkompisar som vi träffade i Varberg för ett år sedan.. Kan säga att jag var rätt så nervös, tänk att träffa några som man var jätte bra kompisar med för ett år sen och nu ska man ses igen efter ett år.

Det var rätt stelt i början men sen kom vi tillbaka till vårat gamla "gäng" och då hade vi verkligen jätte kul!

Varberg 07 kommer vi nog aldrig glömma, det var nog den bästa campingresa! Det regnade men vad gjorde det när man hade världens bästa sällskap att vara med!


Här var vi en kväll men gänget och satt och pratade och skrattade!

Pusspuss // Sofia

Hemma igen efter en underbar resa!

Det känns verkligen konstigt att vara hemma igen efter en underbar resa med både skratt och gråt. Ja, vad ska man säga.. Italien är ett ställe som VI verkligen ska tillbaka till!

När vi satt på flygplanet på väg till Italien 3 st förväntansfulla blondiner konstaderade vi att vi aldrig hade varit utomlands men en kompis förut så det skålade vi för och så fortsatte vårat   pratande om allt vi skulle göra och uppleva.
När vi väl var framme vid terminalen för att ta tåget mot Terracina där vi skulle tillbringa veckan så lyckades vi hoppa på fel tåg.. Så vi fick åka till slut stationen och byta där till det rätta tåget. De tog nästan hela dagen innan vi väl var framme i självaste Terracina.

Så mycket uppmärksamhet har jag nog aldrig fått över att jag är blond och har blåa ögon. De blev nog inte heller bättre eftersom att vi var 4 blondiner. Bilar stannade, folk sa "Ciao Bella", Bilar och mopeder tuttade de blev verkligen kaos när vi kom gående.

Vi åkte in till Rom en dag och då måste det ha varit mer än 40 grader ute.. Vi såg S:T Peterskyrkan, Colusseum, Fontana de Trevi och Spanska trappan + alla små söta gränder som vi gick på.

En dag kände vi att vi skulle ta en promenad längst strandkanten.. det första vi mötte på våran långa vandring (som inte blev så lång) var några italienare som spelade fotboll på stranden, de började skrika efter oss men vi fortsatte gå för de såg ganska gamla ut.
Efter bara en liten stund kommer vi fram till ett annat gäng med yngre killar som också spelade fotboll.. alla tyckte de såg bättre ut men vi fortsatte gå för att låsas vara ointresserade till en av killarna sköt en boll till oss så fick stannade och pratade med dom. De första vi får höra är "You are very beautiful", kan man göra annat än säga tack på italienska och sedan gå och spela volleyboll med dem. Vi bestämmer att vi ska ses senare på kvällen och de gjorde vi..

På fredagen när vi åkte hem var det mycket tårar, det var verkligen jätte jobbigt att åka därifrån!

PussPuss från en solbränd Sofia!

RSS 2.0