På väg hem..

Nu sitter ja på Upptåget igen men åt andra hållet.. Ja känner mig inte alls lika glad när ja åker åt det här hållet för då vet ja att vardagen kommer och den är utan Oskar. Men det som är bra är att han kommer till mig nästa helg!

Helgen har varit väldigt bra!

Oskar mötte mig vid tåget med sina neongula arbetskläder.. Så ja såg honom direkt när ja klev av, han va inte svår att missa liksom. Vi tog bussen hem till honom och där lagade vi lite mat, tittade på let´s dance och solsidan. Jag somnade vid 11 och Oskar inte långt där efter.


Vi blev väckta av Håkan som ropade att vi måste gå ut med lilla kurt.. det gjorde Oskar och ja gick ner och tittade lite på tv tills han var tillbaka. Då gjorde vi lite frukost. Vi gjorde i ordning oss och mötte Nina och Lasse som skulle ta hand om Kurt över natten. Vi fortsatte gå mot stan där vi köpte en present till Pär som fyllde 20 igår! Det blev ett present kort på JC och ett roligt kort. Vi gick hem till Nina och Lasse och åt lite och sen körde Lasse över oss till Håkan igen för vi skulle göra i ordning oss för kvällens fest. När vi var hemma hos Oskar igen så satte ja på Jungel George innan ja hoppade in i duschen.. Oskars farmor hämtade oss och körde oss till stationen där vi mötte Oskars klasskompis Sara. Vi gick hem till henne och väntade på att dom andra skulle komma. Blev sedan en lång promenad till själva festen. Blev en mycket trevlig kväll!
Och nu är det planerat killarna kommer över på Påsklovet!

Idag sov vi ut ordentligt och sen åt vi en god frukost. Nina och Lasse hämtade oss och vi åkte hem till dom.
Nu sitter ja här och bara längtar till nästa helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0