Tandläkaren

Har precis varit hos tandläkaren och lagat ett hål... så sitter här helt bedövad på vänster sida, tycker att det är en sån obehaglig känsla.. Men förhoppningsvis släpper det snart.

Blev en helt ok dag idag. Vi började kl 11 och jobbade med projektarbetet hela dagen, tror det kommer bli riktigt bra. Genomförandet var ju iaf jätte roligt att göra! Redovisningen är den 14 april, den kommer vara riktigt jobbig men vi kommer nog klara det bra.

Ikväll blir det ett litet mingelparty på frisörsalongen. Kommer vara billiga hårprodukter, makeup artister och lite snittar och bubbel. Kommer bli riktigt trevligt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha bedövningar i munnnen är ju helt fantsatiskt skönt att få, känns som om hela läppen/kinden är svälld som en tennisboll, så man måste kolla i spegeln innan man går så man ser ut som folk :D hehe

2010-03-25 @ 22:38:57
Postat av: Sofia

Sv Martin: Haha ja precis.. Ja hatar den känslan men skulle aldrig kunna borra utan bedövning. Känns som man är helt förlamad i den sidan av ansiktet. Går ju knappt att äta och man dreglar hela tiden :P

2010-03-25 @ 22:57:01
URL: http://sfi1a.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0