Hemma igen efter en underbar resa!

Det känns verkligen konstigt att vara hemma igen efter en underbar resa med både skratt och gråt. Ja, vad ska man säga.. Italien är ett ställe som VI verkligen ska tillbaka till!

När vi satt på flygplanet på väg till Italien 3 st förväntansfulla blondiner konstaderade vi att vi aldrig hade varit utomlands men en kompis förut så det skålade vi för och så fortsatte vårat   pratande om allt vi skulle göra och uppleva.
När vi väl var framme vid terminalen för att ta tåget mot Terracina där vi skulle tillbringa veckan så lyckades vi hoppa på fel tåg.. Så vi fick åka till slut stationen och byta där till det rätta tåget. De tog nästan hela dagen innan vi väl var framme i självaste Terracina.

Så mycket uppmärksamhet har jag nog aldrig fått över att jag är blond och har blåa ögon. De blev nog inte heller bättre eftersom att vi var 4 blondiner. Bilar stannade, folk sa "Ciao Bella", Bilar och mopeder tuttade de blev verkligen kaos när vi kom gående.

Vi åkte in till Rom en dag och då måste det ha varit mer än 40 grader ute.. Vi såg S:T Peterskyrkan, Colusseum, Fontana de Trevi och Spanska trappan + alla små söta gränder som vi gick på.

En dag kände vi att vi skulle ta en promenad längst strandkanten.. det första vi mötte på våran långa vandring (som inte blev så lång) var några italienare som spelade fotboll på stranden, de började skrika efter oss men vi fortsatte gå för de såg ganska gamla ut.
Efter bara en liten stund kommer vi fram till ett annat gäng med yngre killar som också spelade fotboll.. alla tyckte de såg bättre ut men vi fortsatte gå för att låsas vara ointresserade till en av killarna sköt en boll till oss så fick stannade och pratade med dom. De första vi får höra är "You are very beautiful", kan man göra annat än säga tack på italienska och sedan gå och spela volleyboll med dem. Vi bestämmer att vi ska ses senare på kvällen och de gjorde vi..

På fredagen när vi åkte hem var det mycket tårar, det var verkligen jätte jobbigt att åka därifrån!

PussPuss från en solbränd Sofia!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag och Jenny återvänder på höstlovet. Eller så raggar vi bara upp några nya. Känns som vi kan knepen nu? ;)

Älskar dig kära Sofia! Tack för Italien, snart blir det Gotland :D

2008-07-06 @ 23:26:13
URL: http://theboman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0